FÞrste gang med PUST rejser men bestemt ikke sidste. Utrolig veltilrettelagt rejse. Fantastiske oplevelser med en Christina , dansk/italiensk guide med fuldstÊndig uutÞmmelig viden om Venedig. F... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En sÊrdeles veltilrettelagt nytÃ¥rsrejse til Venedig med Pust rejser. En tilpas blanding af guidede ture med fokus pÃ¥ Venedigs kunst og historie fortalt af en meget vidende lokal dansktalende guide... ãã£ãšèŠã
Kernepunktet i turen var besÞget i Albisola, hvor vi besÞgte Asger Jorns hus, der nu er museum samt de to pottemager/ keramikvÊrksteder i byen, hvor han har lavet sin keramik. Alle tre steder var e... ãã£ãšèŠã
For mig var det ikke hensigtsmÊssigt at bo i Pigna, nÃ¥r de andre deltagere var indkvarteret i Castelvittorio. Savnede den sporadiske sociale omgang, og muligheden for lige at smutte hjem og hvile si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pust rejser er et lille rejsebureau som har specialiseret sig i rejser med oplevelser, udfordring og indhold. Alle rejsemål går til Ligurien i Norditalien. Det er et område hvor gastronomien er i topklasse, naturen betagende og vejret mildt og solrigt. Antal deltagere på rejserne er max. 20 personer og man får en helt sÊrlig og unik ferieoplevelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rom altid en rejse vÊrd
Vidunderligt hotel i udkanten af Roms centrum beliggende i stille kvarter i grÞnne omgivelser. Dejlige udflugter, middage, dygtige guides, en heldig lille gruppe som fungerede perfekt.
Meget vellykket male-uge i Castel VittorioâŠ
Tak til Pust Rejser og Pia for en meget vellykket male-uge i Castel Vittorio.
Opholdet var veltilrettelagt og varieret og undervisningen v. Hanne BÞgesvang meget kompetent.
Det sociale samvÊr var i top og spisestederne fint udvalgt, alt under indflydelse af Pias grundige engagement i byen.
Kort sagt en rigtig dejlig uge balanceret imellem lÊring og afslapning.
At sidstedagen druknede i regn var blot en lille bump på vejen.
Tak for ugen!
Susanne og Jesper
Perfekt sted for fordybelse
1 uges malerejse med Hanne BÞgesvang i Castel Vittorio. Med den gamle kirke som malebase, byens torve og asiloen som samlingssted for spisning og hygge har det vÊret den helt perfekte destination for fordybelse. Byen er tilpas stille til at få ro, hvilket var lige hvad jeg trÊngte til. Og da man lige fik vÊnet sig til ujÊvne brosten og stejle trappetrin var det skÞnt at bevÊge sig uforstyret rundt i den lille gamle by med masser af charme og skÞnne udsigtssteder. Rejsen var krydret med små ture rundt i området hvor vi blev budt velkommen med prima mad.
Faktisk var det en uge fyldt med go mad, vin, grin og masser af gruppehygge. Fik ogsÃ¥ malet et par billeder pÃ¥ min egen legende facon. Hanne var bÃ¥de god som pÊdagogisk kunsthistoriker og dejlig uformel som maleunderviser (lÊs, hun lod mig lege lÞsð).
Jeg skal helt sikkert afsted igen på en Pust rejse. Gerne med Pia som rejseleder, hun ved utrolig meget om Italien.
Vores sidste dag skulle have vÊret med besÞg pÃ¥ museum i Nice, desvÊrre var museet lukket for flere gÊster og vi blev fanget i voldsomt regnvejr. Turist i Nice i silende regn?? Ãv nej, sÃ¥ den stod pÃ¥ lufthavnstÞrvejr og masser af kaffe.
Men en skÞn uge med de sÞdeste medrejsende. Kan varmt anbefales.
Hilsen Maria
Malerisk skub i oplÞftende stemning og bjergeskÞnhed
Tak for en godt tilrettelagt uge med god afveksling mellem fordybelse i maleriet og inspirerende ture til andre byer. Opholdet i den smukke gamle by og udsigterne til bjergene suser ind i sjÊlen. Der var godt og muntert samvÊr. Hanne BÞgesvang tacklede vores forskellige baggrunde godt, sÃ¥ vi alle dykkede glubsk ned i kunstens basale vÊrktÞjskasse. Turen endte i dagslang tovregn med diverse aflyste arrangementer, men det kan man jo ikke helgardere sig mod. Vi mÃ¥tte redde os i land i lufthavnen og bare vÊre glad for, at det ikke blev vÊrre, apropos de senere vejrscenarier i Ãstrig mm. Gitte Tandrup
Plads til forbedring...
Er lige hjemvendt efter en uges akrylmale kursus i Castel Vittorio med Pust rejser. Dejligt ophold i en malerisk by med god indkvartering og glimrende mad. DesvÊrre var kommunikationen mellem underviseren og Pia, der ejer Pust, ikke optimal, hvilket resulterede i flere misforståelser og en helt katastrofal sidste dag, hvor vi kursister opholdt os over 6 timer i Nice lufthavn, da Chagall museet var lukket ved ankomst og der ikke var bestilt rundvisning. Jeg kan kun anbefale at Pia uddelegerer mere til underviseren; f.eks. indkÞb af materialer til brug for malekurset (vi skulle selv kun medbringe egne pensler, men det viste sig ikke at vÊre utilstrÊkkeligt), tilrettelÊggelse af museumsbesÞg m.m. Ellers en dejlig tur med herlige medkursister hvor vi hyggede os sammen om en fÊlles passion: at male.

PUST Rejser ããã®åç
TAK FOR EN VELLYKKET REJSE TIL NICE
Nu landet hjemme efter sÊrdeles vellykket ferie i Nice med Pust Rejser og en dygtig, tÃ¥lmodig og meget imÞdekommende tovholder Claus Myrup, som skÃ¥nede os for overinformation af âalt muligtâ. SkÞnt!
Der var bare en god og rolig stemning, passende informationsniveau, tempo og hÞjt humÞr uagtet et ganske ambitiÞst program. Fantastiske ture - og en MASSE spÊndende museer blev det til.
Og mange skÞnne aftener på forskellige restauranter, valgt af Pust, dog liiiidt svingende madkvalitet⊠Men altid godt selskab!
Og skÞnt at vi kunne vÊlge frit fra menukortet!
Tak for rigtig god âledelseâ af et super godt hold pÃ¥ 12, som ogsÃ¥ alle hver isÊr bÞd flot ind pÃ¥ de skÞnne dage i Nice. Det var et optimalt antal deltagere - og et skÞn hold af glade og imÞdekommende deltagere!
TAK TIL DEM OGSÃ
!ððŒ
SÊrligt når vejret svigter liiiiiidt, stilles der ikke ubetydelige krav til en sådan rejses indhold, holddeltagere og tovholder. Det lykkedes fuldt ud. TAK igen for skÞnne dage!
Herligt hotel! Virkelig god beliggenhed. Smukt sted.
4,7 stjerner af 5 - rundes op til 5 :-) Maden - eller valg af restauranter - kan godt få et lille lÞft. Lille :-)
Jeg glÊder mig allerede til nÊste rejse med Pust rejser.
Super
Endnu en lÊkker, håndholdt rejse til Ligurien i september. Oplevelserne, maden og indkvarteringen er alle pengene vÊrd. De medrejsende og Pia Scharlings selskab er et uundvÊrligt krydderi af det fineste. Kan på det varmeste anbefales.

PUST Rejser ããã®åç
Malerne på Cote d'Azur
Et spÊndende mÞde med en rÊkke kendte kunstnere (også flere end de nÊvnte i programmet) som vi, med Peter KÊrs store viden, opdagede også havde andre sider. Pia var engageret og havde sÞrget for et fint indhold med et godt valg af hotel og spisesteder. Turen kan kun anbefales til kunstelskere og andre der synes om Cote d'Azur.
Til festival i Castelvittorio
Jeg har lige vÊret 5 dage i Italien, til "Alta Val Nervia" i Pigna/Castelvittorio, med Pust rejser, ved Pia Scharling. Stedets skÞnhed, Bed & Breakfast Casa Rosa, den lokale mad og festivalen er alle 5 stjerner vÊrd. Derudover sÞrger Pia og hendes sÞde team for, at vi alle fÞler os godt tilpas, fra morgen til aften.
Musikfestival Castel Vittorio 2017, - en rigtig god oplevelse!
Musikfestival Castel Vittorio 2017. På alle måder et strålende arrangement. Musikprogrammet var fint varieret. En stor oplevelse for musikelskere, der ikke nÞdvendigvis er sÊrligt musikkyndige, - og alt omkring det klappede i ordets bedste betydning professionelt. Tak for turen.
Musikfestival i Castelvittorio
Dejlig musik med meget dygtige musikere, hyggelig indkvartering samt god mad.
Pia, og ikke mindst medhjÊlperne Rebekka og Milena, gjorde ferien fuldendt ved deres sÞde og hjÊlpsomme vÊremåde.
En uforglemmelig ferie!
Superkorrejse!
Jeg har aldrig vÊret på lÊringsferierejse fÞr, men denne korrejse var omgÊrdet af professionelle personer, der virkeligt lyftede mig op på et hÞjere plan. Mine forudsÊtninger var i underkanten, men de Þvrige deltagere var meget hjÊlpsomme, og har også del i min store oplevelse og
lÊring. Intimiteten i Castel Vittorio ydede et sÊrligt bidrag til oplevelsen.
det var en absolut fantastisk oplevelse âŠ
det var en absolut fantastisk oplevelse at vÊre på en uges kor ferie.
Uforglemmelig i musikoplevelse i middelaldermiljÞ
Med Pust rejser og Pia får man en ganske anderledes og indholdsrig ferieoplevelse. Man lever nÊsten som de fastboende i de autentiske middelalderlige omgivelser i Castelvittorio og Pigna, som er uden den mindste antydning af masseturisme.
Kvaliteten af koncerterne på Musikfestivalen 2017 var overraskende hÞj og stÊrkt varieret. Her var noget for enhver musiksmag. Stor ros for valg af musikere. Oplevelsen af musikken i kirken og på den 1000 årige gamle piazza er uforglemmelig.
Det var en stor oplevelse
Det var en stor oplevelse, at mÞde de utroligt dygtige musikere og sangere. At blive stopfodret med musik af en sådan kvalitet, tror jeg ikke kan opleves andre steder. Så det var nok heller ikke sidste gang jeg var med.
Top klasse over hele linien :o)
Det fås ikke bedre:
Musikfestival af hÞj kaliber i charmerende omgivelser i middelalderbyen Castel Vittorio!
Gode vilkår for opleveser i området - både på egen hånd og ture arrangeret efter behov/Þnsker.
Ulla Juhl
Dejligt musikprogram i den hyggelige by âŠ
Dejligt musikprogram i den hyggelige by Pigna/Castelvittorio. Vigtigt at gÞre opmÊrksom på at turen er ikke for dårligt gående pga terrÊnet.
Fremragende koncept
Dejlig oplevelse med god og komfortabel indkvartering i rummeligt og hyggeligt vÊrelse i Casa Rosa. Dejlig morgenmad.
Gode koncerter med fremragende musikere.
God håndtering af gÊsters indviduelle Þnsker og behov.
Gode og billige tilbud om ture ud over det, som allerede indgår i programmet.
God ledelse ved både Pia Scharling og turens andre rejseledere, Milena og Rebekka.
Autentisk kor-rejse
En uge med masser af sang i den smukke landsby Castelvittorio ledet af den skÞnneste korleder Morten KjÊr.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