Rebatt レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Had naar mijn vermoeden een accu die niet meer goed was , deze werd door REGBAT door gemeten . Alles werd DUIDELIJK uitgelegd en IK kon alles mee kijken , accu was idd slecht. Er werd een nieuwe gepl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon een echt goed bedrijf, meteen, melden dat iets vertraging heeft en niet roepen binnen 24 uur geleverd of iets wat ze niet waar kunnen maken. Bereikbaarheid dikke 10 een verademing in on... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Als je fietsaccu het begeeft, wordt je geconfronteerd met een forse kostenpost als je een nieuwe aan moet schaffen. Een uitstekend alternatief biedt Rebatt uit Oud-Gastel; zij reviseert o.a. vele merk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik wilde mijn fietsaccu laten reviseren maar had vooraf wel een paar vragen. Zowel via Whatsapp als via de telefoon werd ik snel en deskundig geholpen. Gereviseerde accu binnen een week weer in hui... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. ダむビング ショップ
  3. 電気機噚修理店

Rebatt に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012. De webwinkel is niet alleen toegankelijk voor consumenten maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen aan ons speciale prijzen opvragen voor de producten die hun gebruiken en zullen dan een inlogcode krijgen waardoor de speciale prijzen / producten zichtbaar zijn die voor hun bestemd zijn.

Rebatt is gespecialiseerd in Batterijen en Duiklampen en is onderdeel van NRG Europe Components BV in Oud-Gastel.
Ook is Rebatt gespecialiseerd in het repareren van duiklamp accu's.

Klik hier voor de reparatielijst

Bij Rebatt kunt u het volgende bestellen:

• Lood accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Lithium accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Gel accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Elektrische fiets accu revisie
  • Batterijen voor allerlei soorten toepassingen
  • Opladers
  • UPS Systemen
  • Duiklamp reparatie

Rebatt

圓該䌁業による蚘述

24/7 support
Wij zorgen ervoor dat we 24/7 klaarstaan voor u.
Gratis bezorgen boven de €50.-
Orders boven de 50 EUR worden gratis verzonden binnen NL en BE
30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
Heeft u een artikel besteld en heeft u het verkeerde artikel besteld, of bent u niet tevreden met het artikel kunt u het terugsturen en zullen we het geld terugstorten op uw rekening of een andere oplossing bedenken mits het artikel nog onbeschadigd is.
Online chatfuctie
Op onze webshop hebben we een online chatfuctie zitten. Met deze functie kunt u al uw vragen stellen op ma-tot vrij van 8:00 tot 17:00

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Bestelling was op zich geen probleem, postbedrijf is onhandig

Bestelling was op zich geen probleem, maar helaas maken ze gebruik van een klein postbedrijf, TransMission, wat weer een samenwerkingsverband is van nog kleinere bedrijfjes. Wellicht zou deze review daar moeten staan, maar het is een keuze van Rebatt om daar gebruik van te maken.

Bij aflevering was ik (net) niet thuis, en kreeg een briefje door de bus.
Er was geen poging gedaan om bij de buren af te leveren. Bij telefonisch contact bleek dat dit een vereiste te zijn (niet af te leveren bij buren), omdat er voor getekend moest worden.
Maar nu werd een aantekening gemaakt dat dit nu wel geprobeerd zou worden (tot zover een vereiste, en had dat van te voren even gevraagd!).

Afhalen kon ook, maar ze hebben 1 afhaalpunt...in heel Nederland....(op 50 kilometer afstand)

Dus nu weer een afspraak gemaakt voor een nieuwe dag, en op de dag hoor ik welk tijdstip ik kan verwachten....
Waarbij de vermelding is gemaakt dat er geen garanties worden gegeven op levertijden...

Kortom, wat een gedoe voor een klein accuutje (10x15).

Mijn volgende bestellingen gaan naar een winkel met een postbedrijf met echte landelijke dekking.

2022幎4月26日
5぀星のうち1の評䟡

Jammer maar waar

Jammer maar waar. Fiets accu laten reviseren bij Rebatt. Na 2 weken terug omdat er na de revisie een rammel in gekomen was en achterlicht onderste boven was gemonteerd. Afijn, dit hebben ze opgelost. Na een klein jaar valt accu helemaal weg. Terwijl toch altijd keurig bijgehouden is met laden. Nu krijg je van allerlei verhaaltjes te horen over diepte ontladen, Maar om lang verhaal kort te houden. Het valt niet in de garantie. Kon wel 20 procent korting krijgen op revisie van deze kapotte accu. Maar gaat ie dan ook maar weer klein jaar mee ???? Dat maar niet meer gevraagd. Helaas ben ik er klaar mee.

2022幎4月21日
Rebatt ロゎ

Rebatt からの回答

Beste Ron,

Bedankt voor uw feedback. Het is natuurlijk zeer teleurstellend dat uw fietsaccu niet meer werkt. Zoals u al aangeeft is na uitvoerig onderzoek gebleken dat uw accu diepontladen is, wat niet onder de garantie valt.

In onze verzendinstructies, garantievoorwaarden en handleiding wordt hier nadrukkelijk aandacht aan geschonken zodat deze situaties voorkomen kunnen worden.

Het is natuurlijk erg vervelend voor beide partijen waardoor we u graag weer op weg wilden helpen met een aantrekkelijke korting voor een nieuwe revisie. Echter heeft u besloten hier geen gebruik van te maken.

We betreuren de ontstane situatie en willen u bij deze melden dat de aangeboden korting blijft staan voor u mocht u zich bedenken.

Team Rebatt.nl

5぀星のうち4の評䟡

De revisie van mijn Giant accu was

De revisie van mijn Giant accu was prima in orde. Misschien handig om in de bijlagebrief even te vermelden, dat de accu nog moet worden opgeladen, want ik schrok wel even toen ik de accu direct na ontvangst in de fiets deed en er een lampje begon te knipperen. Na het opladen bleven gelukkig alle lampjes branden.

2021幎9月23日
Rebatt ロゎ

Rebatt からの回答

Beste Henk,

Bedankt voor uw feedback. Wellicht heeft u er overheen gelezen, maar in de gebruikshandleiding die u na revisie van ons ontvangt staat in de eerste alinea 'Accu resetten' dat de accu voor gebruik eerst opgeladen moet worden. We mogen deze namelijk niet vol versturen i.v.m. ADR (gevaarlijke goederen) transport.

Nogmaals bedankt en veel fietsplezier met uw gereviseerde fietsaccu! :-)

5぀星のうち5の評䟡

Ik werd steeds heel vriendelijk

Ik werd steeds heel vriendelijk onthaald aan de telefoon. Ik zat een beetje met een deadline wat betreft mijn revisie voor mijn batterij maar ze hebben echt hun uiterste best gedaan om hem op tijd klaar te krijgen en op te sturen. Ik ben dan ook heel tevreden

2021幎9月22日

Ze bestaan nog

Na een minder goede ervaring toch nog opnieuw contact gehad met Rebatt. Vriendelijke medewerker gesproken aan de telefoon. Verhaal van beide kanten uitgelegd en het probleem is opgelost.

2021幎3月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス