ReersÞ Kro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg overnattede pÃ¥ deres vÊrelser, men oplevede utrolig meget larm. Det var ikke bare lidt, det var bÞrn, lÞbende rundt pÃ¥ gangene der rÃ¥bte og skreg samt kastede ting ned af trapperne. Ingen forÊldre... もっず芋る

Vi var 2 par, der besÞgte ReersÞ Kro lÞrdag d.19.6. og overnattede til sÞndag. Vi blev godt modtaget. Fik kaffe og en frisk og velsmagende Êblekage. Aftensmaden bestod af en veltillavet 3 retters menu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min mand og jeg spiste igÃ¥r den 4 retters nytÃ¥rsmeny fra ReersÞ Kro og hentede det. Det var fantastisk lÊkkert og smagte dejligt . IsÊr ret nr 2 rÞget torsk med senneps skum var lÊkkert men ogsÃ¥ jords... もっず芋る

ReersÞ kro, 2 par, overnatning med 3 retters menu, har fortjent alle 5 stjerner. Hvorfor?, fordi man bliver modtaget af personalet med smil, fÞler sig velkommen, dejlige rene vÊrelser, en virkelig skÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

2 overnatninger under hedebÞlge

Fra den 11. til d. 13 juli havde min 86-årige mor og jeg 2 overnatninger på ReersÞ kro. Der var hedebÞlge, så vi var egentlig meget godt tilfredse med, at have fået tildelt et kÊldervÊrelse omme på skyggesiden, vistnok det sidste ledige.
Samtidigt med at vÊre fuldt belagt, havde kroen dog også lejet et festlokale ud til en kÊmpestor fÞdselsdag med anslået 50 - 100 gÊster.
Heldigvis har jeg ikke de store fÞlelser i klemme mht. Dansktop musik, så det ramte mig ikke personligt, at den til lejligheden hyrede orgel crooner, fra fÞrst på eftermiddagen til hen mod aften, for åbne vinduer, destruerede alt hvad der nogensinde er blevet lavet af dansktop hits, lige fra Bjarne Liller til Ulla Pia.
Festen fyldte bare hele kroen, så hvis man havde lejet et vÊrelse på kroen for at hygge sig, fÞlte man sig bondefanget.
Da crooneren holdt fyraften, gik man over til CD'erne og så blev der blev skruet op. Nu var det Birthe KjÊr m.fl. der blev blÊst ud gennem alle vinduer, så også den nÊrliggende campingplads og den Þvrige landsby kunne få glÊde af det.
Det var helt sikkert en skidegod fest, hvor der blev danset og alle var glade.
Nede i vores kÊldervÊrelse, hvor vi forsÞgte at restituere os lidt efter en varm dag, stod den imidlertid på kolde brusebade, for vi var nÞdt at holde vinduet lukket pga. larmen.
Over vore hoveder blev der danset.....eller også var de igang med at nedrive en kostald, det var svÊrt at afgÞre. Larmen var infernalsk, men pudsen dryssede trods alt ikke ned fra kÊlderloftet, den ros skal kroen dog have. De har gode kÊlderlofter.
Når man skulle op i restaurationen, var man nÞdt til at fjerne nogle stole som var sat på tvÊrs ovenfor trappen. "Det er for at bÞrnene ikke skal falde ned ad trappen, når de lÞber rundt", lÞd personalets forklaring. Og det var jo egentlig en meget betÊnksom og pragmatisk lÞsning, hvad bÞrnenes sikkerhed angår - men også helt uden hensyntagen til de overnattende gÊster.

ReersÞ kro havde simpelthen solgt den samme vare 2 gange.
Vores oplevelse svarede lidt til at have kÞbt en billet med sovevogn til Østrig - og busselskabet sÃ¥ samtidigt har proppet et tyroler orkester pÃ¥ druk ind i bussen.

Da vi nÊrmede os kl. 22, var det omsider overstået og vi kunne åbne vinduet - men vi fik da at vide, at det i andre tilfÊlde godt kan vare til ud på natten, når der er gang i festlokalerne på ReersÞ kro. Så hvis man påtÊnker at overnatte på kroen, vil jeg anbefale at man forhÞrer sig nÞje om hvilke arrangementer der vil foregå sidelÞbende den pågÊldende aften.

Karakterer:
VÊrelset får et 3-tal.
Det er sparsomt mÞbleret og ikke ret stort, men min eneste deciderede anke er, at der mangler stikkontakter. Der var kun den ene kontakt henne ved dÞren, som rengÞringen bruger. Nogle vil nok finde vÊrelset for mÞrkt, men ifm. en hedebÞlge er kÊldervÊrelserne på skyggesiden nok det bedste valg.

Restaurationen får også et 3-tal.
God, landlig kost i rigelige mÊngder. Jeg Êder som et tÊrskevÊrk, så normalt får jeg også halvdelen af min mors portion, men det var ikke nÞdvendigt efter at have konsumeret kroens udmÊrkede hakkebÞf.
Morgenmaden var også god og rigelig. SÊrlig cadeau til morgenmadskokken, som var dygtig, hyggelig og havde sans for at aflÊse den enkelte kundes behov.
Man kan dog ikke sidde udenfor og spise. Den indre gård ville ellers have vÊret fremragende til formålet, men den har man valgt at overdÊkke med nogle nussede plastik tagplader. Så man kan vÊlge mellem drivhuset eller de mÞrke stuer.

Baren får et 1-tal.
Der var såmÊnd hyggeligt nok, men en kop Þl koster kr. 84, så der skal jeg ikke ind igen.

Personalet får et 5-tal.
Der var knald på, nogle var nye i jobbet og jeg tror også de var lidt underbemandede. Alligevel formåede de at udstråle overskud og behandle kunderne venligt og godt. Om der er et stort personale flow på ReersÞ kro, ved jeg intet om, men selv ville jeg vÊre rendt skrigende bort fra sådan en arbejdsplads.

Ejeren får karakteren 0, for simpelthen at presse citronen for hårdt. Jeg er med på, at pengene skal tjenes i hÞjsÊsonen, men besparelse og profit-maximering ender med at ÞdelÊgge oplevelsen for kunderne og gÞre sådan én som mig så gal i skralden, at jeg fyrer denne bredside af. AnstÊndige kroejere havde skiltet med "Kroen er lukket pga. selskab" den pågÊldende lÞrdag.
Dine udendÞrs arealer hÊnger også lidt med Þrerne. Gangarealerne omme bagved sejler i grene og blade. HenslÊngt skrammel og den dér hÞje betonbrÞnd med net over pynter heller ikke. Det kunne man nemt rette op på.
Og så sÊt dog lidt små bÊnke op udenfor. Jeg drak en kop kaffe udenfor mandag morgen, men måtte sidde på en stor nattekold sten og blev totalt lam i rÞvballerne...... og ja, nu kan jeg jo kun tale på egne vegne, men det er vel ikke derfor man tager på kro ophold, vel.
Kom nu ind i kampen mand !

2026幎7月11日

Dyrt og dårligt

Vi havde bestilt 2 overnatninger på ReersÞ Kro, men vi blev slemt skuffede. VÊrelset var ok, men meget spartansk i forhold til prisen. BadevÊrelset var en katastrofe, brusebadet var max. 60 cm bredt, uden nogen form for hylder til sÊbe og shampoo, så alt skulle stå på gulvet og det var svÊrt at bukke sig, grundet den ringe plads. Ydermere var der kun små håndklÊder, ingen badehåndklÊder og det vÊrste der var skimmelsvamp i brusekabinen. Der var igen rengÞring på vÊrelset, ingen nye håndklÊder eller lign. , så meget dyrt, slet ingen sammenhÊng ml. pris og standard.
Morgenmaden var voldsom stor, men ikke sÊrlig delikat. Osten var en form for smelteost i meget tykke skiver, spegepÞlsen meget fed. BrÞdet var en form for bake-off. Der var 4 Êg til to mennesker, men de var kogt for meget.
Vi valgt at spise på kroen den fÞrste aften, det var ret dyrt og ikke nogen god oplevelse. Igen voldsomt store portioner. Vi valgte boeuf bearnaise med grÞnt og fritter. KÞdet var ok, men ikke nogen god udskÊring. GrÞntsagerne var gode, kogt lige tilpas. Men saucen var en katastrofe meget tyk og med udprÊget melsmag, den returnerede vi og bad om en anden sovs (pebersovs) heller ikke en kok vÊrdi, men bedre end bearnaisen.
Til dessert fik henholdsvis pandekager m. is (ok) og 2 petit four som var iskolde, lignede dem man kan kÞbe i Kvickly, igen smag andet en sÞdt.
Der kommer vi aldrig mere og råder andre til at blive vÊk.

2026幎6月4日
自発的なレビュヌ

Jeg overnattede på deres vÊrelser

Jeg overnattede på deres vÊrelser, men oplevede utrolig meget larm. Det var ikke bare lidt, det var bÞrn, lÞbende rundt på gangene der råbte og skreg samt kastede ting ned af trapperne. Ingen forÊldre eller ansatte sagde noget, fuldstÊndig umuligt at fokusere på noget når hvert evig eneste Þjeblik var der 3 skrigende bÞrn. Vil virkelig ikke anbefale at overnatte her, fint nok service, men det umuligt at kunne slappe af.

2026幎5月28日

Bestilte stegt ål a libitum til 3

Bestilte stegt Ã¥l a libitum til 3, efter ca en halv time kom der mad, Ã¥lene var maks. 2 cm lange, smagte af friture, mÃ¥tte vente ca 40 minutter pÃ¥ nÊste portion, portionerne var smÃ¥, ikke stegt ordentlig, flabet tjener, kan absolut ikke anbefales, sÃ¥ der kommer jeg da ikke mere, og prisen var tÃ¥rnhÞj, rigtig dÃ¥rlig dag😢

2026幎5月11日

Hej Max.
Vi beklager den dårlige oplevelse i havde hos os. I bestilte bl.a stegte ål, som har lang stegetid, derfor må der forventes lÊngere ventetid. Vi steger ikke ål på forhånd, da det forringer smag og kvalitet. Kan samtidig oplyse at de andre gÊster vi havde i frokosten. FÞlte sig noget fortÞrnede over jeres bemÊrkninger omkring bordet og til tjeneren, der servicerede jer.
Mvh. ReersÞ Kro - Jens Reinhard

Vi fik hakkebÞffer

Vi fik hakkebÞffer, spurgte om vi kunne få dem medium,altså ikke gennemstikt.

Det kunne vi sagtens.

Vi fik dem så og de var så helt gennemstikte, virkede på mig som nogen der havde ligget i noget kogevand som på en festivals.

Jeg skulle også have sagt det, men er nok mere typen der ikke kommer igen.
Kartoflerne var som plejehjemskartofler, og sovsen virkelig god.

2026幎4月26日

Hyggelig gamle kro.

Jeg og min kone havde i weekenden booket en enkel overnatning et andet sted på VestsjÊlland men det gik i vasken.
Så vi ringede til kroen og spurgte indtil om der var et ledigt vÊrelse, vi var mere end velkommen, vi ankom ca. 20 min efter, og blev rigtig godt modtaget, og fik en rigtig god behandling både med kaffe og god 3-retters aftensmad. Kan kun anbefale kroen, dejligt at der stadig findes sådanne gamle steder. Jer deroppe kan sagtens vÊre stolte.

2026幎1月11日

SÅ SKUFFENDE

SÅ SKUFFENDE - Þv, Þv,Þv. Havde bestilt bord til to,og da vi ankommer stÃ¥r vi og venter pÃ¥ at personalet kommer. Vi gÃ¥r rundt og leder, og finder til sidst en ung pige. Hun henviser os til indgangen til gÃ¥rdhaven, hvor hun kort efter tager imod os. Hun placerer os ved et bord i det som kaldes gÃ¥rdhaven, som egentlig bare er en stor flise terrasse med hvidt plastik tag. Det er ikke pÃ¥ nogen mÃ¥de hyggeligt. Vi sidder sÃ¥ tÊt pÃ¥ dem ved siden af, som var vi i samme selskab. Akustikken var forfÊrdelig, og det var ikke pÃ¥ nogen mÃ¥de hyggeligt. Jeg spurgte om det var muligt at fÃ¥ et bord inde pÃ¥ kroen, som jeg jo troede jeg havde bestilt - men det var det ikke. Vi valgte sÃ¥ at gÃ¥, og da jeg siger til tjeneren at vi desvÊrre har valgt at gÃ¥, siger hun blot at det er helt i orden. Jeg kom desvÊrre til at svare igen med, nej - det er ikke i orden. Men jeg var virkelig skuffet. MÃ¥ske skal man ved bordbestilling gÞre opmÊrksom pÃ¥ at man bliver sat udenfor. Bare er forslag.

2025幎7月25日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Karina og tusinde tak for din tilbagemelding! Det er svÊrt for mig at vide, hvad der helt konkret er sket i forhold til, at I ikke kunne sidde i Krostuen, da jeg ikke er klar over, hvornår I besÞgte os. Normalt bryster vi over, at vi går den ekstra mil for vores gÊster - glade, tilfredse og tilbagevendende gÊster er hele drivkraften i vores arbejde! Ca. 80 procent af alle vores gÊster Þnsker i sommerperioden, at sidde i vores overdÊkkede gårdterrasse, der er super hyggelig med levende planter, en vin der vokser lystigt under taget, opdÊkkede borde med lys og blomster. Resten Þnsker, at nyde deres middag i vores lavloftede krostue og stemningen der - og vi gÞr alt, hvad der står i vores magt, at imÞdekomme disse Þnsker. Igen er jeg ikke helt klar over, hvorfor I ikke kunne få et bord i krostuen og jeg beklager mange gange! De allerbedste hilsner, ReersÞ Kro.

