SZCZERZE NIE POLECAM, OMIJAJCIE DUÅ»YM ÅUKIEM
UWAGA NA OSZUSTÃW, KTÃRZY PODSZYWAJÄ SIÄ POD KLINIKÄ RENOVA. PosÅugujÄ
siÄ ich logo i nazwÄ
, majÄ
siedzibÄ w starym budynku, przy gÅównej ulicy, na 3 pietrze. Nie byÅo ÅŒadnej rejestracji, lekarz byÅ zawsze w swojej koszulce, w gabinecie ciÄ
gle pojawiali siÄ jacyÅ obcy ludzie, jeden nawet przyszedÅ z kawÄ
i usiadÅ za biurkiem. PieniÄ
dze zapÅaciÅam przed zabiegami, przy tym samym biurku, przy którym siedziaÅ ten z kawkÄ
. ChÅopak wziÄ
Å forsÄ do kieszeni bez ÅŒadnej faktury, ani pokwitowania. Mieli mi zrobiÄ 28 koron, zrobili 24, ale kasy za 4 nie oddali. Dodatkowo poÅÄ
czyli mi mostem implant z moim zÄbem, co jest nie fachowe i ÅŒle wpÅywa na implant. Przed zaÅoÅŒeniem koron nie zdezynfekowano mi moich zÄbów, caÅy zabieg trwaÅ 30minut. Wszystko byÅo bardzo niechlujnie bez zachowania higieny, korony sÄ
nieszczelne, Góra siÄ rusza i sprÄÅŒynujÄ, wchodzi mi tam jedzenie i raniÄ sobie jÄzyk. CaÅy przód ciÄ
gnie w prawo i boli, dodatkowo pojawiÅ siÄ ostatnio dziwny posmak jakby zepsutej krwi. No i wisienka na torcie: korony zaÅoÅŒyli mi 4 grudnia ( mikoÅajki), 6 stycznia( 3 Króli) WYKRUSZYÅA MI SIÄ GÃRNA JEDYNKA. ChciaÅam dodaÄ, ÅŒe nie gryzÄ nic twardego, praktycznie ÅŒywiÄ siÄ zupami i przecierami. ReasumujÄ
c; niekompetentni, niefachowi, kombinatorzy, cwaniacy, brudasy i oszuÅci. SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!
2025幎12æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