Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... もっと見る
企業が回答しました
Geweldig mooi ingepakt en origineel cadeau via de brievenbus afgeleverd op de afgesproken tijd. Er was wat verwarring over de afzender en de geadresseerde. Waarschijnlijk en foutje op de website.... もっと見る
企業が回答しました
Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... もっと見る
企業が回答しました
Mooie artikelen, vlotte levering, bij verzending optie om (gratis) in te laten pakken en nog eens heel gezellig ingepakt ook! Oog voor details; naam/logo subtiel aan binnenzijde van de verzenddoos gep... もっと見る
企業が回答しました
Iemand verrassen op zijn verjaardag, wanneer je er zelf niet bij kunt zijn. Een beterschapswens sturen die verder gaat dan een kaartje. Iemand een hart onder de riem steken tijdens een lastige periode. Trots zijn op wie geslaagd is. Of gewoon, zonder aanleiding, laten weten dat je aan iemand denkt. Voor elk moment is er een brievenbus cadeau dat precies goed voelt, en wij helpen je dat te vinden. Pynappel is dé specialist in brievenbus cadeaus, gerund door Maikel & Joris. Van verjaardag tot beterschap, van jubileum tot “ik denk aan je”: we stellen ieder pakketje met evenveel aandacht samen, zodat het uitpakken minstens zo veel plezier geeft als het uitzoeken deed. Koop je favoriete cadeautjes online in onze webshop, of kom gezellig langs in onze showroom gevestigd in creatief verzamelgebouw de MaakZaak in Uden, Loopkantstraat 23L. Vrucht van gastvrijheid De ananas staat al eeuwenlang symbool voor gastvrijheid en aandacht. Vroeger zetten mensen een ananas bij de deur als teken dat bezoekers welkom waren, in Europa werd hij zelfs bekend als koningsfruit, met dank aan dat kenmerkende kroontje. Diezelfde kroon zit in ons logo. Niet als teken van status, maar van aandacht: het gebaar om aan iemand te denken, ook als je niet naast elkaar aan tafel zit. Op elk pakketje dat we versturen prijkt onze ananas dan ook vrolijk mee, van een stevige knuffel tot een pleister vol zorgzaamheid.
Loopkantstraat 23 L, 5405NB, Uden, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Fijne site, duidelijk en leuke cadeau’s!
Supergoed en snel geholpen toen ik een foutje had gemaakt! Snelle levering.
Bestel hier zeker weer 👍🏻

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Eerste bestelling brievenbuscadeau, probeersel dus, maar prima bevallen. Prettige communicatie, tijdige levering en ontvanger blij met het cadeau. Zou zo weer bestellen.

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Leuke keuzes voor je brievenbus pakketje, makkelijk te bestellen, ontzettend leuk verpakt. Bezorging ook exact optijd. Een enthousiaste blije ontvanger!👍

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Pynappel heeft veel verschillende leuke cadeau's, en ik vind het fijn dat ze gebruik maken van duurzame leveranciers.

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Voor onze personeelsvereniging een heel verzorgd brievenbuspakket samengesteld. De snelle service en het klantvriendelijke contact met Joris als zeer prettig ervaren.

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Ik had een fout gemaakt met het adres. Ik heb gemaild en het werd meteen aangepast. Het is toen goed gekomen. Ongelofelijk snel en goed opgepakt. Hele goed service! Verder goede prijsverhouding tot wat je krijgt.

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Snelle reactie bij vragen, super klantvriendelijk en -gericht, fijne communicatie!

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Mooi verpakt, snel geleverd en leuke dingetjes op te vinden. Hier ga ik zeker nog bestellen!

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
top service en een zeer goed contact, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijkheid. Producten zijn fantastisch en de levering is snel. Attent bedrijf, aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets leuks

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Snelle levering via brievenbus. Artikelen zijn mooi verpakt en vormgegeven met daarin handige en praktische informaties!

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答
Geweldig! Een handgeschreven kaartje en zo mooi ingepakt. Er is echt aandacht aan besteed.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。