KÊre alle i dejlige mennesker i Urologisk afdeling i Roskilde og NÊstved. Jeg er sÃ¥ kiste-glad for at vÊre fÞdt i Danmark og ogsÃ¥ vÊre en patient i et et fantastik team i begge afd. OgsÃ¥ tak til e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Annette Pedersen og jeg Annettes ledsager Johnny Nielsen blev d.26-5 kl. 08:40 2026 helt uden grund smidt ud af NÊrklinikken Nakskov med trusler om at,vi ikke ville fÃ¥ vores medicin hvis, vi ikke... ãã£ãšèŠã
Er lige kommet hjem fra Slagelse sygehus Efter en operation i lysken Kort og godt Super sÞde personal hele vejen igennem Jeg fÞlte mig meget tryg Jeg stod pÃ¥ intet tidspunkt alene. Top pro... ãã£ãšèŠã
LÊgevagten ð± FÞrst 70 min venten ved telefonen, sÃ¥ en snak med en sÞd og forstÃ¥ende lÊge. BesÞget. De er pressede - fuld forstÃ¥else for det. Kommer med et Þje der brÊnder og gÞr vildt ondt. LÊ... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HolbÊk sygehus gÞr folk mere syge endâŠ
HolbÊk sygehus gÞr folk mere syge end de er nÃ¥r de ankommer. Min mors mand var indlagt med hjerte problemer, fÞrst sÃ¥ stikker de ham sÃ¥ mange gange i hÃ¥nden at han til sidst har blod ud over det hele, manden er 80 og og personalet âglemmer at give ham aftensmadâ en af personalet siger oven i kÞbet at han bruger for mange bleer hvad F regner det hende han skal sku da bruge det han har brug for manden er syg. Da de kommer ind med hans medicin om aftenen er han heldigvis sÃ¥ frisk sÃ¥ han kan fortÊlle personalet at det er forkert medicin de er kommet med. Det har ingen ende, sÃ¥ er man glad for livet sÃ¥ vÊlg alle andre sygehuse end HolbÊk. SkandalÞst og skrÊmmende at det danske sygehusvÊsen er blevet sÃ¥ ringe, kan godt vÊre man har travlt men det her har sku os noget at gÞre med det personale der er ansat ikke har deres job seriÞst. Og en sidste ting hvordan kan man ansatte personale der dÃ¥rligt kan snakke dansk.. hold nu op
Eminent oplevelse på NykÞbing Falster Sygehus
Fantastisk imÞdekommende og empatiske ansatte (lÊge og sygeplejerske), der også havde komplet styr på fagligheden, gjorde en kikkertundersÞgelse til en behagelig oplevelse.
Under hele forlÞbet blev der kompetent fortalt og vejledt omkring hvad der kunne forventes, hvilket fjernede min uro omkring den uvante situation. Tak for den virkelig gode oplevelse på NykÞbing F. Sygehus.
KÊmpe tak til personalet på NÊstved Sygehus
Skulle ind og opereres , super fin modtagelse pÃ¥ urologisk afsnit 6 6 sal og info om dagen , blev kÞrt til operation afsnittet af en sÞd portÞr der var frisk i talen ð PÃ¥ operationsstuen mega sÞde og hele tiden info om hvad de skulle gÞre ind til man sov. Tak for i gÞr det sÃ¥ godt.
En rigtig god oplevelse med det bedste personale.
Bekymrende koordinering og fagligâŠ
Bekymrende koordinering og faglig uklarhed â Akutmodtagelsen NykÞbing Falster, 11.30 den 12. juli 2025
Ved opstået skade under ophold på Falster blev min kÊreste henvist til akutmodtagelsen i NykÞbing Falster med mistanke om en skade på achillessenen. Ved ankomsten blev vi mÞdt af en lÊge, der foretog en grundig og professionel undersÞgelse og vurderede, at der burde foretages en ultralydsscanning for at udelukke en seneskade.
Kort efter blev han kaldt ind af sygeplejersken Marianne. I stedet for at ivÊrksÊtte den planlagte scanning valgte hun at gentage undersÞgelsen og konkluderede herefter, at en ultralyd ikke var nÞdvendig. Da min kÊreste spurgte ind til, hvordan hun kunne tilsidesÊtte lÊgens vurdering, svarede hun, at lÊgen âbare var en almen lÊge fra primÊrsektorenâ. Hun oplyste, at en afdelingslÊge i sÃ¥ fald skulle tilkaldes â hvilket ville medfÞre 1-2 timers yderligere ventetid. Ãnskede man at fastholde den oprindelige lÊgefaglige plan, skulle man blive siddende i ventevÊrelset. Valgte man i stedet at forlade forlÞbet, skulle dette meddeles i receptionen.
Som pårÞrende oplevede jeg en situation prÊget af faglig uklarhed, hvor en sygeplejerske i praksis overtog en beslutning, der allerede var truffet af en lÊge. Det gav anledning til usikkerhed om ansvar, procedurer og kvaliteten af den interne kommunikation. Jeg overvejede seriÞst at indgive en formel klage.
Vi valgte at vente. Kort efter kom sygeplejerske Marianne igen og hentede min kÊreste. Denne gang blev han tilset af afdelingslÊge Christine, som foretog en ny vurdering. Der blev åbnet mulighed for, at der kunne vÊre tale om en mindre fibersprÊngning, og en tredje lÊge blev inddraget for at afklare, om ultralydsscanning alligevel var nÞdvendig. FÞrst ved dette tredje mÞde modtog vi en samlet og grundig orientering om symptomer, opfÞlgning og faresignaler.
Samlet efterlod forlÞbet indtryk af uklar faglig koordinering og en bekymrende svÊkkelse af den lÊgelige beslutningskompetence. Når en sygeplejerske reelt Êndrer i en lÊgelig plan uden tydelig dokumentation og kommunikation, undermineres både patientsikkerheden og tilliden til sundhedsvÊsenet. Der er et klart behov for forbedring i forhold til tvÊrfagligt samarbejde, rollefordeling og kommunikation.
Det skal dog understreges, at lÊgernes faglige vurderinger og kommunikation i forlÞbet var grundige og meget tilfredsstillende.
Men bliver til grin med sine egneâŠ
Men bliver til grin med sine egne skatte penge.
Jeg vil meget gerne rose SlagelseâŠ
Jeg vil meget gerne rose Slagelse sygehus.
Der skal lyde en stor tak til Kirurg Pierre M. Og hans team for en fantastisk modtagelse på operationsstuen og veludfÞrt operation. Stor tak til personalet på mave og tarm kirurgisk afsnit som havde med stue 12 at gÞre, tak for jeres glade smil, joks og omsorg i var fantastiske.
Ros til KÞge sygehus
Jeg vil gerne sende en stor ros til personalet pÃ¥ KÞge Sygehus â isÊr pÃ¥ den ortopÊdiske afdeling og i akutmodtagelsen. I forbindelse med min knÊskade blev jeg mÞdt med stor professionalisme og imÞdekommenhed. Det var en helt anden oplevelse end pÃ¥ Roskilde Sygehus; her fÞlte jeg mig virkelig taget alvorligt, og personalet gjorde en stor indsats for at finde Ã¥rsagen til mine smerter. Det gav en tryghed og en fÞlelse af at vÊre i gode hÊnder. De ved virkelig, hvad de laver â og de gÞr det rigtig godt. Jeg har kun haft positive oplevelser pÃ¥ KÞge Sygehus og er meget taknemmelig for den hjÊlp, jeg har fÃ¥et.
SLAGELSE SYGEHUS
SLAGELSE SYGEHUS
Min mand var indlagt på mave/tarmkirurgisk
De fleste var sÞde men der var en aftenvagt ( nÊvner ingen navne) men hold da op! Ingen smil ingen varme ingen hjÊlp - hun var vrissen og vi var - både patienter og pårÞrende- mere i vejen og et irritationsmoment end noget andet! FÞj for pokker! Med syge mennesker der har brug for omsorg- og JA jeg ved godt I har travlt- men DU burde finde et job på en fabrik!!! Eller komme ind i kampen og tage dig af patienterne og i det mindste lad som om du gider dem og dit job!?
Tak til BÞrnemodtagelsen på Slagelse sygehus
BÞrnemodtagelsen på Slagelse sygehus er fantastisk!
Kort ventetid og personalet gav klar besked. Jeg/vi fÞlte os meget velinformeret! Vi var i gode hÊnder under hele forlÞbet og modtog den bedste behandling man kan Þnske sig.
Vi var under vingerne på flere engle den dag - forklÊdt som lÊger, sekretÊrer, laboranter og sygeplejersker! Tak for jer!
Fantastisk behandling pÃ¥ HolbÊkâŠ
Fantastisk behandling på HolbÊk Sygehus!
Jeg blev for ca. 3 uger siden indlagt med hjerteflimmer, og oplevede ca. 30 trygge timer i meget kyndige hÊnder hos sygeplejersker og lÊger på Hjertemedicinsk afsnit 43-4.
Mange tak til alle - der var virkeligt styr på proces og behandling, såvel som forplejning.
Også efterfÞlgende har jeg fået betryggende stÞtte og opfÞlgning. Kun ros herfra, HolbÊk Sygehus!
Tak til HolbÊk Sygehus
Tak til HolbÊk Sygehus , hjerte afd. Lunge afd. Nyre afd. Fordi i tog jer så godt af bÞrnenes far, i var gode til at gå ind pÊdagogisk, og meget dygtige til jeres job.
HolbÊk Sygehus Geriatrisk afdeling erâŠ
HolbÊk Sygehus Geriatrisk afdeling er under al kritik. Godt min gamle mor blev udskrevet efter 1 uge, for ellers tror jeg hun var dÞd. Stressede sygeplejersker, ingen lÊger, kun 1 besÞg af ergoterapeut, ikke plads på 1 stue (da 4 stuer var i isolation) lå da på gangen uden tilkaldealarm, ingen faglÊrte havde tid til at svare på spÞrgsmål, når man ringede om morgenen for at hÞre hvordan hun havde det, fik man fra en sekretÊr besked på, at det var der ikke tid til at svare på, men man kunne jo bare selv komme og se til hende (bor 1 times kÞrsel derfra). Ind i mellem var der nogle samarbejdsvillige faglÊrte, som tog sig tid. Men de skulle presses.
Min mor er ikke dement, men gammel, men der blev ikke talt til hende men hen over hovedet på hende.
Det fÞrste der skete var hun fik smÊkket en stor ble på, fik lagt kateter, for så "slap" de sikkert for at skulle hjÊlpe hende på toilettet. Blev ikke vasket en eneste gang der ude.
Godt hun kom hjem til sig selv, hvor hjemmeplejen har hjulpet hende på fineste vis. Hun har rigtig rigtig mange dårlige oplevelser fra HolbÊk sygehus gennem tiden, og nu blev det så bekrÊftet endnu en gang, at sygehuset er"sygt".
Fejlmedicinering
Jeg har aldrig oplevet noget så ubehageligt, som med mit frivillige mÞde med distriktpsykiatrien - efterfulgt af en tvangsindlÊggelse og en tvangmedicinering.
FÞrst får jeg at vide, at jeg minder om det man kalder skizofren, som lige pludselig bunder tilbage i 2015, da jeg havde en svÊr periode i mit liv - derefter er jeg psykotisk med paranoide vrangforestillinger og anger management i 2024 - hvor psykiatrien tidligere havde udtalt, at der ikke var tegn eller behov for medicinsk behandling i 2023.
Det viser sig så, at jeg bare har haft en smule paranoia i retten, men er i mellem tiden blevet fyldt med antipsykotisk skizofren lign. Medicin.
Jeg er helt sikker på, at det kunne have vÊret undgået - dvs, uden medicinsk indgreb, at komme ovenpå igen, ligesom i 2015, da jeg fik det langt dårligere med psykiatriens psykofarmaka.
Fejl
Fejl, på Fejl. Oversete Fejl. Ligegyldighed, mangel på lytte Þre.
Grov, uforskammet og uempatisk "behandling", er en selvfÞlge, også selvom man ikke bruger klokken og hele tiden er en undskyldning for sig selv, når man konsulteres af personalet.
Senest, Fredag d 8/11-24, om aftenen på skadestuen. Jeg undskyldte lÊgen fra MÞn, at jeg forstyrrede. Havde/har en knust ankel, som de fÞrst 2 besÞg senere sagde, at de havde overset. Alt hvad der kunne gå galt, gik galt. Det udviklede sig nÊsten til galskab.
Glemmer det aldrig. Heller ikke de få andre gange, jeg har vÊret så uheldig at komme til NykÞbing Falster sygehus.
Jeg undlader de andre oplevelser hos jer, det er ganske enkelt traumatiserende at gennemleve og nedfÊlde.
Selv min gamle mor, som var på besÞg i regionen,og efter et fald ned af en skrÊnt, lykkedes det at i overså i 3 brud på rygsÞjlen, bÊkkenbund og brud på lårben, og tvang hende ud af sengen, med ordene, lad vÊre at skabe sig, hysteri gavner ikke.
- Fik min mor flyttet til NordsjÊlland, hvor alle de oversete fejl blev opdaget og behandlet/opereret.
Danmarks mest skandale ramte sygehus.
Vorherre bevar mig vel og alle andre der er så uheldige at ende der.
Glemmer min far
Folk der er inde er ok venlige men det der er den stÞrste problem er min far er blevet opereret for en turmor som betyder han ikke kan går så godt så når han trykker efter hjÊlp med komme på wc så kommer de ikke og han skider i hans seng fordi de ikke kommer og det er bare ikke ok og det vÊrste er min mor måtte går ud en dag og hÞr om de ikke kunne hÞr han havde brug for hjÊlp hvor hun fik af vide nej det havde de ikke og det var 10 min min far måtte vente
Tak til alle på afd. 7 NÊstved sygehus
Efter en fejlslagen behandling af lårbensbrud i Slagelse, blev jeg henvist til udskiftning af hele hoften i NÊstved på afd. 7.
Det blev med lidt komplikationer, men jeg har fået en udsÞgt god behandling af alle, isÊr sygeplejerske og kirugen Haider Q. som er et fantastisk menneske
Man har fulgt op med 14 dages interval og pr. telefon.
Tak til alle på afdelingen for ortopÊd kirurgi
Umenneskelige mennesker
Man skulle ikke tro, at de arbejdede med mennesker. Min morfar pÃ¥ 88 Ã¥r, er faldet og er blevet indlagt. For fÃ¥ mÃ¥neder siden havde han hjertestop. Min familie og jeg bor i Ã
rhus, så vi ville gerne kende hans tilstand, så vi ringede for at hÞre dem af. Vi får flere gange at vide, at vi ikke må få noget at vide, og de ikke har tid til vi ringer.
Hvad er det for noget?! MÞj dyr
Har klage over en lÊge I regionâŠ
Har klage over en praktiserende lÊge I region SjÊlland Roskilde og de har afvist klagen, dette lÊgehus har flere klager fra patienterne, men alligevel afviser region SjÊlland klagen denne lÊge har ikke lytte på hvad jeg sagde til hende overhovedet når man skriver på internettet er lÊgerne til for patienterne eller sygesikringskortet lÊst det ud over det har jeg snakket med region SjÊlland som fastholder psykisk sygdom er psykisk sygdom undskyld mig der er noget der hedder overdiagnostik psykiatrien og sÞg lÊst det på
internettet sÞger man på internettet skriver psykiatrien bÞr Êndres radikalt Danmark skal have tvangsfrie hospitaler lÊst det dette der står også forbyd praktiserende lÊger i at stille diagnose og udskrive psykofarmaka lÊst det, dette lÊgehus allehelgensgade 7 Roskilde hold jer lang vÊk fra dette lÊgehus sÞger man på internettet skriver diagnosetrangen i psykiatrien ÞdelÊgger muligheden for at hjÊlpe dem, det lider undskyld hvordan kan region SjÊlland lyve som de gÞr sikke et sundhedsvÊsenet
Tvang
Efter mine 8 kirurgiske indgreb på KÞge sygehus indleverede jeg en klage. Og direktÞren/overlÊgen på RASK blev bedt om, omgående, at indkalde til samtale herom. Både jeg og hustruen var vidne til en direktÞr, som tvang mig til at underskrive frafald af min klage. Ordlyden var nogenlunde sådan her : "I går ikke ud af dÞren fÞrend i har frafaldet den til patientklagenÊvnet indleverede klage - dette kan jeg ikke leve med !!!" I min verden betegner man dette som vÊrende T V A N G. Hverken direktÞren eller dén sygeplejerske, hvis behandling jeg har lidt under lige siden, har fået en advarsel.
Nu er denne sag ikke helt ny, men ikke desto mindre er den 100% sand.
Jeg har d 15/1- 25 fÃ¥et foretaget enâŠ
Jeg har d 15/1- 25 fået foretaget en brokoperation med robot på KÞge Sygehus. Jeg har kun ros til personalet. Jeg har vÊret tryg under hele forlÞbet. Er blevet mÞdt både med empati, professionalisme og en hÞj grad af information.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã