Har bestilt online et par gange hos promaling. God kvalitet og VIRKELIG god service. Anden gang jeg bestilte havde de desvÊrre set forkert pÃ¥ varenummeret og sendt en hvid maling i stedet for den... ãã£ãšèŠã
Vi har i flere omgange kbt mailng hos Promaling, og alle gange med succes! Beckers maling er fÊnomenal god, og findes ogsÃ¥ i miljÞvenlige udgaver. Hurtig levering af varer, og rigtig fine priser. Ri... ãã£ãšèŠã
Stod selvfÞlgelig 2 dage fÞr der skulle males, og havde glemt at bestille maling og tape. Ringede derfor til promaling for at verificere typen af maling, samt at det kunne blive sendt samme dag, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg har brugt Promaling rigtig mange gange indenfor det sidste halve Ã¥r i forbindelse med en stÞrre renovering og det har bare fungeret. Leveringen har vÊret ekstrem hurtig og stabil hver gang (enkelt... ãã£ãšèŠã
Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Peter Bangs Vej 91, 2000, Frederiksberg
- mail@promaling.dk
- www.promaling.dk
Virkelig god service
Anden gang jeg bestilte havde de desvÊrre set forkert på varenummeret og sendt en hvid maling i stedet for den bestilte grå. Jeg ringer og taler med en flink mand (husker desvÊrre ikke navnet) der undskylder og siger, at de selvfÞlgelig sender en ny maling i den bestilte farve.
1 1/2 time senere kommer der en ny spand maling til os (vi bor ca 1 time fra forretningen).
Det er god service og de fÃ¥r den stÞrste anbefaling herfra ð€©
Imponerende
Imponerende. Faknr. 36534 Nem og overskuelig hjemmeside at bestille fra. 22 timer efter bestilling, ringede det på dÞren, og flink medarbejder leverede varerne. Så kan det vist ikke gÞres hurtigere
Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering
Promaling har de 3 gange jeg har bestilt hos dem leveret dagen efter, uanset hvor sent på aftenen jeg har bestilt.
Hurtig levering
Bestilte en del farveprÞver kl. 10:44 og de blev leveret til min hoveddÞr, en times tid fra KBH, kl.16:45. WOW en service!
Hurtig levering direkte til HovedÞrenâŠ
Hurtig levering direkte til HovedÞren af deres egen chauffÞr - rigtig sÞd og hurtig betjening
Hurtig levering og svar
Bestilte maling sÞndag aften - modtog det mandag eftermiddag. Det er fedt de har god styr på levering. Det kan ikke betale sig at gå i butikker når de leverer så hurtigt. Og så svarer de endda på spÞrgsmål via mail.
Fik en super god vejledning i telefonenâŠ
Fik en super god vejledning i telefonen ang en tidligere malet facade
Bestilte malingen online mandag og onsdag formiddag blev det leveret på min adr. Super service
Hurtig og stabil levering hver gang
Jeg har brugt Promaling rigtig mange gange indenfor det sidste halve år i forbindelse med en stÞrre renovering og det har bare fungeret. Leveringen har vÊret ekstrem hurtig og stabil hver gang (enkelte gange indenfor samme dag). Der er et overskueligt sortiment, og ikke alt mulig unÞdvendigt på hjemmesiden, alt jeg har fået har vÊret i god kvalitet. Jeg kan kun anbefale Promaling, og jeg vil altid foretrÊkke at bruge det igen.
Det bedste firma der findes til maling
Det bedste firma der findes til maling, kan kun anbefale.
SUPER kunderservice
SUPER kunderservice. Havde en levering som var forsinket uden jeg havde hÞrt noget. De fik tjekket op på det og fik den sendt hurtig afsted og med kompensation, så den var lÞst og alle var glade. Klart 5 stjerner..
god kvalitet og hurtig fragt
god kvalitet og hurtig fragt
Er meget tilfreds med malingen. Det er god kvalitet. Der er gratis fragt, så man kan bestille maling derfra selvom man ikke bor i nÊrheden.
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice
Jeg var i tvivl om hvilken maling jeg skulle bruge og hvor meget, så jeg ringede til dem og de var meget sÞde til at guide mig igennem mit kÞb på hjemmesiden. Levering dagen efter og malingen er i top kvalitet.
FÞlg dem på Facebook, så er der nogle gange rabatkoder og kampagner.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering.
IKKE âDANMARKS BILLIGSTEâ!!
Alt for dyre! BESTEMT IKKE Danmarks billigste, som de reklamerer med!
Jeg er glad for at opdage dette, inden kÞb - jeg vil råde andre til det samme .
Der er tale om snyd
Der er tale om snyd! Deres vejl. priser er alt for hÞje ift. officielle priser - vi gav 2000 kr for maling inden rabat. Officielle vejl.pris var nÊsten halvdelen!! Tjek priserne inden I kÞber!
Virkelig god service
Jeg bestilte kl. 14.50 og fik leveret malingen samme dag kl. 18.20. Det er da helt fantastisk service.
Levering samme dag og maling til enâŠ
Levering samme dag og maling til en skarp pris.
Fin service i butikken
Fin service i butikken, og da jeg efterfÞlgende bestilte ekstra via hjemmesiden blev der leveret samme dag! Vildt imponerende!
rigtige gode produkter
rigtige gode produkter, skarpe priser og super flink personale! Dejlig nemt med bestilling på nettet og afhentning i butik!
Selv i disse covid-19 tider agere personalet professionelt! 5/5 herfra
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Detaljeret omkring forsendelse og levering.
Jeg har bestilt fra promaling.dk to gange fÞr, samme gode service og hurtige levering.
God maling med flotte farver