SkÞn kro med dejlig betjening og plads til hunde

Gennem mange Ã¥r er min mand og jeg sammen med vores bÞrn kommet forbi ReersÞ Kro til frokost nÃ¥r vi er i sommerhuset. I dag var det uden bÞrnene, men vi havde hunden med som vi ved der er velkommen i bÃ¥de krostuen og i gÃ¥rdhaven. Vi fik som sÊdvanligt god mad og hunden fik en skÃ¥l vand. Vi kan varmt anbefale kroen med eller uden bÞrn og hunde 🐟

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Helt klart en kÞretur vÊrd.

Jeg har nu to gange vÊret med i et selskab på ReersÞ kro, hvor vi begge gange blev taget godt imod. Betjeningen var helt i top, og maden lige så. Julebordet med de lÊkre sprÞde og varme fiskefileter var alt overtruffen. Det var tydeligt at fisken var friskfanget og paneret i kÞkkenet. Ikke noget med en pap fisk heldigvis. SprÞd svÊr på flÊskestegen og ÊbleflÊsken.
Det var rart at der var pause imellem serveringerne på buffeten - så var der tid til at hyggesnakke og få plads til mere af den gode mad. Stor ros til kÞkkenet for deres veltillavede retter.
Det er ikke sidste gang at vi fra vores lille forening kommer til ReersÞ kro.

2024幎11月29日

Maden i aftes..

Maden i aftes... dyr og skuffende. Min gamle mor fik en oksemÞrbrad, som var sej. Den blev skiftet med en, der var ligeså sej. Min steak var dÞdkedelig, smaglÞs. Sovsene var gode, samme med pommes frites. Min gemal fik en fyldt rÞdspÊtte.. den var genial god, men sovsen var spÞjs (asparges og champignon i en hummersovs?). Og de tilhÞrende hvide kartofler var hårde. De tre stjerner gives for den sÞde tjener og det faktum, at vi ikke skulle betale for den seje mÞrbrad.

2024幎10月17日

KÊre Lone,

Tak for din anmeldelse, som virkelig kommer som en overraskelse for mig, der var Jeres tjener.

Jeg er udmÊrket klar over Jeres utilfredshed med din mors KALVEmÞrbrad, der blev skiftet ud og efterfÞlgende trukket ud af regningen, men at Jeres utilfredshed er sÃ¥ gennemgribende, fik jeg overhovedet ikke opfattelsen af, mens I var her
???

Både du og din mor Þnskede resten af Jeres kÞd med hjem, hvilket jeg selv pakkede til Jer og din gemal roste sin fyldte rÞdspÊtte til mig, da jeg tog imod betaling.

Hvordan vores fyldte rÞdspÊtter serveres, er beskrevet i menukortet, så det kan ikke vÊre den helt store overraskelse?

Om priserne på ReersÞ Kro er for hÞje eller for lave, må vÊre op til den enkelte gÊst at vurdere - vores priser afspejler vores konkurrenter på markedet.

Jeg er ked af, at Jeres besÞg hos os på ReersÞ ikke levede op til Jeres forventninger og er stadig forundret over denne anmeldelse på Trustpilot, når I havde rige muligheder for at anmelde Jeres utilfredshed ved bordet!

De allerbedste hilsner Marlene, Reers Kro

Johny Cash arrangement

Vi blev modtaget af en meget venlig tjener (måske "kromutter" herself), der straks fandt et vÊrelse til os. Det skal nÊvnes at vi medbragte en lille hund.
VÊrelset var meget lille med en dobbeltseng der var anbragt på et rappo med et trin op. Sengen var med en meger blÞd helmadras som man sank ned i og havde svÊrt ved at vende sig uden at den ved siden af liggende nÊrmest blev hoppet ud af sengen. BadevÊrelset var også usandsynligt lille.

Det var så den dårlige oplevelse.

Johnny Chash arrangementet som sådan var udemÊrket, isÊr musikken; sang og den hÊrgede fremtoning samt rustne stemme var ikke rigtigt ramt hvilket nok også på det nÊrmeste vil vÊre umuligt.

Middagsanretningen, med 2 slags fisk som forret, hovedret med flere slags kÞd samt dessert var fremragende. Stort klap på skulderen til kroen og kokken

2024幎10月11日