Vi flyttede søndag den 15-3-2026
Vi flyttede søndag den 15-3-2026.
Dejlig oplevelse. Top professionelle og søde flyttemænd. Hurtige og effektive.
Kan så meget anbefale Maxflyt.
Kom til aftalte tid.
Maxflyt.dk Vi er det bedste valg, når det drejer sig om flytning og montage af erhverv og private hjem overalt i landet. Med vores store ekspertise og dedikation kan du være sikker på en gnidningsløs oplevelse hver gang, du skal flytte. Vores firma skiller sig ud med vores fokus på højkvalitets service og omhyggelig håndtering af dine ejendele. Lad os hjælpe dig med din næste flytning eller montage opgave
Farverland 3, 2600, Glostrup , デンマーク
Vi flyttede søndag den 15-3-2026.
Dejlig oplevelse. Top professionelle og søde flyttemænd. Hurtige og effektive.
Kan så meget anbefale Maxflyt.
Kom til aftalte tid.
De var så søde og hjælpsomme.
I godt humør under hele flytningen, på trods af, at tingene skulle bæres op til 4 sal. Det var tydeligt at mærke at de kunne lide deres arbejde og hinanden.
Stor anbefaling herfra.
Maxflyt sprang til med en dags varsel med en “den klarer vi- ingen problemer attitude. En god og humørfyldt jargon og stor præcision ift aftalte tidspunkter og ikke mindst fantastisk service. De får mine bedste anbefalinger👌

Maxflyt からの回答
Kan klart anbefales glade, smilende og imødekommende flyttefolk som gjorde et super stk arb. 💪🏽

Maxflyt からの回答
They were fast, professional, and very friendly. They gave me complete confidence in the move and addressed all the issues promptly. Do you live on the 3rd, 4th, or even 6th floor? No elevator? They look at you with confidence and make you feel like the move will be a breeze.

Maxflyt からの回答
Top professionelt flytte firma.
Alt kørte bare, hurtig og effektivt. Utrolige søde flytte folk med godt humør.
Vi kan helt klart anbefale Maxflyt.

Maxflyt からの回答
De må være Danmark s bedste flytte firma. Efter en meget turbulent flytning fra Hjørring til Hellerup med min tante på 90 år kom Harwar og hans søde “drenge”
Os til hjælp og overtog flytningen på vejen til Hellerup hvor det firma som havde opgaven fik problemer. Vi siger en kæmpe tak for jeres forståelse og fleksibilitet under hele flytningen som for alle var en stor udfordring. De ved hvad de har med at gøre både møbel transport og mennesker ♥️

Maxflyt からの回答
Vi kan kun anbefale Max flyt. Står klar til at hjælpe uanset opgave. Vi stod selv i nød da maxflyt tilbyder sin hjælp, hvis du leder efter en hvor kvalitet er et must så vil vi klart anbefale maxflyt. Enorm hjertevarm person. 10 stjerner herfra.

Maxflyt からの回答
Kan kun anbefale Maxflyt, god service med hurtig flytning og forståelse for opgaven.. Nemt , hurtigt, og en god oplevelse..
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。