Quickheat-Floor レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... もっず芋る

䌁業情報

1. DIY甚品店
  2. 電子機噚店
  3. 機材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen. Product valt wat tegen

Ik ben uiterst goed geholpen.
Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude periode en duurt uren voordat ruimte op temperatuur komt
Product kan leuk zijn maar dan, naar mijn mening, in een goed geïsoleerde ruimte of als bijverwarming om een koude vloer te compenseren(dit hebben wij gerealiseerd in de badkamer).

2021幎1月27日

Beste Nico,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Werkt naar behoren

Werkt naar behoren. Had wel verwacht dat het iets warmer zou aanvoelen. Maar wel tevreden.

2021幎1月27日

Beste Mariska,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product.

5぀星のうち4の評䟡

Prima om van koude voeten af te zijn

Prima om van koude voeten af te zijn, heerlijk! Ik merk geen warmteverschil in de kamer, maar warme voeten zijn heel fijn!

Beste Janneke,

Goed produkt

Goed produkt, netjes en snel afgeleverd, maar wel aan de prijzige kant.

Beste M. Ton,

5぀星のうち2の評䟡

Slechte informatie

Het viel me op dat de informatie in het pakket, in de video, niet hetzelfde is. Ook zitten er veel losse papiertjes met info in het pakket. Slordig.
Ik nam contact op met Quick heat om te vragen waar de voeler in het pakket zat. Het lijkt nl. alsof de voeler in het opgerolde verwarmingspakket zit. Gelukkig kreeg ik daarop antwoord, de voeler zit verstopt in het doosje van de thermostaat.

Beste Josien,

Dank u wel voor uw review.
De vloervoeler maakt onderdeel uit van de thermostaat, vandaar dat deze zich onderin het doosje bevindt. Een nieuwe video staat op de planning zodra het weer mogelijk is en de papieren zullen we voortaan bundelen.

5぀星のうち4の評䟡

Wij gebruiken de rugbuddy als

Wij gebruiken de rugbuddy als bijverwarming bij infraroodverwarming voor warme voeten onder de keukentafel. En dit voldoet prima.
Wel bijzonder dat er geen aan/uitknop is...

Beste Gerrit W.

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over uw Rugbuddy,
Het klopt dat er geen aan/uit-knop is daarom adviseren wij u om een tijdschakelaar te gebruiken.

5぀星のうち4の評䟡

Goede aanvulling op de verwarming in

Goede aanvulling op de verwarming in onze woonkamer, voordelige vloerverwarming zonder hak en breek werk zeker in combinatie met onze zonnepanelen.

Beste Familie Visser,

Dank u wel uw review.
Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over ons product.

Nieuwe thermostaat besteld

Nieuwe thermostaat besteld, de volgende dag in huis.

Beste CFGH,

Dank u wel voor uw review.
Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over uw bestelling.

5぀星のうち5の評䟡

Prima geholpen en geleverd.

Prima geholpen bij de keuze van de wallbuddy. En keurig geleverd. Later hebben wij nog een plug in thermostaat bij besteld.

Beste R.W.A. Piso,

Dank u wel voor de mooie review.
Het doet ons deugd dat alles naar wens is.

Warme groet,

Slordige service

Nadat ik vloerverwarming had besteld en deze had thuisgekregen, bleek er geen vloervoeler bij te zitten, deze was men vergeten erbij in te sluiten. Geen probleem want een foutje kan gemaakt worden. Ik vroeg het bedrijf deze wel zo snel mogelijk op te sturen omdat de werkzaamheden van mijn verbouwing hierdoor stagneerden. (dit was op een woensdag) Donderdag nog geen voeler en vrijdag ook niet. Daarop het bedrijf gebeld en een bericht ingesproken met het verzoek mij terug te bellen wanneer ik de vloervoeler thuis kon verwachten. Geen reactie. Maandag weer maar zelf gebeld. "Sorry meneer, die zijn we vergeten." Nu maar hopen dat hij wel wordt opgestuurd en ik niet weer een vrije dag voor niets opneem.

De voeler lag de dag na dit schrijven in de bus. Tevens kreeg ik een bloemetje, de dag er op met excuses voor de gemaakte fouten en dat is aardig.

2011幎4月18日
自発的なレビュヌ