レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Reservedelen som et godt sted at handle. Jeg bestilte en vare mandag 20/10 og modtog den onsdag 22/10 mindre end to dÞgn senere. DesvÊrre havde jeg bestilt en forkert vare,... もっず芋る

Jeg har forespurgt pÃ¥ dele til konvertering af en Murray Havetraktor fra udkast til Bioclip Fik et godt tilbud Spurgte samtidig efter manual og fik fluks en reservelstegning tilsendt... もっず芋る

Nemt at handle, og hurtig levering. Jeg har nu 2 gange handlet hos Reservedelen.dk, og begge gange har jeg haft nemt ved at finde hvad jeg havde brug for, og varerne blev leveret hurtigt og som lovet... もっず芋る

Mit gamle knivleje til min havetraktor var Þdelagt og jeg fandt nemt et nyt pÃ¥ Reservedelen.dk. Super hurtig levering her til Bornholm, desvÊrre var knivlejet dog blevet beskadiget under transporten.... もっず芋る

䌁業情報

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Ekstrem god service og behandling

Ekstrem god service og behandling. Hurtig levering. Kun 4 ud af 5 stjerner pga. lidt lÊngere svartid på min fÞrste henvendelse, end lovet på hjemmesiden, hvilket gjorde mig lidt skeptisk. Men da jeg endelig fik kontakt, blev der ydet en kÊmpe indsats for at hjÊlpe mig, og min skepsis blev gjort til skamme. Ingen grund til at vÊre nervÞs.

2017幎12月23日

IhÊrdig indsats.

Jeg bestilte en ikke helt standardiseret vare. Efter lidt kommunikation frem og tilbage og en Camilla på kontoret der gjorde en stor indsats for at få en glad kunde, så lykkedes det. Og til en fornuftig pris.

2017幎12月14日

Levering helt i top

KÞbte ny kilerem til min Flymo plÊneklipper til en rimelig pris og leveret direkte med GLS til min hjemadresse. Ordrebehandlingen og levering var helt i top. Bedre kan det ikke gÞres, - og efter få dage var jeg igen "kÞrende".

2017幎8月16日
自発的なレビュヌ

Man sender dem en email med billeder og

Man sender dem en email med billeder og reservedels nr. og der er så kommet et svar 3 uger og 1 dag efter... Det er der jo ingen der kan bruge til noget. I Þvrigt var svaret lige så elendigt; "Send mig model type og code på motoren så kan jeg finde en ny starter".... Jamen for h...... det hele stod jo i mailen!!! Der var oven i kÞbet billeder med, så selv en ordblind kunne deltage. Der er rigeligt plads til forbedring. Det gode ved det er; at ligegyldigt hvad de gÞr, kan det kun blive bedre.

2017幎6月8日
自発的なレビュヌ

Jeg vil anbefale firmaet at svare sine

Jeg vil anbefale firmaet at svare sine kunder på mail, når disse spÞrger. Man har ikke svaret mig, efter tre dage. Og, når jeg ringer til Kundeservice, har man ikke tid til at svare.. No good. Men, lad os se hvad der sker de nÊste dage? - Måske skriver jeg en pÊnere anmeldelse nÊste gang?

2017幎5月19日
自発的なレビュヌ

Bestilte et klippebord og et sÊt knive om sÞndagen. Mandag bekrÊftede de ordren, og ville sende 2 pakker. Onsdag modtog jeg klippebordet og torsdag kom knivene. Super god service. Vil helt sikkert handle der igen.

2015幎7月3日
自発的なレビュヌ

Ingen vare og dårlig service

Bestilte vare og efter en uge var der stadig ingen ting kommet ... FÃ¥ pr telefon besked om at varen er sendt og ville modtage dagen efter ... 5 dage senere stadig ingen vare .. Ringer igen et par gange og fÃ¥ oplyst at det nok er PostDanmark .. SpÞrg sÃ¥ efter et pakke nummer sÃ¥ jeg selv kan sporer pakken .. Men det kan de ikke lige oplyse mig.... Tror desvÊrre at der aldrig kommer nÃ¥et ... SÃ¥ FIND ET ANDET STED AT KØBE JERES VARE ..,,for denne side er plat !!!

2015幎5月27日

Forrygende Service

Bestilte en rem til min havetraktor efter diverse manualer. Bestillingen var korrekt nok, men den modtagne vare var forkert. Men "jupti" - dagen efter kom den rigtige rem med posten. og dagen efter kom en kuvert til at returnere varen i..
FLOT service - OG tak for hjÊlpen..
Michael Dahl

2015幎5月8日

Elendig

Bruger aldrig denne butik igen, var blevet lovet levering på 1-2 dage, da jeg forespurte om leveringstid fÞr jeg bestilte mine vare, da der ingen vare kom sendte jeg mails til dem for at hÞre hvad der skete med mine vare, fik efter flere mails at vide at varen ikke var afsendt fra leverandÞren men ville blive afsendt nu og der ville så gå op til 2 hverdage fÞr jeg fik mine vare, da det heller ikke skete kontaktede jeg igen firmaet, og fik her igen at vide at varen ikke var afsendt, men ville blive sendt samme dag, så jeg ville få varen dagen efter altså i dag, så her i dag fik jeg tilsendt faktura hvoraf det fremgår at varen fÞrst er blevet sendt d.d, elendig service og jeg kan helt klart ikke anbefale denne butik, og jeg for min del handler aldrig der mere.
Denne butik er med til at give nethandel et dårligt ry.

2015幎5月6日

Super service :-)

Vi bestilte onsdag morgen, fik besked dagen efter at de var pakket og sendt, har lige modtaget vores pakke.
Super god hjemmeside, nem og finde ud af. Hurtig og god service. Handler hos jer igen :-). God sommer

2013幎8月2日

Fin service, god pris

Jeg bestilte 2 sÊt klinger til min havetraktor til stor set samme pris som et sÊt koster i den lokale fysiske butik.
Der gik lige lang tid nok fÞr de kom, over en uge. Men da jeg kontakte firmaet fik jeg en undskylding at de havde leverance problemer. Men bortset fra det gik det fint

2013幎7月16日
自発的なレビュヌ

Rodebutik, der blÊser på egne lÞfter og nethandlens spilleregler

Bestilte varer d. 1. juni.
Ingen bekrÊftelse eller anden respons.
Ringer mange gange d. 5. og 6. i firmaets telefontid for at hÞre om ordrens skÊbne, men får hver gang en tlf.svarer, der henviser til at prÞve senere.
Sender d. 6. en mail med forespÞrgsel om ordren kan forventes effektueret.
Intet svar.
Modtager d. 12. en e-mail der fortÊller at varene er afsendt og faktura er vedhÊftet.
Der er ingen faktura vedhÊftet, og da varene ankommer d. 13. ligger der en lap, der fortÊller at noget af ordren er i restordre.
Alligevel er det fulde belÞb trukket på mit Dankort.
Rykker d. 13. for faktura og restordren.
Her d. 18. stadig ingen respons
Forretningen lover på sin hjemmeside at besvare e-mails indenfor 24 hverdagstimer.
Opdatering 04.02.2014:
Restordren er stadig ikke modtaget selvom betaling for den er trukket for 8 mdr. siden

2013幎6月18日