連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Een tweede kans voor Rentwebs

Voor de tweede keer een account geopend bij Rentwebs (gebruikersnaam Danielle Schipper). Na wat aanloopproblemen bij het instellen van de hele bups loopt het nu best gesmeerd. Tip voor andere gebruikers van de app: log in via bijv. Chrome, en niet via Safari.
Wat ik nog mis in de informatie over bijv. appartementen is op welke verdieping het betreffende appartement ligt, en het huisnummer.
Hopelijk volgende week bezichtiging van een appartement.

2026幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte site en zonde van je geld.

Slechte site en zonde van je geld.
Ik heb al meerdere keren geageerd op woningen maar altijd de zelfde reactie dat ik weer niet geselecteerd zonder een goede reden. Adressen staan er al heel lang op met de zelfde foto's en nooit een huisnummer. Kortom ze zitten alleen daar voor jou geld en verder helemaal niks, stelletje oplichters zijn het.

2026幎1月30日
5぀星のうち1の評䟡

Heb een account aangemaakt en dit is

Heb een account aangemaakt en dit is niet te vertrouwen. Huizen staan al maanden tehuur maar geen gehoor en geen communicatie. Kom niet met je gegevens zijn niet bekend want heb gewoon een abonnement genomen, ik heb bankafschriften. Zou me geld terug willen of ik stap na de rechter voor oplichting.

2025幎10月10日

Beste,

We begrijpen dat je ontevreden bent over de situatie.

We hebben je eerder gevraagd om de benodigde gegevens om je melding te kunnen onderzoeken, maar tot op heden hebben we deze niet van je ontvangen. Zonder deze informatie kunnen wij je betaling helaas niet verifiëren of je abonnement terugvinden.

Stuur ons daarom graag de volgende gegevens via Trustpilot.

Het e-mailadres waarmee het account is aangemaakt

Een bewijs van betaling (met afgeschermde bankgegevens)

Zodra we deze informatie hebben, kunnen we je verder helpen en het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Desiree | Rentwebs
Klantenservice

Go somewhere else

Seriously, don't spend your money here.

Got a nice and friendly scripted call about my last complaint about a fake listing. They put the home ad offline as they were gonna look into it. And they just put the same ad back online again. And ignore the complaint of the actual owner of the house of which the photos are used of.

2025幎9月29日

Seems fishy

Seems fishy, the site offers a house that uses photos of my bought home as if it's to rent. Fotos were take from funda back when it was on the market in 2019 and do not in a way connect to a to rent house. Request via the site and phone to take down the obviously scam advert are ignored.

2025幎9月29日

I paid €40 for nothing

I paid €40 for nothing

Geen communicatie
Geen bezichtigingen

Ik wil mijn geld graag terug

2025幎8月4日

Beste arquinio,

Bedankt voor je feedback.
We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

We hebben op dit moment geen gegevens van je in ons systeem kunnen vinden, en daarom kunnen we je situatie helaas niet verder onderzoeken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we je vriendelijk verzoeken om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Tevens hebben wij uw uw e-mail adres opgevraagd bij trustpilot u heeft daar geen gehoor aangegeven.

Je kunt ons bereiken via info@rentwebs.nl , zodat we je klacht of suggestie in behandeling kunnen nemen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

No communication, scam

They don't email you when you didn't get chosen for a viewing. I applied to more than 20 properties and got no viewings at all. The whole website seems like a scam and the apartments also look sketchy.

2025幎8月16日

Beste marti

Bedankt voor je feedback.

We hebben op dit moment geen gegevens van je in ons systeem kunnen vinden, en daarom kunnen we je situatie helaas niet verder onderzoeken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we je vriendelijk verzoeken om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Tevens hebben wij uw uw e-mail adres opgevraagd bij trustpilot u heeft geen gehoor aangegeven.

Nooit meer!!

Zeer slechte klantvriendelijkheid. Ik heb een 6 maanden pakket genomen om voldoende kans te maken op een woning. Echter wordt ik iedere keer afgewezen zonder duidelijke reden. Ik vermoed dat deze website onbetrouwbaar is. Bovendien heb ik meerdere keren de no cure no pay aangevraagd, maar natuurlijk krijg ik geen reactie. Alhoewel die belofte wel duidelijk op de website staat. Voor mij nooit meer!

2025幎3月3日

Beste Y Z

Take notice! Rentwebs IS rentweb24

Take notice!
Rentwebs B.V. is the same company behind rentweb24. You can verify this by searching them at the kvk.nl website. Their kvk number is: 76944522

I had responded to apartments for rent on an entirely unaffiliated website that is basically a collection of rentable housing currently on the market. After you respond, nothing really ever happens. Your submissions do not get send out, is what Rentweb24 tells you.

On the 16th of April 2025, I was called by this number: +31 6 xxxxx549, and a young sounding man told me they are running a pilot for the fact that they know the "umbrella" websites don't really send a response to the landlord.

Red flag one: If that umbrella website does not communicate submissions to anywhere, how is it they know my phone number to call me?

Red flag 2: What was strange is that he did not give me his name, he called himself "rentweb24", refused to give a name. He then said you pay once for registration, after that you can respond to rental housing for as long as you'd like. This is not true. If you go their website, it clearly says that the cheapest package is for 40 euro for 2 months. Their 12 months package is 70 euro.

I have not paid and will not pay, because everything about this, has red flags littered all across it.
Their website looks like it was made by a 4 year old. While it is a secure website (https://), it does not make me feel like I am about to do business with honest people.

Stay far away from these people.

2025幎4月16日

Goedemiddag Brother Johnny,
Wat jammer te moeten lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met ons bedrijf. Wij hebben naar aanleiding van je slechte ervaring ook meerdere malen contact met je willen leggen, zowel telefonisch als per e-mail om het op te lossen en naar het probleem te kijken. Dit blijkt echter tevergeefs.
Tevens hebben via Trustpilot u gegevens opgevraagd. Ook daar hebben geen reactie op ontvangen. Dus wij gaan ervan uit dat u geen aankoopervaring heeft gehad met ons.

Wij hopen vooralsnog dat je contact met ons opneemt om te kijken naar een oplossing.

5぀星のうち1の評䟡

I paid € 19,95 for Nothing!

I paid € 19,95 for Nothing!
they don't answer and it is awful

2025幎4月1日

Beste Eri M

Dat dit kan in Nederland

Zonde van je geld. Dit is een scam. De foto's die je ziet zijn van andere huizen. Schandalig dat mensen een slaatje proberen te slaan uit de wooncrises.

2024幎8月12日

Goedemiddag klant,