KÊre alle i dejlige mennesker i Urologisk afdeling i Roskilde og NÊstved. Jeg er sÃ¥ kiste-glad for at vÊre fÞdt i Danmark og ogsÃ¥ vÊre en patient i et et fantastik team i begge afd. OgsÃ¥ tak til e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Annette Pedersen og jeg Annettes ledsager Johnny Nielsen blev d.26-5 kl. 08:40 2026 helt uden grund smidt ud af NÊrklinikken Nakskov med trusler om at,vi ikke ville fÃ¥ vores medicin hvis, vi ikke... ãã£ãšèŠã
Er lige kommet hjem fra Slagelse sygehus Efter en operation i lysken Kort og godt Super sÞde personal hele vejen igennem Jeg fÞlte mig meget tryg Jeg stod pÃ¥ intet tidspunkt alene. Top pro... ãã£ãšèŠã
LÊgevagten ð± FÞrst 70 min venten ved telefonen, sÃ¥ en snak med en sÞd og forstÃ¥ende lÊge. BesÞget. De er pressede - fuld forstÃ¥else for det. Kommer med et Þje der brÊnder og gÞr vildt ondt. LÊ... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PÃ¥ Slagelse Sygehus
På Slagelse Sygehus, var mange af medarbejderne var ubehagelige (fÞlte mig meget uvelkommen), og ting som at give generel information eller smertestillende blev bare glemt. Jeg fik forkert dosis medicin flere gange, og endte med at ligge ude på gangen i mange timer. Overall en dårlig oplevelse.
Fantastisk professionel arbejde ved minâŠ
Fantastisk professionel arbejde ved min operation på led-knogle ambulant kirurgi hvor jeg fik en knÊ operation. Både da jeg mÞdte på ambulatoriet og kirurgien var det sÞdt personale og jeg fÞlte mig tryg hele vejen.
Det var på NykÞbing Falster sygehus.
Mange tak for jer.
HolbÊk sygehus afdeling 03 4
HolbÊk sygehus afdeling 03 4
Har ikke meget godt at sige om min mors ophold på denne afdeling.
Sygeplejerske udviser total udeblivelse af empatisk og omsorgsfuld adfÊrd. Rent etisk vises ingen respekt for patienter.
Det har vÊret en rigtig dÃ¥rlig oplevelse og hÃ¥ber aldrig nogensinde alt skulle indlÊgges pÃ¥ HolbÊk sygehus ð¢
KÞge Hospital
halv farligt hospital, store sprogvanskeligheder fra de udlanske såkaldte lÊger, chancen for fejl behandlingen er meget stor, arrogancen har heller ikke nogen grÊnse nå man så endelig får talt med en af de få Dansk talende lÊger. hvad angår sygeplejskerne er man vel knap så kvik når man rejser ud i verden på ferie i disse corona tider. deres corona test telt ligge lige op ad indgangen til akut skadestuen, hvilket ikke virker sÊrligt logisk, altså med mindre man gerne vil havde at flest muligt bliver smittet.
UsÊdvanlig god oplevelse ved operation, men...
UsÊdvanlig god oplevelse ved operation på NykÞbing Falster Sygehus. Stort set alle implicerede fagfolk optrådte empatisk og samtidig fagligt kompetente.
Den eneste âtornâ er, at jeg skulle besvare et spÞrgeskema forud for operationen - blot for at blive stillet nÞjagtig de samme spÞrgsmÃ¥l af personalet ved operationen. Det virkede som om, spÞrgeskemaet var tidsspilde, da det til og med viste sig, at man ikke kunne finde oplysning om min nÊrmeste pÃ¥rÞrende.i systemet. Da jeg naturligvis ogsÃ¥ havde anfÞrt dette i spÞrgeskemaet, mÃ¥ jeg konkludere, at det langt fra skyldtes behov for at tjekke mine svar, men snarere at skemaet var blevet âsmidt udâ uden at data var blevet fÞrt ind i hospitalets systemer.
Skammelig opfÞrsel af personalet på Mobil mammografi på Ringsted Sygehus
Jeg har netop besÞgt den mobile Mammografiafdeling på Ringsted Sygehus og fÞlte mig Êrlig talt dårligt behandlet. For det fÞrste fordi de to sygeplejersker der stod for Mammografien ikke havde ansigtsmasker på. Jeg havde selv ansigtsmaske på, men det er mangel på respekt, at personalet ikke passer på os andre. Det mindste jeg kan forvente er, at personalet spÞrger om det er OK, at de ikke har maske på eller simpelthen bare tager maske på med det samme, når de ser jeg har maske på. Jeg syntes ikke det er spor sjovt, at bÊre disse masker men da jeg er i risikogruppen ser jeg ingen anden udvej. IsÊr når jeg skal mÞde op i små rum som er tilfÊldet her.
For det andet sagde sygeplejersken bag skÊrmen hverken goddag eller farvel. Det gjorde den modtagne sygeplejerske i Þvrigt heller ikke. Hun fortalte bare, at jeg skulle tage tÞjet af på overkroppen og vente til jeg blev kaldt ind.
Nu er denne undersÞgelse i forvejen ikke den mest behagelige og når det fremgår så tydeligt, af min ansigtsmaske, at jeg er i risikogruppen, så kunne sygeplejerskerne i det mindste spÞrge, om der er sÊrlige hensyn, de skal tage i forbindelse med undersÞgelsen. Min krop har det rigtig skidt med at stå i disse stillinger, og når man så får at vide, at man ikke står godt nok på en meget uvenlig måde, så bliver denne undersÞgelse, om muligt, endnu mere ubehagelig. Tag endelig ikke fejl af, at jeg er taknemmelig over, at blive indkaldt til disse undersÞgelser og er mÞdt op hver gang jeg er blevet inviteret. Set i lyset af al den dårlige omtale Mammografiafdelingen på Ringsted Sygehus har vÊret igennem, så undrer det mig såre, at man har en sådan overfladisk og fjendsk tilgang til de kvinder der mÞder op. Mens jeg sad i ventevÊrelset, var der to kvinder der kom ud og sagde, at de var glade for, at denne undersÞgelse kun foregår hvert 2. år.
Jeg så desvÊrre for sent på indkaldelsen, at det også er muligt, at få denne Mammografi på Roskilde Sygehus. Det håber jeg også er gÊldende nÊste gang jeg bliver indkaldt. For hvis jeg overhovedet kan undgå det, så bliver dette mit sidste besÞg på Ringsted Sygehus.
Ventetiden er ulidelig pÃ¥ SlagelseâŠ
Ventetiden er ulidelig på Slagelse Sygehus!
Kl. 08:50 har jeg en tid, og jeg kommer altid fÞr tid for at sikre mig, at jeg kan komme til, så snart det er min tid. Jeg har et Êrinde kl. 11:00, som jeg bliver nÞdt til at mÞde op til, da jeg er i et krÊftforlÞb.
En anden mand kommer efterfÞlgende og melder sin ankomst, som også har en tid 08:50. Da han sidder og skaber sig grundet utålmodighed, kommer han til fÞr mig - dette selvom at jeg har fortalt personalet, at jeg altså skal noget kl. 11:00.
Jeg spÞrger i receptionen, om de ikke kan gÞre noget, men hun ryster pÃ¥ hovedet og siger âdet er der ikke noget at gÞre vedâ.
Nu sidder jeg så kl. 09:42 stadig i ventevÊrelset, og når nok ikke at vÊre til mit mÞde kl. 11:00. Utroligt dårlig håndtering og manglen på samme! Hvis det er muligt selv at vÊlge sygehus, så for Guds skyld fravÊlg dette. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!
Slagelse sygehus. Blindtarmsoperation.
Har vÊret pÃ¥ Slagelse sygehus og er blevet opereret for blindtarmsbetÊndelse. Blindtarmen er blevet fjernet, da den var meget betÊndt. Personalet var yderst professionelt indstillet og svarede pÃ¥ div. SpÞrgsmÃ¥l uden at virke generet af samme. Jeg lÃ¥ dog pÃ¥ gangen, men var ikke generet af det. Efter ca. seks timers ophold var jeg opereret og efter et par timer kunne jeg tage hjem igen. Jeg er self. Noget Þm i dag efter kikkertoperationen, men har heldigvis ikke den meget Þmme blindtarm mere. Mange tak til det sÞde personale pÃ¥ Slagelse sygehus og Tusind tak for jeres fine humÞr. Som har gjort oplevelsen til et fint minde for mig, om min nu afdÞde blindtarm. Hvil i fred blindtarmâïžâ€ïžâð»
Slagelse sygehus Kan klart anbefales og derfor er der fem stjerner herfra.
En god oplevelse som patient hos NykÞbing F.
Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg blev opereret på NykÞbing F. Sygehus den 26/05-2020. Pigerne fra anÊstesi var så flinke, og gode til at forklare proceduren som jeg skulle igennem angående bedÞvelsen. Sygeplejerskerne både til operationen og på opvågningen var også rigtigt flinke.
Jeg blev desvÊrre indlagt, men det var ikke så slemt, for sygeplejerskerne og lÊgerne på afdelingen (16.2) var simpelthen så rare og tog sig godt af patienterne.
SelvfÞlgelig var der lidt travlt, men man havde stadig fornemmelsen af at man blev lyttet til og forstået.
Kan helt igennem sige at jeg havde en god oplevelse som patient på sygehuset.
Mvh
Oliver Sommer
Barselsafsnit HolbÊk Sygehus
Hvis du overvejer at fÞde på HolbÊk Hospital, så skal du tÊnke dig rigtigt godt om. Du risikerer ikke kun, at blive udsat for personalets inkompetence (aggressive reaktioner hvis man stiller spÞrgsmål, trusler hvis man takker nej til visse tilbud, at få Þdelagt din mulighed for at amme ved at blive vÊkket hver 30 min. for at blive skÊldt ud, fordi du fÞlger de anbefalinger en anden af afdelingens jordemÞdre har givet dig og oldnordiske metoder så som at fodre spÊdbÞrn med sukker. I vÊrste fald vil din jordemoder vÊre Karen de B., som også kunne terrorisere dig og din partner med sladder, ondsindede beskyldninger og anklager om at du vil drÊbe dit barn), men også lÊge Anna Juliane A.M. kunne opdigte en historie om dig og ringe til kommunen med opdigtede historier og give grund til, at kommunen prÞver at tage din baby fra dig, selv om hun aldrig har mÞdt dig eller snakket med dig. Jeg skriver af egne erfaringer.
HolbÊk 04 05
Min far fik liggesår på HolbÊk afd. 04-05 og så bliver udskrevet til sit plejehjem uden vi har fået det at vide og plejehjemmet heller ikke.
Der ligger folk på gangene og i ventevÊrelset. Plejen er så dårlig.
Ville ikke Þnske det for min vÊreste fjende.
I fÞrste omgang var plejen mangelfuld og man fÞler man skal holde Þje med om det går fint til med plejen. Det skete ikke, ingen vÊske og mad, da han skulle mades og det havde man ikke ressourcer til. Så man tog maden vÊk igen. Så vi som familie har måtte made og få vÊske i ham, fÞrst efter utallige mÞder blev det bedre. Men Þnsker ikke at han skal vÊre her. Vi er ikke trygge ved det!
Dårlig oplevelse på HolbÊk Sygehus
HolbÊk sygehus, syntes at man kunne vente i over 4 dage med at operere et fremmedlegeme (knÊkket stoppenåls hoved på halvanden cm) ud af min fod - Foden blev mere og mere rÞd, hÊvet og dunkende af inflammation!
På dag et mÞdte jeg op på skadestuen, der sagde at den skulle fjernes akut, men at jeg alligevel skulle vente på lÊgens opkald nÊste dag. LÊgen ringede dog ikke. Jeg mÞdte personligt op og blev mÞdt af en irriteret lÊge, der sagde, at der var andre vigtigere patienter end mig.
På dag 3 ringede lÊgen og sagde at jeg skulle mÞde fastende op nÊste dag (dag 4), tidligt om morgenen, med henblik på operation. Men jeg skulle vÊre forberedt på at der kunne komme nogen vigtigere patienter, så min operation kunne blive aflyst. Jeg spurgte lÊgen hvor lÊnge man kunne udskyde min situation. Han svarede, at det kunne man gÞre i flere måneder!!
Udover at jeg var ude af stand til at gå på foden, kan man jo sige sig selv, at det er farligt, at gå rundt med et inficeret fremmedlegeme, der kan give blodforgiftning når som helst - dette var dog en risiko HolbÊk Hospital uden at blinke sagtens ville tage på mine vegne.
Efter den foruroligende besked på dag 3, ringede jeg til et privathospital der gudskelov opererede mig akut - jeg aflyste derfor HolbÊk Sygehus.
Det har vÊret en frygtelig og uhyggelig oplevelse at have med HolbÊk Sygehus at gÞre. Jeg fÞler i den grad, at de har svigtet og sat mit helbred i fare.
Det generelle indtryk jeg fik af hospitalet var, at det var udsultet for ressourcer og mentalt overskud.
karkirurgisk sengeafsnit på Slagelse sygehus
Total tarmtÞmning var hverdag på 4 mandsstuen som forberedelse til operation. Nogen gange nåede vi ud på toilettet. Det var en barsk oplevelse, men den positive og hjÊlpsomme holdning hos personalet gjorde det hele meget lettere. Det var helt fint, når sygeplejerskerne trak gardinerne fra om morgenen og sang: Go morgen, go morgen til hele bondegården.(citat slut). De kom hurtigt hele dÞgnet rundt, når vi ringede på klokken. De var meget sÞde. Selv fik jeg lavet et stÞrre indgreb nemlig udskiftning af et stykke aorta med udposning (diameter 6,7 cm) og indsÊtning af en ny med forgrening ned i benene, som var kalket til. Det er utroligt, hvad de kan. Prof! Det er netop blevet tjekket efter 3 måneder og er OK. Alt i alt en barsk men god oplevelse.
Ps. Det tager tid at få maven til at fungere igen.
Mvh Per Feldberg d. 9.1.20
MÃ
GERNE OFFENTLIGGÃRES, HÃNGES OP m.m.
NykÞbing Faster sygehus Amublant Kirurgi
NykÞbing Faster sygehus Har fået udfÞrt en operation på afd. Ambulant Kirurgi, Ventetid fra mÞdetid til operation, hvilket var forventelig ifgl indkaldelse, helt ok, personale dvs alle ydede en god service både fagligt og menneskeligt, stor ros herfra til alle
Grunden til ventetid er at der indkaldes 2 patienter på samme tid, da nogen bare bliver vÊk.... (så den er vi selv skyld i )
Jeg kom til Slagelse hospital fra Odense.
Jeg kom til Slagelse hospital fra Odense, for at vÊre tÊttere på min familie.
Aldrig har jeg oplevet mere uprofessionelt arbejde som de gjorde her. Jeg blev ikke modtaget fÞr efter et par timers ankomst. Der blev der sagt man ikke kunne få taget temperatur eller lign efter behov, jeg blev grimt håndelig at en lÊge da jeg synes jeg havde svÊrt ved at trÊkke vejret (var dÞden nÊr pga en kÊmpe felj i en alm operation) jeg blev negligeret nedgjort grinet af. Ydermere var det ingen plan for min behandling, de havde ikke styr på hvad jeg skulle have og hvornår. Jeg måtte ikke spÞger andet personale end en lÊge, som var en gang om dagen. Når man ringede med snoren gik der gerne 30-60 min får de kom.
Kan på ingen måde anbefale dette sted, det er mere nedbryde end opbyggene for en patient!!!!!!!!
Slagelse sygehus.. kom ikke som akut patient helst!
Aldrig om jeg har stÞdt på et så inkompetent sygehus som Slagelse.
Jeg er dybt imponeret over at man kan side med en finger skåret halvt over, gå med de stykkeste smerter og få 2 pernodiler hvis man er heldig (som min partner så alligevel ikke var).
Når man kommer ind til skrÊkken skal man gud hjÊlpende ringe på klokken, også selvom man får Þjenkontakt med en medarbejder? Som oven i hatten virkede som om hun havde en super dårlig dag - baseret på den måde hun kom slÊbende med sine fÞdder på.
Han havde en tid kl. 8:30 som akut patient.
- det skal lige siges at han skar sig i fingeren kl 17 om onsdagen men fÞrst kunne komme ind og blive lappet sammen torsdag kl 11:45 åbenbart (i skal ikke kalde det akut hvis det ikke er med det samme i min optik).
I hele 13 TIMER skal jeg som pårÞrende sidde og se min elskede partner vride sig i smerte, med en finger hvor nerver, sener og gud fri mig vel også noget knogle er skåret over... UDEN at der bliver uleveret noget form for smertestillende.
(Hvad er der galt i Danmark?)
Efter 3 timer må vi pårÞrende spÞrge om han overhoved er registret til operation - jooo..Ja.. han er lige kommet ind i systemet... Efter 3 timer??? Vi snakker stadig her om en akut patient?
Efter lidt mere tid kommer der endelig en og ber ham om at skynde sig at klÊde om til operation (undskyld men hvilken patient med en hånd kan "skynde" sig?)
Da han får klÊdt om kommer en ny lÊge og siger at han ikke kunne finde ham.. (Þh, snakker i sammen på den her afdeling?)
Mens han er til operation sidder man i 124 min. uvidende og til sidst må spÞrge receptionisten hvad der sker, da vi fik af vide max 90 min?. Hvor efter hun siger at han er på opvågningen (okay, nu begynder vi at snakke samme sprog.)
Men vores glÊde varede ikke lÊnge.
Efter noget tid kommer han kÞrende ind på en stue, hvor vi spÞrg den ene sygeplejerske om hvornår kiruen kommer ned så vi kan hÞre om hvad han har lavet, hun snerre og siger at hun ikke ved det. (SÞde dig, kunne du undersÞge det, da i jo hele tiden påstår at I gerne vil have god dialog med pårÞrende?)
Han kommer endelig hjem efter 11 timer, med en recept på pernodiler, antibiotika, pencelin og tradolan.. (okay så de der pernodiler er altså stÊrke sager. Kan man kan få smerten til at forsvinde, når man har fået skåret hele håndfladen over og syet nerver sammen?)
- efter en "kort" dialog med sygehuset (hele 2 gange da de ikke ville ringe tilbage fÞrste gang), siger hun da han kan trappe tradolan op. (Det hjÊlper da en hÞstblomst da manden stadig ikke kan sove for bare smerter.)
Må om natten ringe til vagtlÊgen for at få et endeligt svar på hvad pokker jeg kan give ham og hvordan (da Slagelse heller ikke lige nÊvnte det i forbi farten). Endelig for jeg et svar, jeg et svar jeg faktisk kan bruge til noget, og lÊgevagten siger at jeg skal ringe igen om morgenen, så vi lige kan få en dialog om hvordan og hvor ledes (mange tak vagtlÊge, der ellers ikke havde noget med det at gÞre!)
Når men i hans journal står der som prikken over i'et at han har en tid til kontrol i morgen, og ville få den på eboks. Han har ikke fået noget så jeg vÊlger at ringe til dem.
Som jeg forventede så havde de ikke tid til ham - men de kunne lige klemme ham ind ved en 13 tiden... (jeg har så mange spÞrgsmål i det her forlÞb som jeg ikke burde have)
ALDRIG oplevet dårligere hjÊlp...
ALDRIG har jeg oplevet dårligere hjÊlp og service hos vagtlÊgen på SjÊlland.
Både jeg og min kÊreste ringer til vagtlÊgen 10 gange, og hvergang de har forklaret åbningstiderne lÊgges der på efterfÞlgende fra lÊgevagtens side af. Vi bliver meget skuffet og magteslÞse, og tÊnker hvad gÞr vi så, for jeg har mistet stemmen og har det som om jeg har glasskår i halsen. Vi beslutter at kÞrer på NÊstved sygehus, og opsÞge en vagtlÊge, eller hjÊlp til at komme i kontakt med en.
Hende i receptionen siger at alle lÊgevagter er gÃ¥et hjem, sÃ¥ hun kan desvÊrre ikke hjÊlpe, men hun vil prÞve at ringe til Slagelse sygehus hvor hun mÃ¥ske kan âholdeâ en lÊgevagt tilbage?
Eller også siger hun jeg skal tage hjem igen, og vente på jeg kan komme til egen lÊge dagen efter, men det nÊgter jeg! Jeg skulle ikke hjem, når jeg var vågnet og ikke kunne få vejret og alt var ubehageligt!
Hun får endelig fat i Slagelse sygehus, som siger jeg skal kÞrer og de prÞver at få vagtlÊgen til at vente på mig. Da vi kommer frem, er vagtlÊgen kÞrt og vi får så lidt senere at vide at han er på vej, men at han har en patient i NÊstved, hvor vi kommer fra. Så vi venter 2 timer på han kan vÊre der, og allerede efter 2 min konstatere han at jeg både har bihulebetÊndelse og halsbetÊndelse, noget der kunne have vÊret lettet fÞr, hvis der var en bedre kommunikation og deres systemer snakkede sammen og det var til at få fat i en lÊgevagt!
Jeg er så skuffet og sur over den behandling, og at man ikke en sÞndag kan få fat i en lÊgevagt, hvilket burde vÊre muligt i dagens danmark!
Jeg er Nordjyde, og blev virkelig bekrÊftet i at Nordjylland er langt bedre, der er i det mindste i hvert fald en vagtlÊge hele natten, som tager telefonen og ellers kommer du bare ud til lÊgerne...
NykÞbing f sygehus
NykÞbing f. Sygehus , en MEGET MEGET positiv oplevelse. Fantatisk personale hele vejen.
FÞrst på skadestuen der bl.a. havde stor forståelse for at jeg på et tidspunkt skulle flytte min bil. For at undgå bÞde.
På Akut afd. 5 mÞdte jeg endnu et samlet personale, der var yderst kompetente i alt hvad de gjorde. Endvidere mÞdte jeg stor empati og en rigtig god atmosfÊre på afdelingen.
Hold jer vÊk fra Slagelse Psykiatrisk sygehus.
Slagelse Psykiatrisk sygehus er den vÊrste gang mÞg jeg lÊnge har oplevet. I sender vores kÊre hjem uden at hjÊlpe pÃ¥ den ene eller anden mÃ¥de eller regulerer i medicin. TÊnk at Danmarks Êldre ikke kan fÃ¥ hjÊlp nÃ¥r de selv berâ om det. I har netop udskrevet et Êldre menneske som ikke lÊngere kan sÞrge for sig selv. I har gjort sÃ¥ personen er svÊkket x 100 og ydermere har i givet personen ble pÃ¥ fordi i ikke har kunne hjÊlpe med toiletbesÞg. I fortÊller, at der er sÞrget for hjemmehjÊlp - men det er der ikke. HjemmehjÊlpen vidste ikke engang at i udskrev og skulle modtage i hjemmet. I er forpligtet til at samarbejde med pÃ¥rÞrende og det stÃ¥r sÃ¥mÊnd i jeres patientrettigheder. I beviser det modsatte og det siger lidt om at i ikke ejer skyggen af professionelle lÊger eller sygeplejersker. Hvor er det sÞrgeligt, at dette menneske muligvis kommer til at dÞ af dette, ogsÃ¥ grundet dÃ¥rligt hjerte. I ikke sÃ¥ meget som videresender til almindeligt sygehus. Det startede med at i regulerede medicinen ned, og det resulterede i et dybt sygt menneske som ikke engang de pÃ¥rÞrende kunne genkende. Vores kÊre bliver indlagt efter 14 dage i hjemmet hvor h*n hverken har fÃ¥et mad, vÊske eller sÞvn. HjemmehjÊlpen rÃ¥ber hÞjt for at bede om hjÊlp og egen lÊge laver papirer sÃ¥ hun kunne blive indlagt. Hvad har i bestilt at gÞre? I har opholdt vores kÊre i et rum og rykket hende fra afdeling til afdeling siden d. 25. september og til igÃ¥r d. 14. oktober. Simpelthen fordi i er dybt uprofessionelle. Vi - pÃ¥rÞrende - har vÊret til stede og vÊret til flere samtaler med jer for at kunne hjÊlpe vores kÊre og jer i processen. Og hvad bestiller i jer at gÞre? I udskriver hende uden at regulerer tilbage til normal medicinering.
Til alle andre - hold jer langt vÊk fra Slagelse Psykiatrisk Sygehus. De opholder jer i et rum og når i er syge nok - bliver i sendt hjem. Så kan i få lov til at lide og ende med at dÞ. Vi vil ikke finde os i, at vores kÊre bliver behandlet på denne måde. I burde vÊre her for at hjÊlpe. Sandheden og realiteten er desvÊrre en anden.
FÃJ SIGER JEG BARE! Der er ingen tvivl om, at dette ender i medierne. Dette er kun en lille del af den store sag.
Super kompentent, grundig og smilende personale.
Blev en lÞrdag kl. 23 indlagt på Akutafdelingen Slagelse. Jeg fÞlte med det samme at det var kompetent og grundigt personale der stod klar til at modtage. Jeg fik taget blodtryk hvert 15 minut og fik skiftet drop 2-4 timer (havde flere forskellige). BlodprÞver blev taget flere gange i lÞbet af natten med svar retur inden for en time. UndersÞgelser var så grundige at der blev opdaget skavanker/lidelser jeg ikke havde oplyst (men dog var bekendt med). Jeg kunne ikke nå min klokke, men når jeg havde behov for hjÊlp, fjernede jeg pulsmåleren fra min finger og på mindre end et minut havde jeg kontakt. Har ofte hÞrt der mangler personale og specielt i weekend og aften - men det bemÊrkede jeg slet ikke. Hvis man kunne give mere en 5 stjerne havde jeg delt dem ud til Akutafdelingen.
Blev senere overfÞrt til Medicinsk lungeafdeling, men her udeblev whau-oplevelsen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã