Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldig mooi ingepakt en origineel cadeau via de brievenbus afgeleverd op de afgesproken tijd. Er was wat verwarring over de afzender en de geadresseerde. Waarschijnlijk en foutje op de website.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie artikelen, vlotte levering, bij verzending optie om (gratis) in te laten pakken en nog eens heel gezellig ingepakt ook! Oog voor details; naam/logo subtiel aan binnenzijde van de verzenddoos gep... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Iemand verrassen op zijn verjaardag, wanneer je er zelf niet bij kunt zijn. Een beterschapswens sturen die verder gaat dan een kaartje. Iemand een hart onder de riem steken tijdens een lastige periode. Trots zijn op wie geslaagd is. Of gewoon, zonder aanleiding, laten weten dat je aan iemand denkt. Voor elk moment is er een brievenbus cadeau dat precies goed voelt, en wij helpen je dat te vinden. Pynappel is dé specialist in brievenbus cadeaus, gerund door Maikel & Joris. Van verjaardag tot beterschap, van jubileum tot âik denk aan jeâ: we stellen ieder pakketje met evenveel aandacht samen, zodat het uitpakken minstens zo veel plezier geeft als het uitzoeken deed. Koop je favoriete cadeautjes online in onze webshop, of kom gezellig langs in onze showroom gevestigd in creatief verzamelgebouw de MaakZaak in Uden, Loopkantstraat 23L. Vrucht van gastvrijheid De ananas staat al eeuwenlang symbool voor gastvrijheid en aandacht. Vroeger zetten mensen een ananas bij de deur als teken dat bezoekers welkom waren, in Europa werd hij zelfs bekend als koningsfruit, met dank aan dat kenmerkende kroontje. Diezelfde kroon zit in ons logo. Niet als teken van status, maar van aandacht: het gebaar om aan iemand te denken, ook als je niet naast elkaar aan tafel zit. Op elk pakketje dat we versturen prijkt onze ananas dan ook vrolijk mee, van een stevige knuffel tot een pleister vol zorgzaamheid.
Loopkantstraat 23 L, 5405NB, Uden, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Even contact gehad over het aantal. Goed ingepakt in een stevige doos met een vriendelijk kaartje erbij. Ik ben blij met de mooie vaasjes.

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Leuke producten en snelle verzending. Een mooi cadeaupakketje om te geven, met extra geschreven kaartje erbij. Goede service!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Dit is een goede site en betrouwbaar en vriendelijk.

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Vriendelijke service met heldere communcatie, duurzaam verzonden. Pakketje was heel goed ingepakt, mooi bedanktkaartje erbij en snelle levering. Dat laatste is fijn, maar is voor mij niet het belangrijkste. Echt weer een fijne online-aankoopervaring!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Heel erg blij met het pakketje. Super leuk ingepakt met een hand geschreven kaartje. Verzending liep ook mega soepel. Ga hier zeker vaker bestellen!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Snel ontvangen per post met een leuk persoonlijk briefje erbij van het bedrijf. Wat leuk!
Het item dat ik kocht is een cadeautje, dus ik ga het zelf niet gebruiken, maar de verpakking was netjes, heel en schoon. Ziet er mooi uit en ik heb zin om het cadeau te geven binnenkort!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Snelle levering,goed verpakt. Mooie producten! Leuk kaartje erbij. Zeer tevreden !

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Goede service goed ingepakt cadeau verpakking is goed gedaan. En ook telefonische goed gerust gesteld . En met mail ook goed opgelost. ððŒððŒððŒððŒ
Zal zeker in de toekomst daar vaker bestellen.
En het kaartje wat er bij zat ook heel leuk zo een persoonlijke berichtje. ððŒððŒð

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
makkelijk te bestellen en snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Bijzondere cadeautjes voor jezelf of een ander. Mooi verpakt en snel geleverd.

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Heel verzorgd pakje dat erg snel werd geleverd! Merci!!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Leuke betaalbare artikelen en snel verstuurd!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Leuke, bijzondere, betaalbare artikelen in mooie natuurlijke tinten, zodat het in ieders huis past. Vriendelijk geholpen!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
De eerste keer in Uden geweest om leuke cadeautjes uit te zoeken en nu via de site besteld. Beide keren top geholpen en met het bestellen via de site zit er een leuk persoonlijk bedankkaartje bij.

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Super snelle levering !! Verpakt met handgeschreven kaartje geeft een persoonlijk gevoelð

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
2 mooie Ollas besteld. Deze waren snel geleverd. Ze zijn goed overgekomen en hebben hun plekje gekregen in een bloembak achterhuis. Ik heb voor het gemak een waterniveau indicator gemaakt.

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Mooie producten, stevig verpakt zodat alles helemaal netjes aankwam en heel leuk ingepakt. Superleuk om zo'n mooi pakketje te ontvangen!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Snel geleverd en super leuk ingepakt. De papieren bloemen in mekaar geknutseld erg leuk en makkelijk om te doen met een prachtig resultaat.
De beschrijving is in het Engels met kinderen even helpen.

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Leuke winkel, snelle en correcte levering.
Ze pakken de bestellingen zelfs in als cadeautje, leuk kaartje erbij. Top!

Pynappel | Brievenbus cadeaus ããã®åç
Fijne webshop met unieke spullen! Was de volgende dag al in huis, top!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã