seriÞst de aller bedste produkter! Jeg nÊgter at bruge andre ansigtspleje-produkter og makeupfjerner, end dem fra pure ans care Jeg er i gang med prÞve at vokse mine vipper lÊngere, men det var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har gennem noget tid brugt deres retinol serum og dagcreme. Jeg mÃ¥ bare sige, at det har gjort en helt utrolig forskel for min hud! Jeg oplever ogsÃ¥ i stor grad, at den har minimeret mine âfin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
No solo la vitamina c si no que todos los productos de la marca me han cambiado la piel, son maravillosos
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyaluronsyre serum kÞbt i Normal. Jeg har ikke prÞvet produktet, det kan vÊre udmÊrket, men jeg kan se pÃ¥ pakningen, at serummet er fremstillet i Kina. Der stÃ¥r PRC (Produced in The Republic o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skincare collection based on pure and simple principles
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fremragende service over telefonen.
Fandt deres produkter i NORMAL.
Derefter fandt jeg deres website, hvorfor jeg blev nysgerrig på deres produkter til mega fine priser.
Produkterne er testet og er fin kvalitet, de holder hvad de lover på emballagen.

Pure and Care ApS ããã®åç
Super god kundeservice. Jeg havde nogle spÞrgsmål ang. Deres produkter, og allerede efter få minutter (på mail) fik jeg svar på alle mine spÞrgsmål. Yderst sÞde og hjÊlpsomme:-)

Pure and Care ApS ããã®åç