レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PROMOVE lige kÞrt efter en hurtig, prÊcis og vanskelig flytning . Jeg er imponeret over de 2 supermÊnd der klarede alt med et smil, og jeg havde meget tunge ting ad vanskelige veje. Kraftig anbef... もっず芋る

Klart den bedste og mest effektive flytning jeg har oplevet. Promove kom til tiden med humÞret hÞjt. De var yders professionelle. Alt blev passet pÃ¥, behandlet og pakket ordentligt. De havde masser af... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Promove fra start til slut. Flytningen blev hÃ¥ndteret professionelt, effektivt og med stor omhu for mine ting. Teamet var punktligt, venligt og arbejdede hurt... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 匕越業者
  3. トラック運送䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Promove Transport og Flytteforretning, er en mindre, men mange kunders foretrukne flytteven. Det fÞrste skridt til en vellykket flytning er, at bruge os hos Promove. Vi er ikke de stÞrste, men bestrÊber os på at vÊre de bedste og sÞdeste. Vi går ikke på kompromis med den ydelse du som kunde Þnsker og får. Vores flyttefolk der er tilknyttet virksomheden, deres evner overrasker hver gang.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

20件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vi havde en rigtig god oplevelse med

Vi havde en rigtig god oplevelse med Promove. Daniel og Peter gjorde et fantastisk stykke arbejde fra start til slut. Kommunikationen var klar og professionel både inden flytningen og undervejs, hvilket gav stor tryghed.

Selve flytningen blev udfÞrt effektivt og med stor omhu for vores ting. Teamet arbejdede hurtigt, men stadig grundigt, og hele processen forlÞb uden problemer.

Vi er meget tilfredse med deres service og kan varmt anbefale Promove til andre, der sÞger et pålideligt flyttefirma. 5 stjerner herfra!

2026幎4月18日
自発的なレビュヌ

Klart den bedste og mest effektive

Klart den bedste og mest effektive flytning jeg har oplevet. Promove kom til tiden med humÞret hÞjt. De var yders professionelle. Alt blev passet på, behandlet og pakket ordentligt. De havde masser af tÊpper og div til at pakke de mÞbler ind i som jeg ikke selv havde tÊnkt på skulle have beskyttelse. Da vi ankom til det nye hus passede de ikke blot på det medbragte flyttelÊs, de passede også på gulve vÊgge osv. Alt i alt en kÊmpe kÊmpe anbefaling herfra.

2026幎4月18日
自発的なレビュヌ

God service og god pris.

Jeg skulle have afhentet og leveret et stÞrre mÞbel, og Daniel fra Promove gav et godt tilbud. Hele processen var super - der var god kommunikation og mÞblet blev hentet og leveret til aftalt tid til en god pris. Vil absolut bruge Promove en anden gang 🙏🏌

2026幎4月17日

KÊmpe anbefaling!!

Vi havde en virkelig god oplevelse med Promove!
Allerede inden flytningen kom de forbi med flyttekasser og pakkepapir – og endda ekstra, da vi havde undervurderet vores behov. Det gjorde hele forberedelsen meget nemmere.
På selve dagen var flytningen sindssygt effektiv. Alt blev håndteret hurtigt og professionelt, og vi nåede faktisk at pakke alle vores ting ud samme dag. Som prikken over i’et blev flyttekasserne hentet igen allerede samme aften.
Vi har efterfÞlgende anbefalet Daniel og Promove til venner og familie, som alle har haft lige så gode oplevelser.

KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎6月15日

Bedste flytteoplevelse med Promove

Varm anbefaling af Promove! Vi har haft en helt igennem fortrinlig oplevelse. Flytningen gik som smurt, og alt fra koordinering af flyttekasser, kommunikationen om processen, punktligheden til selve transporten var top-professionelt. Og samtidig var det en rigtig go’ pris!

En stor tak til Daniel for den gode kommunikation. Han er professionel, hurtig på tasterne og ekstremt hjÊlpsom.

Hvis du leder efter et flyttefirma, hvor der er styr på tingene, og hvor man fÞler sig i trygge hÊnder, så er det her, du skal booke. Jeg bruger dem definitivt igen nÊste gang!

2026幎3月28日
自発的なレビュヌ

Promove er klart de bedste

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Promove fra start til slut. Flytningen blev håndteret professionelt, effektivt og med stor omhu for mine ting. Teamet var punktligt, venligt og arbejdede hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kommunikationen op til flytningen var klar og tryg, og der var styr på alle detaljer. På selve dagen forlÞb alt glat, og jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale Promove til alle, der Þnsker en stressfri og professionel flytteoplevelse.

2026幎1月15日

Fantastisk flytning af Promove

Promove hjalp os med at flytte, hvilket gik udover al forventning. Vi have på forhånd fået udleveret flyttekasser, bobleplast og pakkepapir. Da dagen kom mÞdte de op til tiden, og flyttede al ting meget forsigtigt og professionelt. Alle mine krav og behov blev imÞdekommet, selv de mest krÊsne. Ingen skader eller problemer. Kan klart anbefale Promove.

2025幎12月1日

Super god oplevelse med Promove

Super god oplevelse med Promove. De regnede i stride strÞmme den dag vi skulle flytte men det klarede de i stiv arm. De hjalp også med at sÊtte alt på plads og til en meget fair pris. Har allerede anbefalet dem til venner og det fortsÊtter jeg med!

2025幎10月4日

Flytning med Promove.dk.

Kan klart anbefale Promove.dk. Drengene er meget erfarende og professionelle. De er meget sÞde og imÞdekommende, og sÃ¥ passer de godt pÃ¥ tingene. En mindre virksomhed, men kÞrer over hele landet. De kÞrer ogsÃ¥ i weekenderne, som mange har brug for. 5 stjerner fra mig💪

2025幎11月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。