Radiator VVS Umeå
Radiator VVS Umeå. Gjort och gör en fantastisk insats. Trevlig bemötande och lyssnar på behovet. Ser tidigare inlÀmnade negativa beskrivningar i delar i landet och inget av detta kÀnns vid på Umeå kontoret.
Köp egna blandare om det Àr det arbete som ska utföras! Radiator lÀgger på 25% på priset. Jag trodde att de fakturerat fel nÀr de angivit nettopris och sedan lagt på moms, men icke. Inte tillmötesgående alls. Trist.
Jag vill ge en röd ros till Radiator VVS Stockholm och sÀrskilt hantverkare Johan Malmebrand. Han hjÀlpte mig med installation av en kommod i badrummet. Det blev otroligt struligt med leveransen från Bauhaus, men då erbjöd sig Johan sjÀlvmant att reklamera en stenskiva, hÀmta ny osv. Otroligt hjÀlpsam och trevlig hantverkare!! Rekommenderar Johan till alla!!
Har anvÀnt dem i manga år, men Àr inte nöjd nu, det virker som om de inte vet något om nibe varmepumper, senast skiftade de en cirkulationspumpe "dyrt" men problemet Àr dÀr förtfarende efter 5 besög, jag må klara mig med at starte den om hela tiden, har inga varma i huset om jag inte hade haft min vedspis, och varmt vatten har jeg kun om jeg går ned i kÀlleren och starter om min Nibe varmepumpe hver œ tima.
De får en sista chance nu, och om de inte löser problemet så må jag hitta nogan firma som kan.
update
Problemet Àr nu löst, de hyrede sjÀlv ett annat firma til att lösa problemet
Radiator Eksjö, inte alls professionella, kunde inte hitta problemet och inte fixat alls. Varit 5 gånger med : "nu Àr det sÀkert det som Àr problem". Förstås att pumpen fortsatt larma och vi var tvungna att ringa någon annan som har fixat problem direkt. Man var Àndå tvungen att betala arbete som inte löste problemet.
Anlitade Radiator, Ãrebro sommaren 2022. Hade en köksblandare som lÀckte. Fick hjÀlp snabbt sÃ¥ det var ok. Hade att vÀlja mellan 2 olika typer och valde den som passade oss bÀst. sÃ¥ lÃ¥ngt allt vÀl. NÀr jag sent omsider fick fakturan blev jag misstÀnksam. i stÀllet för att i klartext skriva vilken blandare som man monterat stod det en kod som inte klargjorde blandaren och den var dessutom vÀldigt dyr. NÀr jag dÃ¥ kollade pÃ¥ nÀtet och hittade den blandare jag fÃ¥tt inmonterad insÃ¥g jag att dom tÀnkte blÃ¥sa mig, dom tÀnkte ta betalt för en helt annan blandare som visade sig vara mer Àn 2700:- dyrare! Jag ringde dÃ¥ till deras repr Johan Qvarnström, en synnerligen arrogant herre, ville först inte tillstÃ¥ att dom gjort nÃ¥got fel men fick till slut krypa till korset sÃ¥ jag slut fick en kreditfaktura. Ingen ursÀkt för att dom gjort fel. Aldrig,aldrig mer Radiator!
De skulle återstÀlla efter en vattenskada.
Rör som går ut mitt i kökavÀggen .
StÀller en smutsig toalett på ny heltÀckningsmattan bredvid skyddsmattan nÀr de sagt att de ska stÀlla den I gruset.
VÀgrar ersÀtta mattan ( ARN Àrende) .
Rörmokaren blev chockad och slÀngde på luren nÀr jag informera om att huset Àr kamera bevakat.
Så nej de kÀnner inte Àrliga.
BestÀllt jobb funkade INTE trotts 2 påminnelser att dom borde höra av sig... 1 månad gick i tysthetens tecken från Radiator Hudiksvall.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã