ReersÞ Kro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg overnattede pÃ¥ deres vÊrelser, men oplevede utrolig meget larm. Det var ikke bare lidt, det var bÞrn, lÞbende rundt pÃ¥ gangene der rÃ¥bte og skreg samt kastede ting ned af trapperne. Ingen forÊldre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi var 2 par, der besÞgte ReersÞ Kro lÞrdag d.19.6. og overnattede til sÞndag. Vi blev godt modtaget. Fik kaffe og en frisk og velsmagende Êblekage. Aftensmaden bestod af en veltillavet 3 retters menu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Min mand og jeg spiste igÃ¥r den 4 retters nytÃ¥rsmeny fra ReersÞ Kro og hentede det. Det var fantastisk lÊkkert og smagte dejligt . IsÊr ret nr 2 rÞget torsk med senneps skum var lÊkkert men ogsÃ¥ jords... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ReersÞ kro, 2 par, overnatning med 3 retters menu, har fortjent alle 5 stjerner. Hvorfor?, fordi man bliver modtaget af personalet med smil, fÞler sig velkommen, dejlige rene vÊrelser, en virkelig skÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Hyggelig kro med kedelig mad

Vi var på ferie og ville besÞge den fine gamle kro. Havde bestilt bord da det var sankt Hans aften og vi blev anvist et hyggeligt bord i gårdhaven.
Tjenerne var super sÞde og venlige trods travlhed og personalemangel. MEN maden var godt nok ikke god. Vi var 4 personer og bestilte: en hakkebÞf, en wienerschnitzel og to rÞdspÊtter med fyld af asparges og champignoner med hummersauce.
Sikke en skuffelse. Da det er hÞjsÊson for gode danske rÃ¥varer, forventede vi selvfÞlgelig dette (ogsÃ¥ til den pris et mÃ¥ltid koster). Asparges var fra glas eller dÃ¥se og helt udvandede, champignonerne ligesÃ¥. Ærterne til schnitzlen var ogsÃ¥ fra Frost eller dÃ¥se. Min fisk var skamstegt og meget tÞr og hummersaucen var nÊsten uspiselig med konserves asparges/champignoner. ForstÃ¥r simpelthen ikke hvorfor der ikke bruges friske danske rÃ¥varer
 Vi sagde ikke noget til tjeneren om maden fordi vi var sultne og spiste derfor det meste. Men det er bestemt ikke et sted vi kommer igen. Hvor er det synd for den gamle kro, ikke at have en ordentlig kÞkkenchef

2023幎6月23日

kl 1400 fredag 30

kl 1400 fredag 30 . 6 23 gik Årla ind og bestilde et bord til kl 1700 3 personer i gÃ¥rdhaven han er en Êldre herre pÃ¥ 87 Ã¥r der ikke kan engelse som den kÊre person kun kunde tale husk der ogsÃ¥ er dansker der ikke kan engels nÃ¥ han fik skrevet ned pÃ¥ et stk parpir pÃ¥ kun 2 hade bestildet fÞr vi kom til kroen kl 1700 blev hendvist til den gammel kro stue hvor der er meget dÃ¥rlig belysing der var optaget i gÃ¥rdhavene nÃ¥ nok vi kun var tre personer vi fik at vide gÃ¥rhaven var fuld selv om der var kommet 6 resveringer efter vi hade bestildt obs nÃ¥ vi gik med til at side i krostuden og bestilte tre stk Skinkesniters med tre tuburg fadÞl vi fik tre stk sÃ¥ldelÊder og spurte tjender det er godt nok saj det her og tjender svaret at vi da bare kunde be om nogen skarber knive til og skÊre sÃ¥ldlÊder over med og har boet pÃ¥ Þen og kommet der siden 1964 og er flytte fra Þen igen men det er godt nok ikke et sted jeg vil anbefale mere selv om min mor holde sin 80 Ã¥rs fÞldsedag pÃ¥ reresÞ kro har haft gode oplevelser bÃ¥de med Kro mutter ANN og kro ejer Per mvh Claus eX RerresÞ borger

2023幎6月30日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Claus og tusinde tak for at du har taget dig tid til at kommentere på Jeres besÞg her på ReersÞ Kro!
Jeg er nÞdt til at understrege, at vi ikke Þnsker at "straffe" vores gÊster ved at sÊtte dem i krostuen. Imidlertid er fredagen en meget travl dag og vi sÊtter de gÊster, der fÞrst har reserveret, i gårdhaven (hvis muligt). I reserverede bord om eftermiddagen samme dag og vi lover ALDRIG vores gÊster, at de kan sidde det ene eller det andet sted....
Vi serverer hverken Tuborg Þl eller skinkeschnitzler. Vi har kun Þl fra Royal og wienerschnitzler af kalveinderlår på a la carte kortet. Den pågÊldende fredag solgte vi rigtig mange wienerschnitzler og vi fik ikke en eneste klage - på nÊr Jeres - og vi er naturligvis kede af, at I ikke var tilfredse.
Med hensyn til engelsk talende personale var der i fredags 1 ukrainsk tjener, 1 dansk tjener fra HÞng og 1 anden dansk tjener, som i Þvrigt er sÞn til Per og barnebarn til Anny. Når sproget viser sig at vÊre et problem, går den ukrainske tjener altid til en af os andre, som så tager over.
Med hensyn til det angiveligt seje kÞd, tilbyder vi altid vores gÊster en ny ret og jeg forstår virkelig ikke, at vores tjenere skulle have vÊret kommet et andet svar.....
Vi er kede af, at denne enkeltstående oplevelse, har medfÞrt, at du ikke lÊngere vil anbefale ReersÞ Kro og sender de allerbedste hilsner med Þnsket om en god sommer.

Altid god oplevelse

Vi har spist på kroen ad flere omgange, sidste gang til frokost i sidste weekend..
Altid sÞde servitricer, god og lÊkker dansk mad.
Vi fik stjerneskud og pariserbÞf (frokost) man går altså ikke sulten fra bordet!
En kro vi vender tilbage til

2023幎7月2日
5぀星のうち3の評䟡

Et lidt neutralt sted med sÞde piger, men

Da vi ankommer med bagage ‘ser’ personalet os ikke. Andre gÊster serviceres i en tid, inden nogen opdager os og viser os ind i krostuen, hvor receptionen befinder sig. Der finder den unge tjener straks vores bestilling af et ophold og samtidig bestiller vi bord til aftensmaden klokken 18.30. Vi savner oplysning om, hvor receptionen befinder sig, nÃ¥r dÞren til restauranten er slÃ¥et op.
VÊrelse 4 er rigtigt hyggeligt, men det ville vÊre dejligt med ekstra puder. Vi bad ikke om dem, det var blot et Þnske at vi havde haft valget.
Der er konstruktionsfejl vedr. brusenichen, hvor dÞren åbnes mod badevÊrelsesdÞren. Der er hvide, vattede vÊkster af skimmel mellem gulvet og dÞren, der er vandskadet på indersiden forneden.
Samtidig fungerer det store skyl ikke på toilettet, men det opdager jeg fÞrst, da jeg må skylle efter med vand fra hanen med et plastikbÊger.
Der er ikke rigtigt nogen til stede på kroen, som jeg kan gÞre opmÊrksom på disse ting, da der er ansat udenlandsk personale, der ikke taler dansk.
Vi får en fin behandling ved bordet, både om aftenen og om morgenen ved morgenmaden.
Portionerne er velsmagende og rigelige og en morgenmadsbuffet med et stÞrre udvalg kunne jeg forestille mig var billigere i det lange lÞb for kroen. Der var ikke yoghurt fx, men 4 varme Êg, der ikke var blÞdkogte. Der var ingen rundstykker, som jeg havde set frem til, men brÞd fra fryseren (tror jeg). Det kan jeg ogsÃ¥ prÊstere herhjemme

Der var ingen ‘ejer’ til stede, sÃ¥ jeg er ked af at gÞre opmÊrksom pÃ¥ disse mangler her. Det er stadig en hyggelig kro og jeg vil tro, at der strammes op pÃ¥ rengÞring pÃ¥ toilettet, samt at dette repareres.

2023幎5月19日
5぀星のうち2の評䟡

Kold mad. Vi var det fÞrste par der ankom til

Vi var det fÞrste par der ankom til aftensmad og bestiller bÞf og wienerschnitzel. Vi er også dem der for mad fÞrst. Men det eneste der er varmt er pomfritterne. Alt andet er lunken. BÞf,wienerschnitzel og soven.
Det virker som om det var lavet på forhånd og har stået i et varmeskab, med for lav temperatur.
Det var synd for det var ellers et lÊkkert syn på tallerken.

2023幎1月27日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Claus og tak for at du har givet dig tid til, at skrive en anmeldelse af Jeres besÞg her på ReersÞ Kro.
Jeg skal virkelig beklage den lunkne mad, hvilket jeg er helt uforstående overfor, da vores mad ALDRIG tilberedes fÞr, der kommer bonŽer ud i kÞkkenet. Hvis I var de fÞrste gÊster, kan det ikke have vÊret et resultat af en fejlbon og i Þvrigt serverer vi ALDRIG mad, der en gang har vÊret ude ved andre gÊster!
Der er 10 retter at vÊlge mellem på vores a la carte kort, så rent praktisk vil det slet ikke vÊre en option, at lave retter på forhånd og have stående i et varmeskab.
Vi fÞlger meget stringent, de regler der er for fÞdevarehåndtering og derfor kan jeg med ro i sindet, garantere Jer for, at maden ikke - som du insinuerer - har stået i varmeskab ved for lav temperatur.
Hvad der helt konkret er sket, kan jeg desvÊrre ikke redegÞre for og igen skal jeg beklage mange gange!
Vi håber alle her på kroen, at vi får mulighed for at byde velkommen igen og sender de allerbedste hilsner. ReersÞ Kro.

Min mand og jeg spiste igår den 4

Min mand og jeg spiste igår den 4 retters nytårsmeny fra ReersÞ Kro og hentede det. Det var fantastisk lÊkkert og smagte dejligt . IsÊr ret nr 2 rÞget torsk med senneps skum var lÊkkert men også jordskok suppe med rÞget fasan og kalvemÞrbrad med tilbehÞr var godt . Desserten chokoladekage med hindbÊr lidt tung og en citron dessert ville fuldende måltidet. Flot oversigt over hvordan maden skulle anrettes fulgte med. Det er andet år med meny til nytår fra ReersÞ kro og ikke sidste . 5 stjerner hvis desserten havde vÊret lettere/friskere .

2022幎12月31日

Uspiselige ål ..

Super smukke omgivelser og dygtig betjening, desvÊrre opvejer det ikke den dårlige mad..
Vi fik ål ad libitum, og ålen var uspiselig.. den smagte "plumret" og af jord..., og selv ikke citron og sovs, kunne gÞre det spiseligt.., vores fejl vi ikke gjorde opmÊrksom på dette, men ville ikke gÞre svigerfar ked af det...
Har skrevet til kroen og gjort opmÊrksom på maden var uspiselig dårlig, men fik en bla. bla... og god jul ...
KOMMER IKKE TILBAGE 😡
PS. Da familien blev sat af, fandt vi nÊrmeste tank og spiste fransk hotdog..

2022幎11月18日

KÊre Jannie,
Jeg er ked af, at du har opfattet mit mailsvar som bla, bla, da det var helt oprigtigt og jeg er ikke klar over, hvad du havde forventet? Ville det have vÊret en Þkonomisk kompensation, som havde gjort, at du ikke havde offentliggjort Jeres klage? I så fald kan jeg sige, at vi helt konsekvent ikke kompenserer klager "pr. efterkrav". Som jeg skrev til dig, ville vi Þnske, at I havde gjort os opmÊrksomme på Jeres utilfredshed mens I var her, så vi kunne have handlet aktivt. Det kunne sagtens have foregået diskret.
Jeg har talt med min chef, som fungerede som tjener i lÞrdags og han fortÊller, at I samlet set (4 gÊster) fik omkring 60 stykker Ã¥l, sÃ¥ han har svÊrt ved at genkende, at Ã¥lene skulle have vÊret SÅ ringe.....
Vi beklager meget, at et enkeltstående tilfÊlde gÞr at I aldrig kommer tilbage til ReersÞ Kro og Þnsker Jer fortsat en glÊdelig jul og et dejligt nytår!
De allerbedste hilsner fra ReersÞ Kro.

5぀星のうち5の評䟡

Var igår aftes på romantisk tur med

Var igÃ¥r aftes pÃ¥ romantisk tur med manden pÃ¥ reersÞ kro 🌞🍟🥂vi havde booket bord, og allerede ved bookingen var betjeningen god, rar og service orienteret... Vi bestiller forret, hovedret, vin og dessert... Der er mere end rigeligt mad pÃ¥ tallerknerne v alle retter hvilket er hvad jeg tidligere ogsÃ¥ har oplevet ved at besÞge netop denne kro, dette tiltalte isÊr manden 😂syntes det er rart at man kan spise sig mÊt og mere til, betjeningen var virkelig god, og man fik lyst til at blive lÊnge og hygge snakke og nyde den gode mad og atmosfÊren pÃ¥ kroen, det er en tidslomme pÃ¥ den skÞnne halvÞ, vi gÃ¥r meget ud og spiser forskellige steder sÃ¥ mine 5 stjerner er ud fra oplevelser pÃ¥ andre kroer og slotte sammenligning med dem, der fÃ¥r reersÞ 5 fordi :1.betjening
2. Maden og kvalitet ex var sovs meget varm hvor vi andre steder har oplevet lunken kold sovs
3. Portions stÞrrelser
4.prisen
5. Stemning /indretning
6.Ã¥bningstider
Vi kommer helt sikkert igen
Vores menu var :jomfru hummersuppe og rejer indbagt m hvidlÞg, ål ad libitum og wiener snitzel, Êblekage og pandekager m is samt vin, vand velkomstdrinks m vin og hyldebÊr saft og til slut kaffe

2022幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

Tak for endnu en dejlig aften pÃ¥ ReersÞ

Tak for endnu en dejlig aften på ReersÞ kro❀
Ventetiden pÃ¥ knap en time var mÃ¥ske lige i overkanten men bestemt ventetiden vÊrd, såå lÊkker mad😋 og der var bestemt rigeligt af den, der var ikke en finger at sÊtte pÃ¥ nogle af de 3 retter vi fik👍
Vi til og med en helt ny oplevelse af service, vi bestilte 1 forret til deling da vi vidste vi ikke kunne spise 3 hele retter, da tjeneren kommer har hun 2 forretter med, jeg gÞr hende opmÊrksom pÃ¥ at vi kun har bestilt 1 forret, ja siger hun men vi har delt den for jer❀ DET er sgu da service😊 det har vi aldrig oplevet fÞr selv om vi tit spiser ude.
Vi glÊder os allerede til nÊste besÞg på ReersÞ kro❀

2022幎10月18日

ReersÞ Kro - vÊrd at kÞre efter

Vi var inviteret til rund fÞdselsdag igår på ReersÞ Kro.
Efter en smuk tur gennem vestsjÊllands smukt kuperede landskab, kÞrte vi over den tynde landtange, der forbinder ReersÞ til SjÊlland og parkerede ved kroen - smukt placeret lige overfor den smukke kirke.
350 års krohistorie skyllede ind over os, da vi gik ind i de smukke og velholdte bygninger. Man kan altid bygge nyt - men man kan ikke bygge gammelt. Tak fordi i passer på historien og rammerne.
Jeg har vÊret der fÞr, og alle gange har jeg fået en kulinarisk oplevelse og en betjening med varme, nÊrvÊr og humor.
Ligeså igår. Vi fik en fantastisk buffet, og retterne kom i en passende hastighed - ingen stress - men med god tid til at tale sammen.
Jeg blev også lidt lun på personen, der serverede og tog brugt service med (undskyld) - sikke et smil og sikke en afslappet men professionel optrÊden.
Jeg skal helt sikkert tilbage til et ophold med overnatning og nydelse af den gode mad og de dejlige omgivelser.

2022幎10月15日

70 Ã¥rs fÞdselsdagsfest pÃ¥ kroen

Holdt min 70 års fÞdselsdag på kroen 15. Oktober 2022 med 20 gÊster til Fest Buffet nr. 5 i det "store" festlokale.
Virkelig lÊkker mad og masser af det flot anrettet på buffet bord.
SÞd og smilende betjening.

Meget fleksible og imÞdekommende for Êndringer i antal gÊster i de indledende faser af bestillingen og endeligt antal gÊster oplyst til kroen aftenen fÞr dagen.

Kan kun anbefale kroen som idyllisk ramme om en sådan fest.

Også deres aftens menukorts mad er veltillavet og rigelige ++ i portionernes stÞrrelser.

2022幎10月15日
5぀星のうち3の評䟡

ReersÞ kro, en skuffelse

Jeg var på forlÊnget weekendophold på reersÞ kro. VÊrelset var vel ok til prisen.
Morgenmaden var ok. Begge dage måtte jeg vente ekstrem lang tid på maden.
Alt minus drikkevarer var fastlagt på forhånd.
Vi havde bestilt bord til kl 18.30.
Kl 19 blev vi spurgt om drikkevarer, kl 19.20 får vi forretten og spiser på et kvarter.
Hovedretten kommer kl 20.30 hvorefter jeg rejser mig og forlader stedet i protest, resten af selskabet bliver.
Det er under al kritik at man skal vente så lÊnge på noget der er forudbestilt.
Stedet får 1 stjerne får total mangelfuld service,
De andre 2 stjerner gives for den korthårede servitrice med mÞrkt hår, samt den lyshårede servitrice, der serverede for os fredag aften.
Den tredie sure servitrice der nÊrmest kastede tallerkenerne ned på bordet, får 0 stjerner.
Skuffende helhedsoplevelse, men stedet bliver reddet at 2 smilende og friske servitricer.
Maden var ordinÊr og ikke ventetiden vÊrd.
Det er ikke et sted jeg kommer igen og det vil jeg ikke anbefale andre at besÞge.
Vi var 7 i selskabet, dette er min oplevelse af stedet.

2022幎8月13日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Steen, du skal vide, at vi er oprigtigt kede af hÊndelsen i lÞrdags og jeg kan desvÊrre ikke redegÞre for, hvad der gik galt. Ved afregning af drikkevarer lÞrdag aften, forsÞgte jeg at kompensere en smule, ved ikke at tage tillÊg for Êndring af menuen, hvilket din sÞster kan bekrÊfte. Jeg er udmÊrket klar over, at det ikke kan rette op Jeres oplevelse lÞrdag aften og det er virkeligt Êrgerligt, at det overskyggede den samlede oplevelse!!! Fredag var jeg selv på job og jeg kan simpelthen ikke nikke genkendende til, at I også denne aften ventede ekstremt lang tid på maden. Som jeg husker det, var humÞret i top hos Jer alle. Stor undskyldning her fra og jeg vil samtidig tillade mig at bede dig om, at hilse resten af familien og isÊr din mor! De allerbedste hilsner, ReersÞ Kro.

Sikke en kro

Sikke en kro, vi fik skruet tiden tilbage, til de hyggelige gamle dage. BÃ¥de mad og betjening var der intet at klage over

2022幎8月13日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Pia Ann-Marie, tak for Jeres besÞg her på vores gamle kro og hvor er vi glade for, at I nÞd Jeres besÞg. Kom snart igen! De allerbedste hilsner, ReersÞ Kro

5぀星のうち1の評䟡

Dårlig service en pris på menukortet og

Dårlig service en pris på menukortet og en anden når regningen kommer - hvilket servitricen var bedÞvende ligeglad med.

Svar! Dette skriv havde aldrig vÊret skrevet hvis ikke hun var bedÞvende ligeglad og vendte ryggen til da det blev pointeret - det er ikke et spÞrgsmål om penge men om ringe service - kommer aldrig igen!

2022幎8月4日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Pia, som alle andre virksomheder har vi, desvÊrre, set os nÞdsaget til at Êndre priser grundet generel prisstigning. Da jeg skiftede ark i vores menukort, er der åbenbart smuttet nogle utilrettede menukort ind blandt de andre, hvilket der er rettet op på nu. Jeg har talt med den pågÊldende tjener, som jeg kender sÊrdeles godt, og hun er ABSOLUT ikke typen, der er "bedÞvende ligeglad" - hun er naturligvis ked af, at det er den opfattelse, I har fået. Der er tale om 2 små fadÞl til forkert pris og differencen på 16 kr. vil vi meget gerne sende til Jer på Mobilepay, hvis du er sÞd at sende en mail med et telefonnummer. Vores mail hedder info@reersoekro.dk. Vi beklager ulejligheden og håber, at I - trods alt - nÞd Jeres besÞg her på kroen og at vi får mulighed for at byde velkommen en anden gang. De allerbedste hilsner ReersÞ Kro.

Maden smagte fantastisk

En travl tirsdag aften på kroen. Dejlig stemning den stegte flÊsk med nye kartofler og persille sovs smagte fantastisk og der var nok af det. SÞde og i mÞdekomne servitricer med et hÞjt service niveau, selv kokkene havde overskud til at hjÊlpe med serveringen, top klasse og ikke sidste gang vi kommer❀

2022幎8月2日

Super super god mad!

Super super god mad, samt betjenelse! Jeg fik en beuf bearnaise. Super lÊkkert kÞd, perfekt hjemmerÞrt bearnaise og lÊkre pommes frites. Derudover så fik vi en super lÊkker tur i vinkÊlderen, og fik historierne bag de fleste bemÊrkelsesvÊrdige vine. Alt i alt, en super fed resturant!

2022幎7月21日

Tak for mad

Tak for mad
Vi fik beuf bearnaise.
God bÞf, fin stegt.
GrÞnsager tilberedt perfekt, der var smag og god tekstur (konsistens).
Gode pomfriter og bearnaise. Vi fik tilmed opfyldning af pomfriter og bearnaise.
Personale var venligt og serviceminded.

2022幎7月20日

ReersÞ Kro からの回答

Velbekommen :-). Tak for de fine ord og vi håber, at kunne byde velkommen en anden god gang!

5぀星のうち5の評䟡

LÊkker mad og god service

Dejlig og imÞdekommende personale. God atmosfÊre på stedet og man fik hurtigt sin mad. Derudover var maden velsmagende og godt tilberedt. Samlet set en rigtig god oplevelse og ikke sidste gang jeg aflÊgger et visit.

2022幎7月20日

ReersÞ Kro からの回答

KÊre Kathrine, du skal vÊre SÅ hjertelig velkommen til flere hyggelige timer her hos os pÃ¥ ReersÞ Kro!!! Mange hilsner fra os alle.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。