Bas van Regeljeverzekeringen is een aanrader. Neemt de tijd voor je, zelfs na kantooruren en denkt met je mee voor een goede verzekering alsook de snelle afhandeling. Toppertje dankjewel.

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dhr. Bas Oudshoorn heeft rustig en overzichtelijk alle opties op een rij gezet en meegedacht over de autoverzekeringen. Ik kreeg een mooi schriftelijk overzicht en we hebben alle vragen daarna behande... ãã£ãšèŠã
Ik heb van Maarten dezelfde dag na akkoord en aankoop bedrijfsauto op zaterdag een telefoontje gekregen. Hij heeft me zonder een imposante pitch te houden gewoon een goeie deal gemaakt. Alles erop en... ãã£ãšèŠã
Afgelopen vrijdag belde Wouter mij met een verzekering voorstel, al jaren ben ik bij dezelfde maatschappij verzekerd en kreeg ik een bedrag te horen wat mijn nieuwe auto zou gaan kosten per maand. Nou... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Regeljeverzekering.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Daarom helpen we eigenaren van autoâs om de financiële risicoâs van schade en aansprakelijkheid goed af te dekken met een passende verzekering.
Als specialist bemiddelen we bij het afsluiten van een verzekering en kunnen we je adviseren over de meest geschikte dekking voor jouw situatie. Zo helpen we je om zo snel mogelijk verzekerd de weg op te gaan in je nieuwe auto.
Wat je van ons kan verwachten:
Ga naar Regeljeverzekering.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik ben ontzettend tevreden met regeljeverzekering.
Ik ben ontzettend tevreden met de manier waarop wij zijn geholpen. Erg vriendelijk en behulpzaam. Alles was ook ontzettend snel geregeld en alle vragen werden snel en helder beantwoord. Kortom een hele goede service.
Snel en super geholpen door Bas.
Ik had het genoegen met Wouter
Ik had het genoegen met Wouter, die mijn op een leuke maar Profesioneele manier hielp.
Hij heeft een goede deal voor me gemaakt en kwam netjes zijn afspraken na.
Alles was snel en zonder moeite geregeld.
Goed en snel geholpen.
Regeljeverzekering.nl
Regeljeverzekering.nl
heeft mijn allrisk verzekering van mijn lease auto zeer goed geregeld!
Wouter heeft de verzekering voor mij gerealiseerd die hiervoor nodig was
en hij geeft mij een vertrouwd ,
eerlijk, en een gevoel!
Super!
Correct doeltreffend duidelijk en snel
Correct doeltreffend duidelijk en snel. ð
Mensen nieuwe caddy en door BasâŠ
Mensen nieuwe caddy en door Bas geweldig geholpen dikke pluim zo moet met klanten omgaan Bas bedankt
Ervaring
Ondanks het zaterdag was, ik heb nog niet eens 1uu geleden een aankoop gedaan van mijn nieuwe auto, werd ik al gebeld door Wouter voor het verzekeren van het voertuig!!
Netjes te woord gestaan, geluisterd naar wat allemaal nodig is. Geadviseerd waar nodig..
Super blij met de ervaring die ik gehad heb met Wouter.
Ben ook heel erg dat ik een vast aanspreekpunt heb, bij wie ik terecht kan met vragen of klachten!
Highly recommended
Highly recommended. Very professional service from Timo Wartena. Fast insurance processing with great attention to every detail.
Snelle afhandeling en duidelijkeâŠ
Snelle afhandeling en duidelijke afspraken
Erge prettige medewerker Bas
Fijn contact en alles goed en duidelijkâŠ
Fijn contact en alles goed en duidelijk uitgelegd
Snelle service
Snelle service, de heer was erg aardig en legde alles over verzekeringen uit. Ik raad het ten zeerste aan.
Van papierwerk naar perfect geregeld â dankzij Wouter!
Wat een verademing om Wouter als contactpersoon te hebben! Ik had net een busje gekocht en moest snel alles rond krijgen qua verzekering. Via Regeljeverzekering kwam ik bij Wouter terecht, en vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling â maar dan zonder stress.
Hij dacht actief met me mee en zorgde er niet alleen voor dat beide voertuigen (zowel zakelijk als particulier) verzekerd werden, maar ook dat mijn schadevrije jaren optimaal verdeeld werden. Daardoor kwam ik financieel veel gunstiger uit dan wanneer ik het zelf had geprobeerd.
Wouter regelde alles tot in de puntjes, hield zich aan zijn woord en kwam zelfs na zijn vakantie terug op eerdere afspraken â zonder dat ik erachteraan hoefde. Zo iemand wil je aan je zijde bij dit soort zaken.
Een dikke 10 voor service, betrokkenheid en duidelijkheid. Ik kan dit echt iedereen aanraden, en Wouter in het bijzonder!
Timo en Kenneth waren heel vriendelijkâŠ
Timo en Kenneth waren heel vriendelijk en hulpzaam. Binnen enkele minuten alles in orde gezet. Via deze weg ik wil ze allebij bedanken. Top snel heid top regeling.
ik ben heel snel geholpen
ik ben heel snel geholpen. Naast leasen, nu ook verzekeren, is perfect. Ik hoeft niet te gaan zoeken
Heel goed geholpen en gekeken naar watâŠ
Heel goed geholpen en gekeken naar wat het beste bij mij past, alles was duidelijk en mijn vragen werden uitgebreid naar gekeken en verholpen door kenneth.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã