Jeg købte før jul nogle sorteringsbakker i filt men havde ikke haft taget alle i brug før slut januar og opdagede en produktionsfejl på en af bakkerne som manglede en knap. Kontaktede Ib fra puzzlesh... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Perfekt hele vejen igennem. :) Stort udvalg, fine priser, kvalitetsvarer og lynhurtig levering. Faktisk blev pakken leveret hos mig, allerede inden GLS havde afhentet den hos sælger. ;) Her handler... もっと見る
Dejlig nemt at finde rundt på hjemmesiden. Bare at krydse af hvilken størrelse, og hvilket firma, det sværeste er at vælge puslespil, der er så mange spændende.Hurtig levering. Super godt.
Kæmpe stort udvalg af de skønneste puslespil. Meget fornuftige priser. Hurtig levering. Alt i skønneste orden. Og ville fortsat handle hos Puzzleshop når vi mangler puslespil. Stor anbefaling 🙏
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En ok oplevelse, men bliver ikke gentaget.
Varen var ikke i orden, og ikke god kvalitet. Men fik en rigtig god kunde service.
Dejlig nemt at finde rundt på…
Bedste Puzzle shop
Super.
Bestilt kl.11 mandag. Varer var klar til afhentning kl.13 tirsdag fra lokal butik. Høj kvalitet og pakket godt. Desvære kan jeg kun give 5 stjerne.
Hurtig respons og levering af min…
Hurtig respons og levering af min større ordre. Venlig personale.
Hurtig betjening og forsendelse😊
Fin hjemmeside med gode søgemuligheder
Fin hjemmeside med gode søgemuligheder. Altid hurtig levering og god emballage.
Kan klart anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God oplevelse. Blev lidt forvirret da der stod: Hej du kan nu hente din pakke fra Mangu, men det viste sig den var fra jer af😄😅. Skulle bare lige tænke hvad jeg havde bestilt fra noget der hedder Mangu😅. Hurtig levering🚚. Fik også et gratis puslespil med rigtig flot og god kvalitet.
Havde et ønske om vort lager af…
Havde et ønske om vort lager af puslespil skulle suppleres med de spil vi ikke har haft og det kunne lade sig gøre hos puzzleshop hurtigere end andre leverandører. Er ovenud tilfreds med jeres behandling af vores ordre.
Hurtig levering så ingen problemer pænt…
Hurtig levering så ingen problemer pænt pakket ind
Super service lige fra bestilling til…
Super service lige fra bestilling til modtagelsen af mine varer.
Ikke sidste gang at jeg handler med jer 👍
Mange stjerner!
Mange stjerner!
God service, gode produkter. Jeg er temmelig godt tilfreds, og vender retur efter flere flotte puslespil :)
Skidegod kundeservice
Ib reddede dagen.
Jeg var lidt sent ude med at købe en fødselsdagsgave og var i tvivl om jeg ville nå at modtage min ordre til på tirsdag.
Jeg skrev til Ib og allerede i dag lørdag har jeg hentet min pakke.
Her handler jeg gerne igen (:
Professionelt firma
Kvalitet og behandlingstid er i top, personalet er professionelt. Puslespillene blev leveret lynhurtigt. Jeg kan kun anbefale Puzzleshop, og kommer helt sikkert til at handle der igen.
Puslespil af god kvalitet til billige…
Puslespil af god kvalitet til billige penge. Lynhurtig levering.
Rigtig god puzzleshop er simpelthen Puzzleshop.dk
Jeg skal helt sikkert handle på puzzleshop igen. Gode priser, god indpakning og hurtig forsendelse. Og så ovenikøbet et gratis puslespil. Det er da til at blive glad af. Og så vil jeg gerne støtte shops, der ligger i Aarhus Kommune hvor jeg selv bor og tjener mine penge.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。