Q-Park Danmark A/S レビュー 2,059

TrustScore 5段階評価の2

2.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Anmeldelse: Jeg henvendte mig til en p-vagt for at få råd om min parkering var lovlig, efter jeg havde registreret i Parkman-appen. Vagten oplyste, at han ikke kunne udtale sig om min konkret... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Autobahn E45 McDonalds Kundenparkplatz Vejle. Wollten nur einen Kaffee trinken und dann weiter zur Fähre nach Grenaa. Wegen großem Andrang haben wir uns umentschieden und einen Coffee to Go am Ca... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Hold jer langt væk fra Q-Parks app. Deres system er indrettet til at malke tidligere bilejere for penge, selv efter bilen er solgt. Jeg har oplevet, at en bil, jeg ikke længere ejer, blev scannet i... もっと見る

企業情報

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Total dårlig og inkompetent…

Total dårlig og inkompetent kundeservice i forbindelse med registrering af midlertidig bil som endte med at koste mig en parkeringsafgift på vores eget parkeringsareal i boligforeningen.

Derudover tog det 6 måneder før de fik svaret på min klage.

2026年4月16日
5つ星のうち1の評価

Anmeldelse:: Misvisende vejledning fra vagt og efterfølgende bøde – undgå Q-park

Anmeldelse:

Jeg henvendte mig til en p-vagt for at få råd om min parkering var lovlig, efter jeg havde registreret i Parkman-appen. Vagten oplyste, at han ikke kunne udtale sig om min konkrete parkering, da han hørte til et p-hus ved siden af. Han anviste mig i stedet en specifik plads i Q-parks p-hus, som han anbefalede, at jeg flyttede bilen til, hvis jeg ville være sikker.

Jeg fulgte hans anvisning og parkerede præcis på den plads, han havde peget på. Da jeg vendte tilbage, havde jeg fået en afgift, fordi jeg holdt på en plads forbeholdt elbiler – hvilket jeg ikke kunne se skiltet med.

Jeg oplever, at Q-park systematisk finder anledning til at udstede bøder, selv når man gør sit bedste for at overholde reglerne og endda opsøger vejledning. Jeg undgår fremover konsekvent Q-park, også selvom det giver længere gåafstand og færre betalingsmuligheder.

Mit klare råd: Stol ikke på Q-parks service eller skiltning. Find hellere en gratis parkering eller et andet selskab.

2026年4月8日
5つ星のうち1の評価

Jeg modtog en parkeringsafgift da jeg…

Jeg modtog en parkeringsafgift da jeg lavede en fejl ved at taste min nummerplade a xxxxx istedet for ar xxxxx. Det en fejl fra min side men jeg har betalt for parkeringen og holdte naturligvis inden for båsen. Jeg ringer derefter til kundeservice og får afvide at jeg ikke bare skal betale for bøden men heller ikke kan få pengene tilbage for selve parkeringen.

Så jeg skal både betale en afgift og parkeringen. Det synes jeg er sygt. For en tastefejl.

2026年4月14日

Moderne Wegelagerei !

Autobahn E45 McDonalds Kundenparkplatz Vejle.
Wollten nur einen Kaffee trinken und dann weiter zur Fähre nach Grenaa. Wegen großem Andrang haben wir uns umentschieden und einen Coffee to Go am Café Desk geholt. Nutzung vom Parkplatz von ca. 10 Minuten. Später im Wartebereich der Fähre dann den kleinen Q-Ticketausdruck hinterm Scheibenwischer entdeckt. Dort gelistete Kontrollzeiten sind 12:17 und 12:21 Uhr. Die Kosten für 4 Minuten ohne Parkscheibe belaufen sich jetzt auf 940 DKR (125,79 EUR). Ich fahre seit 40 Jahren nach DK, musste wie in Deutschland aber noch nie eine Parkscheibe auf einem McDonalds Kundenparkplatz nutzen. Auf dem Rückweg aus dem Urlaub in Vejle nochmal rangefahren. Wer achtet denn auf die schwarzen Q- Hinweisschilder welche in einer Höhe von ca. 3 Metern montiert sind (Englische Erläuterung Fehlanzeige).
Für mich ein enttäuschendes Handling der Kontrollzeiten.
Muss man z. B. bei Kontrolle des Ölstandes eine Parkscheibe auf Q- Flächen nutzen?
Werde mich jetzt mal über automatische Parkuhren informieren.

