Jeg kom forbi kort fÞr lukketid fordi min pedal var faldet af cyklen (som jeg har kÞbt ved en anden cykelhandler). De sÞde folk pÃ¥ vÊrkstedet fiksede den pÃ¥ ingen tid. Super effektive, dygtige og med... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte cykel online og fik den leveret 3 hverdage efter bestilling, hvilket var langt over forventning. Hvis jeg boede tÊttere pÃ¥ Aarhus, sÃ¥ havde jeg helt sikkert handlet fysisk hos Rask Cykler. Be... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte min fÞrste racercykel hos Rask Cykler tilbage i September. Jeg har sidenhen haft brug for at skifte dÊk og slange, hvilket ikke lykkes for mig selv derhjemme, men med kyndig hjÊlp fra Rask c... ãã£ãšèŠã
Jeg fik et overslag pÃ¥ en reparation, men den resulterende pris var nÊsten det dobbelte. Det viste sig at vÊre fordi at det var to forskellige medarbejdere, der hhv. havde givet mig overslaget og havd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service, kender deres cykler!
Vi knÊkkede et beslag på vores cykel ved afhentning og det blev skiftet med det samme og uden beregning.
Grundig vejledning omkring forskellige tilvalg og fravalg, og man fÞlte sig virkelig i gode hÊnder, når man ikke ved ret meget om cykler.
Alle aftaler blev holdt, husket, der var styr på papirarbejdet og alt virkede meget professionelt!

Rask Cykler ããã®åç
HjÊlpsomme og med super god serviceâŠ
HjÊlpsomme og med super god service ang. woom bÞrnecykel.

Rask Cykler ããã®åç
Hammer god service til en som intetâŠ
Hammer god service til en som intet aner om cykler

Fantastisk service
Fantastisk service. Vi bestiller en cykel til vores dreng i fÞdselsdagsgave. Samme dag ringer Rask Cykler til os og stiller os et par service minded spÞrgsmål vedr. ordren. Og tilbyder tilmed at komme forbi med cyklen samme dag som vi bestiller den.
Det kan vist ikke gÞres meget bedre :)

Lav selv din cykel!
UsÊdvanlig dÃ¥rlig og arrogant betjening, da jeg i dag henvendte mig pÃ¥ hos Rask Cykler med et knÊkket beslag til en forskÊrm pÃ¥ min Orbea-cykel, som er kÞbt hos Rask Cykler og for fÃ¥ uger siden efterset hos firmaet. âVi kan virkelig ikke ligge inde med alle reservedele, lav selv noget af et stykke aluminium eller gÃ¥ pÃ¥ nettet og sÞgâ. Da jeg forhÞrte mig, om vÊrkstedet mÃ¥ske kunne fremstille et beslag, var svaret, at der var 14 dages ventetid pÃ¥ reparationer.
Dér stod jeg så med min forskÊrm i hånden. Og det var selvfÞlgelig regnvejr.
Det kan godt vÊre, at foråret er en travl tid for cykelhandlere. Men lidt venlighed bÞr vel vÊre et helårs-fÊnomen.
Jeg kan ikke anbefale Rask cykler.

Kundeservice på hÞjeste plan
Jeg kÞbte i Januar en Orbea Occam hos Rask Cykler.
Peter var meget servicemindet og tilbÞd at sÊtte min affjedring op for mig. Generelt var processen rigtig god og ikke mindst hurtig.
FÃ¥ dage efter havde jeg min cykel.
For et par uger tilbage står min freehub af og jeg kontakter Rask Cykler. Peter og hans team var hurtige til at reklamere overfor Orbea og sende mig en ny freehub UB.
Jeg vil klart anbefale at handle hos Rask Cykler da de ved hvad god kundeservice er!

Rask Cykler ããã®åç
Fik super god og hurtig service
Fik super god og hurtig service, da jeg kom forbi med en racer, der skulle have nye pedaler. Stor anbefaling herfra.

Kanon service hos Rask Cykler hvor jegâŠ
Kanon service hos Rask Cykler hvor jeg skulle have ny stÞttefod på min cykel, det blev lavet på stedet så jeg ikke skulle vente nogle dage på min cykel.
Bruger dem altid, det er her jeg har kÞbt min cykel og hvor den også kommer til service når det er tid.

Jeg besÞgte Rask Cykler for at fÃ¥âŠ
Jeg besÞgte Rask Cykler for at få rådgivning om kÞb af Christiania Bike, og blev vejledt på yderst kompetent og behagelig manér af Mikael. Det bliver helt sikkert hos Rask Cykler at jeg kÞber min ladcykel :)

Rask Cykler ããã®åç
Rask Cykler stÃ¥r altid klar til atâŠ
Rask Cykler står altid klar til at hjÊlpe med stort og småt.
Altid god service hos Alexander og co.!

Super god service
Super god service! Fik lÞst mit problem i vÊrkstedet indenfor 5 min :-)

Et godt cykellÞb
Et godt cykellÞb !
Jeg skulle kÞbe min fÞrste Gravel cykel , efter jeg havde fortalt om mine Þnsker , fandt Raskâs flittige medarbejder nogle modeller .
Som jeg kunne prÞve , fandt ikke i fÞrste omgang en , men de tilbÞd at samle to andre stÞrrelser til nÊste dag og der imellem fandt jeg hvad jeg havde brug for .
Tak for en god oplevelse til et venligt personale .

Great customer service!!!
Great customer experience with the shop. First I phoned them to get info on a bike and its size to see if it fits my height etc. The person who answered took its time to answer my questions and helped with everything that he could do for me. With his advice I purchased a bike with the recommended size (and it fits well).
Because I bought the bike from Copenhagen they also arranged with delayed delivery. Everything went great, bike arrived perfect and I am happy customer at the end. I would recommend the shop to my friends and will repeat purchase when I will need any more bike related products.

Rask Cykler ããã®åç
God oplevelse hos Rask Cykler.
God oplevelse hos Rask Cykler.
Jeg kÞbte en mountainbike til min sÞn. Vi fik en god og hÞflig vejledning. Cyklen var klar til afhentning dagen efter, og alt fungerer perfekt. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Alt som aftalt
Alt som aftalt
Modtog en mtb fra dem til aftalt tid.
Det hele monteret og justeret som lovet
Flinke og kompetente medarbejdere ,alt i alt en super oplevelse
Mvh Morten

Rask Cykler ããã®åç
God og hurtig reparation og betjeningâŠ
God og hurtig reparation og betjening af Alexander :)

Godt vÊrksted
Jeg har tidligere handlet cykel hos Rask og vÊret glad.
I Onsdags skulle jeg have skiftet slanger på cyklen, og da jeg ikke selv lige havde grejet til det - Selvom jeg kom ind sen sen eftermiddag, lovede de at kigge på den dagen efter når de lige havde en hul i kalenderen. 30 minutter senere fik jeg en sms af min cykel stod klar, og jeg kunne hente den.
Tak for endnu en god service endnu en gang, og jeres flexibilitet

Rask Cykler ããã®åç
God service ved kÞb af ny cykel
Super god oplevelse ved kÞb af ny pendlercykel. Udvalget er stort, priserne konkurrencedygtige, servicen hurtig & effektiv og cyklerne selvfÞlgelig tip top.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã