LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... もっと見る
企業が回答しました
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... もっと見る
企業が回答しました
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... もっと見る
企業が回答しました
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ook telefonisch voor technische vragen correct gegaan
Snelle levering van een nieuwe thermostaat
Erg jammer dat de oude niet meer te repareren is en nu maar hopen dat deze ook weer 15 jaar meegaat
Snelle levering, goed product. Goede documentatie bijgeleverd, ook Nederlands.
Ik heb telefonisch goed en net advies gekregen ivm vervanging van een 14 jaar oude thermostaat van Quickheat.( defect)
Besteld en snel geleverd op tijd.
Inbouw van de nieuwe thermostaat was geen probleem duidelijke instructies meegeleverd.
Ik heb telefonisch uitgebreide begeleiding gekregen bij de software instellingen van de dagelijkse tijd temp etc deze moesten voor mij anders ingesteld worden.
Klantenservice had de identieke werkende thermostaat in de hand en kon mij stap voor stap instrueren ivm de diverse instellingen.
Ik ben zeer tevreden met de klantenservice zeer vriendelijk en heel behulpzaam en ik kan Quickheat dan ook ten zeerste aanbevelen.
Het product werkt goed en heeft multiple instellingen beschikbaar .

Quickheat-Floor からの回答
Zoals al eerdere bestelling,correct, en volgens bestelling op tijd bezorgd.
Voelt betrouwbaar! "
Goede informatieve communicatie middels email en telefoon.
Nadat we de 1e zending hadden teruggestuurd, werden we gebeld met de mededeling dat het n foutieve zending was. Nadat we het goede pakket hadden ontvangen, hebben we de retourkosten netjes vergoed gekregen. Top geregeld en onze voeten zijn inmiddels lekker warm.

Quickheat-Floor からの回答
Voor derde keer rugbuddy besteld.
Top product. Snelle levering

Quickheat-Floor からの回答
De site was duidelijk in zijn uitleg. Alles was te vinden en duidelijk omschreven. De maten, het verbruik, de mogelijke energiebesparing, de heerlijke warme voeten, het klopt allemaal. Geen woord overdreven.
Op zondag besteld en op dinsdag al in huis. Met de track en trace is het altijd fijn om te weten wanneer het bezorgd wordt. Voor ieder die last heeft van koude voeten. Dit is de oplossing.

Quickheat-Floor からの回答
De aankoop goed ,maar de koeriersdienst was wel goed verzorgd.Maar de track klopte niets van 2 dagen voor thuis gezeten.

Quickheat-Floor からの回答
Goede en snelle levering van het bestelde artikel. Ook goede en correcte administratieve verwerking.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。