2026年4月3日
5つ星のうち1の評価

Digital gidseltagning – Q-Park tvinger dig til at betale for andres parkering

Jeg har oplevet, at en bil, jeg ikke længere ejer, blev scannet i et af deres anlæg. Selvom jeg dokumenterede ejerskiftet over for Q-Park, nægtede de at annullere kravet. Det mest vanvittige er dog deres tekniske setup: Appen spærrer for, at man kan slette køretøjet, så længe der er en "regning" under behandling.
Det betyder i praksis, at man bliver holdt som økonomisk gidsel. Man tvinges til at betale for en fremmed persons parkering, bare for at få lov til at fjerne nummerpladen og stoppe fremtidige trækninger. Det er en dybt uetisk forretningsmodel, der bevidst spekulerer i at gøre det umuligt for forbrugeren at beskytte sig selv mod fejltrækninger.
Kundeservicen er iskold og gemmer sig bag rigide systemregler fremfor at bruge sund fornuft. En skændsel for branchen.

2026年4月12日
5つ星のうち1の評価

Det er meget fint at de lover kontrol.

Det er meget fint at der er skilte med at Q-park kntroler parking, fakta er bare at de aldrig gør der og derfor holder der altid biler ulovligt parkeret i gården ved Kongensgade 37, Fredericia

2026年4月12日

Hej Rasmus

Der bliver ført parkeringskontrol i området, men vi er ikke fysisk til stede hele tiden. Oplever man gentagne tilfælde med ulovligt parkerede biler, kan vores døgnåbne servicecenter kontaktes. De kan hjælpe med at facilitere sagen videre og sørge for, at der bliver sendt en p‑vagt ud.

Din tilbagemelding er noteret og taget med i opfølgningen på området.

5つ星のうち5の評価

Dobbelt betaling for parkering. Kom ved min egen fejl til at betale…

Kom ved min egen fejl til at betale parkering manuelt i anlægget selvom jeg også havde booket online, og derved betale dobbelt.
Fik dog efterfølgende refunderet den manuelle betaling af Q park. Fin oplevelse

2026年4月11日

Hej Bjarke

Tak for din feedback. Vi er glade for, at vores Servicecenter kunne hjælpe og få styr på det, så sagen blev afsluttet korrekt. Den slags kan nemt ske, og så er det vigtigt for os, at hjælpen er enkel og uden bøvl.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen.

5つ星のうち1の評価

Ringer ind for at få en afklaring på en…

Ringer ind for at få en afklaring på en mail jeg har modtaget ved opretholdelse af P afgift.

Jeg modtaget en mail med 2 pdf'er hvor den første PDF er fra parkeringsklagenævnet, den indeholder en fuldkommen anden sag end den som klagen vedrøre. Derfor vælger jeg ikke at læse videre i min mail da jeg tænker jeg skal have fat i q-park for en afklaring om de måske har sendt mig en forkert sag.

Jeg bliver så mødt med en ubehøvlet medarbejder som tydeligvis er meget træt af sit job, og derfor tager alle kneb i brug for at føle sig hævet over kunden der ringer ind.

Jeg finder så ud af at den første PDF er en reference som jeg ikke skal bruge til noget, og at den anden PDF er min sag.

Tag og kig på jeres processor, tydeligvis er det ikke hensigtsmæssigt at smide den første PDF ind som reference sag, hvis man tænker det ikke har noget at gøre med sin egen sag så føler man sig ikke motiveret til at fortsætte med at læse mailen og vedhæftningen deri.

Hvorfor der er behov for en reference sag i første omgang, kan man studse længere over.
Skaber mere forvirring end gavn.

I værste fald, vedhæft den PDF der faktisk omhandler ens sag som den første så man åbner den i stedet.

Ændre jeres processor, og motiver jeres medarbejdere til ikke at være sadiske svin

2026年4月9日

Hej Rasmus
Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Vi forstår godt, at det kan have virket forvirrende, at dokumenterne var i en anden rækkefølge end forventet. Som nævnt i afgørelsen er den vedhæftede sag alene medtaget som et eksempel på en sag med lignende omstændigheder og som baggrund for vurderingen. Vi kan dog godt se, at rækkefølgen kunne give anledning til spørgsmål, og din feedback er derfor taget til efterretning.

I forhold til din oplevelse i telefonen, så er det naturligvis ikke sådan, vi ønsker at fremstå. Da vi ikke kan se, hvem du har talt med, er du velkommen til at indsende dit telefonnummer via hjemmesiden og skrive “ATT: Afgiftsserviceleder”, så ser vi nærmere på det og vender tilbage.

Vi ønsker dig en god dag.

Betalingsparkering

I forbindelse med parkering var der sket en dobbeltregistrering (både kort og app), og da der blev trukket 1470 kroner på kortet kontaktede jeg Qpark. Beløbet blev refunderet hurtigt og uproblematisk.

2026年4月7日

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores Servicecenter kunne tage fat i sagen og få styr på det hurtigt, så det hele blev løst uden besvær. Den slags situationer skal gerne være nemme at få rettet op på.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Q‑Park igen.

5つ星のうち1の評価

Nu 3 mdr efter og efter 2 henvendelser…

Nu 3 mdr efter og efter 2 henvendelser , vil Q-park ikke komme med et svar, så jeg evt skal fortsætte med en klage til klagenævnet. Svartid burde være det samme som indbetaling frist!
Sagsnummer: 6911788.
P.S. Åbenbart skal der henvender på Trustpilot før klagen behandles...
Og resultatet blev jo som jeg troede! En afvisning.... Og ydermere at man ikke ønsker sker at gøre mere ved det, selvom jeg vil påpege, at der er fortolkning med ind over,omkring aflæsningen, og hvordan skaffer man lige en ny kupon, JULEAFTEN, fordi man har prøvet at tydeliggøre det ene tal.... Det er simpelthen det mest nidkære og profitsøgende selskab,som ejendommen har hyret.

2025年12月24日

Hej Anders

Vi forstår din frustration. På grund af travlhed er sagsbehandlingstiden længere end normalt, men vi bestræber os på at svare din klage hurtigst muligt. Du behøver ikke foretage dig yderligere, før du hører fra os.

Tak for din tålmodighed, og god dag.

5つ星のうち1の評価

Tak til Q park for ingenting

Q park giver bøde hvor man gerne må holde, de gav mig en bøde selvom jeg holdte inde for båsen. Jeg er en lille skoledreng der lever af SU og nu har de ædt hele min SU for denne månede uden grund. Q park er en skændsel for det danske land

2025年12月12日
5つ星のうち1の評価

Q Park i Odense for ikke nogen stjerner…

Q Park i Odense for ikke nogen stjerner hos mig. Jeg har i dag parkeret og fået en bøde. Da jeg ankom til parkeringshuset i Odense City, rettede jeg min bil op så den holdt indenfor båsen. Alligevel tillader parkerings vagten at give mig en bøde, hvilket jeg står uforstående overfor.

2026年4月7日

Hej Sheila

Vi udsteder kontrolafgifter i henhold til den gældende skiltning på området. Hvis du mener, at du har overholdt reglerne, er du velkommen til at indsende en klage via vores klageformular på www.q-park.dk.

Vi ønsker dig en god dag.

Meget god oplevelse.

Der var en mindre fejl i beregningen af min parkering, så jeg kontaktede Q-Park. Min sag blev behandlet hurtigt og professionelt – selv på en helligdag (påske). Jeg fik svar inden for få timer, og refunderingen blev håndteret uden problemer.
Venlig og effektiv kundeservice. Kan klart anbefales.

2026年4月5日

Hej Yevhenii

Tak for din fine feedback. Det er dejligt at høre, at vores team kunne tage hånd om sagen hurtigt og sikre en problemfri løsning. Det er vigtigt for os, at hjælpen fungerer, når der er brug for den, uanset tidspunkt.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Q‑Park igen.

5つ星のうち1の評価

It is the biggest scam in whole…

It is the biggest scam in whole Denmark, they have written a fine of 945 Dkk because a side of the car was a few cm off the line since the parking bays are too tiny and car would not fit. This all happened whilst parking was well paid for the car and there is no any cars around. Fck you and your disgusting scam.

2026年4月5日

Klaphatte

Klaphatte, fik et nødkald, skal reagere da et menneskeliv kan være i fare. Kommer ud efter til et afgift. Når man ser en sundhedsbil parker som jeg gjord, brug hovedlidt. Og ja personen liv var i fare.

2026年4月4日

Hej Q-park

Hej Q-park
Hvem er Julius Nielsen Parking
Betalte 80 kr men kan se at der er blevet trukket 160 kr

2026年4月1日

Hej Bo

Hvis der er spørgsmål til en opkrævning eller usikkerhed omkring, hvem betalingen er foretaget til, er du meget velkommen til at kontakte vores Servicecenter på mail: SC@q-park.dk

Så ser vi naturligvis gerne nærmere på sagen og hjælper med at afklare og rette eventuelle fejl.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。