LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Met slechts 80 kw verbruik Electra is dit een heerlijk matje voor in de caravan tijdens de koude dagen.

Quickheat-Floor ããã®åç
Besteld en snel geleverd. Duidelijke instructies en eenvoudige installatie.

Quickheat-Floor ããã®åç
Eenvoudig bestellen en duidelijke instructie. Met een opmerking, je moet de tapijtverwarming zo neerleggen dat er geen vouwen in de verwarmingsmat zitten. Dat is best lastig als deze opgevouwen en met vouwen wordt aangeleverd.

Quickheat-Floor ããã®åç
Juiste en duidelijke informatie, zowel op de website als in de verpakking.

Quickheat-Floor ããã®åç
Behulpzaam via de telefoon, kwam betrouwbaar over en het geleverde product voldoet.

Quickheat-Floor ããã®åç
Er is geleverd waarom was gevraagd. De installatie verliep simpel en het werkt nu top

Quickheat-Floor ããã®åç
Product voldoet aan verwachtingen. Snelle levering.

Quickheat-Floor ããã®åç
Uitstekende service en op tijd geleverd. Precies voor de Kerstdagen. Wij hebben de vloerverwarming een paar keer gebruikt en het was heerlijk comfortabel.
Heb er een enerysocket aan gekoppeld zodat ik de stroomkosten in de gaten kan houden. Het viel mij reusachtig mee ondanks dat wij twee stuks vloerverwarming hebben van 230 x 150. Alleen aanzetten als je in dat deel van de kamer zit. Stroomkosten bedroegen 1,45 bij een tarief van 0,47.

1) snelle en goede reactie op mijn vraag over het product
2) product voldoet
3) begripvolle reactie na slordige (door GLS) bezorging
(Fijn om te horen dat uw pakket terecht is)

Quickheat-Floor ããã®åç
Gewoon goed behandeld. Spullen op tijd geleverd. Telefoontje prima beantwoord. Gewoon goed

Quickheat-Floor ããã®åç
Keurig bezord en de vloerverwarming werkt prima!

Quickheat-Floor ããã®åç
Snelle levering en warme voeten in de caravan bij -5 !!!

Quickheat-Floor ããã®åç
Na een goed advies was het niet moeilijk om een keuze te maken.
Het gekozen onderdeel werd snel en op tijd geleverd. Super bedankt.

Quickheat-Floor ããã®åç
Mijn vraag via e-mail werd snel en correct beantwoord. De bestelling is zoals beloofd op de site, op de tweede werkdag geleverd. Producten netjes verpakt, en goede uitleg hoe het gebruikt moet worden. Het enige dat fijn zou zijn, is een track & trace bij het pakketje. Dat zou de zesde ster opleveren!

Quickheat-Floor ããã®åç
Heb het gevoel dat de mat niet werkt. Was van plan te bellen en te vragen of de mat warm moet aanvoelen

Quickheat-Floor ããã®åç
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie verbruik.
Wat betreft de levering zou track en trace prettig zijn om de uitlevering te volgen. Verder top!

Quickheat-Floor ããã®åç
Snelle levering, artikel volgens verwachting. Duidelijke instructies meegeleverd

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã