Pynappel | Brievenbus cadeaus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Geweldig mooi ingepakt en origineel cadeau via de brievenbus afgeleverd op de afgesproken tijd. Er was wat verwarring over de afzender en de geadresseerde. Waarschijnlijk en foutje op de website.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie artikelen, vlotte levering, bij verzending optie om (gratis) in te laten pakken en nog eens heel gezellig ingepakt ook! Oog voor details; naam/logo subtiel aan binnenzijde van de verzenddoos gep... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. キャンドル専門店
  3. ビゞネス ギフト提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Iemand verrassen op zijn verjaardag, wanneer je er zelf niet bij kunt zijn. Een beterschapswens sturen die verder gaat dan een kaartje. Iemand een hart onder de riem steken tijdens een lastige periode. Trots zijn op wie geslaagd is. Of gewoon, zonder aanleiding, laten weten dat je aan iemand denkt. Voor elk moment is er een brievenbus cadeau dat precies goed voelt, en wij helpen je dat te vinden. Pynappel is dé specialist in brievenbus cadeaus, gerund door Maikel & Joris. Van verjaardag tot beterschap, van jubileum tot “ik denk aan je”: we stellen ieder pakketje met evenveel aandacht samen, zodat het uitpakken minstens zo veel plezier geeft als het uitzoeken deed. Koop je favoriete cadeautjes online in onze webshop, of kom gezellig langs in onze showroom gevestigd in creatief verzamelgebouw de MaakZaak in Uden, Loopkantstraat 23L. Vrucht van gastvrijheid De ananas staat al eeuwenlang symbool voor gastvrijheid en aandacht. Vroeger zetten mensen een ananas bij de deur als teken dat bezoekers welkom waren, in Europa werd hij zelfs bekend als koningsfruit, met dank aan dat kenmerkende kroontje. Diezelfde kroon zit in ons logo. Niet als teken van status, maar van aandacht: het gebaar om aan iemand te denken, ook als je niet naast elkaar aan tafel zit. Op elk pakketje dat we versturen prijkt onze ananas dan ook vrolijk mee, van een stevige knuffel tot een pleister vol zorgzaamheid.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Mooie vaasjes

Even contact gehad over het aantal. Goed ingepakt in een stevige doos met een vriendelijk kaartje erbij. Ik ben blij met de mooie vaasjes.

2023幎4月4日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Goed om te horen Elles. Bedankt voor je fijne review! Veel plezier met de vaasjes.

Vriendelijk en duurzaam

Vriendelijke service met heldere communcatie, duurzaam verzonden. Pakketje was heel goed ingepakt, mooi bedanktkaartje erbij en snelle levering. Dat laatste is fijn, maar is voor mij niet het belangrijkste. Echt weer een fijne online-aankoopervaring!

2023幎2月16日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je aankoop :)

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg blij met het pakketje

Heel erg blij met het pakketje. Super leuk ingepakt met een hand geschreven kaartje. Verzending liep ook mega soepel. Ga hier zeker vaker bestellen!

2023幎2月9日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Wat leuk om te horen. Bedankt voor je review Birte!

Een persoonlijke touch

Snel ontvangen per post met een leuk persoonlijk briefje erbij van het bedrijf. Wat leuk!
Het item dat ik kocht is een cadeautje, dus ik ga het zelf niet gebruiken, maar de verpakking was netjes, heel en schoon. Ziet er mooi uit en ik heb zin om het cadeau te geven binnenkort!

2023幎1月31日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Wat leuk om te horen. Bedankt voor je review! Alvast veel plezier met geven van het leuke cadeau.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service goed ingepakt cadeau

Goede service goed ingepakt cadeau verpakking is goed gedaan. En ook telefonische goed gerust gesteld . En met mail ook goed opgelost. 👍🏌👍🏌👍🏌👍🏌
Zal zeker in de toekomst daar vaker bestellen.
En het kaartje wat er bij zat ook heel leuk zo een persoonlijke berichtje. 👍🏌👍🏌💐

2022幎11月4日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Wauw, bedankt voor je enthousiaste review!

Bijzondere cadeautjes

Bijzondere cadeautjes voor jezelf of een ander. Mooi verpakt en snel geleverd.

2022幎9月4日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Bedankt voor je leuke review Vedrana! Veel plezier ermee! :)

Bijzondere woondecoraties

Leuke, bijzondere, betaalbare artikelen in mooie natuurlijke tinten, zodat het in ieders huis past. Vriendelijk geholpen!

2022幎8月3日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Bedankt voor je leuke review Jade!

5぀星のうち5の評䟡

Op locatie en via de webwinkel

De eerste keer in Uden geweest om leuke cadeautjes uit te zoeken en nu via de site besteld. Beide keren top geholpen en met het bestellen via de site zit er een leuk persoonlijk bedankkaartje bij.

2022幎7月2日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Bedankt voor je review Martine! Wat leuk dat we je ook in de winkel hebben mogen ontvangen. Veel plezier met je bestelling! :)

Super snelle levering !

Super snelle levering !! Verpakt met handgeschreven kaartje geeft een persoonlijk gevoel😊

2022幎6月14日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Fijn dat het pakketje al zo snel binnen was! Bedankt voor je review Wendy :)

2 mooie Ollas besteld

2 mooie Ollas besteld. Deze waren snel geleverd. Ze zijn goed overgekomen en hebben hun plekje gekregen in een bloembak achterhuis. Ik heb voor het gemak een waterniveau indicator gemaakt.

2022幎4月26日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Bedankt Hendricus voor je review! Heel veel plezier met de mooie Ollas, geniet ervan.

Superleuk pakketje

Mooie producten, stevig verpakt zodat alles helemaal netjes aankwam en heel leuk ingepakt. Superleuk om zo'n mooi pakketje te ontvangen!

2022幎3月15日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je enthousiaste review Linda en geniet van de leuke cadeautjes :)

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en super leuk ingepakt

Snel geleverd en super leuk ingepakt. De papieren bloemen in mekaar geknutseld erg leuk en makkelijk om te doen met een prachtig resultaat.
De beschrijving is in het Engels met kinderen even helpen.

2022幎2月12日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Bedankt voor deze fijne review Tamara!

Leuke winkel

Leuke winkel, snelle en correcte levering.
Ze pakken de bestellingen zelfs in als cadeautje, leuk kaartje erbij. Top!

2021幎12月6日

Pynappel | Brievenbus cadeaus からの回答

Bedankt voor je fijne review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。