quatt.io レビュヌ 2,583

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Seth als adviseur op bezoek gehad. Leuke energieke persoonlijkheid! Had een goed en gedegen verhaal en wist kritische vragen van mijn zijde beargumenteerd te beantwoorden. Staat als een blok achter zi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een huisbezoek waarbij alles netjes werd uitgelegd en besproken ging alles erg soepel. Duidelijk communicatie en heldere afspraken. De installatie was volgens afspraak en is door de monteurs hele... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mail gekregen dat de waterflow niet goed was. Dat klopte waterdruk was 0 bar, lekkende antivriesklep. Supportnummer gebeld op zaterdagmiddag rond 3uur en om half zeven waren 2 monteurs klaar met het... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Goeden dag, Ik zou iedereen QUATT ten strengste afraden die een warmtepomp zoekt, Het is een prima systeem als het werkt maar als er iets is geven ze niet thuis. Tijdens installate hebben... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 暖房噚具提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij willen de transitie naar een gasloze toekomst versnellen. 13% van de Nederlandse CO2-emissies komen van het verwarmen van de gebouwde omgeving met aardgas. Dat is ongeveer net zoveel als alle personen- en vrachtauto’s samen. Bij Quatt zijn we ervan overtuigd dat warmtepompen een bepalende rol gaan spelen in de toekomst van gebouwverwarming. In de nieuwbouw worden ieder jaar al grote aantallen all-electric warmtepompen geïnstalleerd, maar in de bestaande bouw beweegt de markt echter te traag. Voor de bestaande bouw is op de korte termijn de hybride warmtepomp het meest geschikt om snel en goedkoop veel gas te besparen. Afgelopen jaren werden er echter slechts enkele tienduizenden van geïnstalleerd. Met miljoenen woningen die van het gas af moeten, moet dit tempo radicaal omhoog om de klimaatdoelen te halen. Daarom ontwikkelen, verkopen en installeren wij een hybride warmtepomp die slimmer, mooi en goedkoper is: de Quatt Hybrid.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snelle service

Probleem met warmtepomp was op afstand al geconstateerd en binnen 2 dagen stonden de monteurs al op de stoep,klasse.
Storing binnen een half uur verholpen en warmtepomp draait weer zoals het hoort.
Bedankt mannen.
Ron

2026幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Mooie apperatuur maar met problemen zijn ze niet thuis

Goeden dag,
Ik zou iedereen QUATT ten strengste afraden die een warmtepomp zoekt,

Het is een prima systeem als het werkt maar als er iets is geven ze niet thuis.

Tijdens installate hebben ze lekkage veroorzaakt waarvan zij beweren dat ze dat niet hebben veroorzaakt, een halfjaar met de rechtsbijstand erbij aangetoont en gaan ze het toch vergoeden.

Nu hebben ze op mijn vraag de buitenunits losgekoppelt voor de dakdekkers zodat ze bij een andere lekkage konden( dat kon wel in 1,5 uur tijd dat ze er waren) maar op dat mement ook aangegeven van morgen graag weer aankoppelen( gister) maar alles was vol, geen mensen beschikbaar.

Dus vandaag een afpraak om half 4 en die word net gecanselt dus nu al 3 dagen zonder warmte en warmwater bij de all electric.

Dus voor iedereen die in zee is gegaan met deze partij HEEL VEEL SUCCES als er problemen zijn

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ
quatt.io ロゎ

quatt.io からの回答

Beste Milenkovic,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het is natuurlijk erg vervelend om te lezen dat je momenteel zonder warmte en warm water zit en dat de planning rondom je serviceafspraak niet is verlopen zoals je had mogen verwachten.

Wij hebben imiddels alle gegevens van je mogen ontvangen en hebben elkaar gisteren telefonisch gesproken over de afwikkeling van deze case. Inmiddels hebben wij bevestigd gekregen dat het systeem inmiddels naar behoren werkt.

Uiteraard zal ik je feedback meenemen ter verbetering van onze service en diensten.

Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Erika - Quatt Support

5぀星のうち2の評䟡

Support VERSCHRIKKELIJK SLECHT

De installatie ging goed. Maar daarna. Wat is de support bedroevend heel slecht. VERSCHRIKKELIJK!!! Monteurs gingen weg. Echter ze konden de app niet installeren. Maar hoofdkantoor zou het oplossen. Na 2 weken nog telkens niet. Na 4 dagen ging de batterij in storing. Tickets aangemaakt. Gebeld. Maar naar bijna een week nog telkens werkt de batterij niet.

Paar dagen verder. Gebeld door een super expert! Deze man was echt heel goed. Binnen een half uur alle problemen opgelost. Alles werkt goed, de batterij en de app. Dank jullie wel.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ
quatt.io ロゎ

quatt.io からの回答

Beste Peter,

Bedankt voor je review op Trustpilot. Het is natuurlijk jammer om te lezen dat je na een goede installatie zo’n stroeve start hebt ervaren met de app en de batterij. Dat is zeker niet de nazorg die we voor ogen hebben.

Inmiddels hebben mijn collega's telefonisch contact met je gehad om deze punten door te nemen. Ik heb begrepen dat het euvel inmiddels volledig is verholpen en dat alles nu naar behoren werkt.

We wensen je voor nu veel plezier met je systeem. Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Erika - Quatt Support

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス