Amalfi Restaurant レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Efter Royal Run havde vi lyst til italiensk - men desvÊrre gik vi forgÊves flere steder, hvor kÞkkenet var lukket kl. 21. Amalfi havde dog Ã¥bent da vi ankom ca. 21.45 og vi fik hurtigt bestilt et p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maden er uspiselig- det dÃ¥rligste mad jeg nogensinde har smagt. Har afholdt nytÃ¥rsaften sammen med en veninde til en menu pris pÃ¥ 899 kr. pr. Person. - kommer aldrig igen !! Halv kold dÃ¥sesuppe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi var 9 i et selskab med meget forskellig Þnsker til en 3 retters menu som man vÊlger individuel efter kortet. Vi fik alle serveret maden samtidig, ved hver servering. Alt smagte Þvrigt rigtig... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant Amalfi er en Êgte italiensk restaurant i hjertet af KÞbenhavn. En restaurant, hvor du kan nyde en god og hyggelig middag.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

netto nachos

nachosene kunne jeg ligeså godt have kÞbt i netto. dåse på dåse på frys. det bliver et nej tak herfra, den havde ikke gået i masterchef.

2023幎10月6日

Elendig mad!

Elendig mad!!

Ikke i nÊrheden af at vÊre en italiensk restaurant . Selv en simpel forret som Buchetta var bare et hvidt brÞd med skåret tomater! Pastaen smagte af ingenting, udover, at den havde vÊret på frost.

Kommer der Aldrig igen.

2023幎7月18日

Ikke pengene vÊrd.

Spiste der i går. Og maden var virkelig kedelig. Fik oksemÞrbrad som skulle vÊre medium stegt, den var tÞr udenpå og nÊrmest rå indeni. Kartoflerne var tÞrre og dagens grÞnt var helt udkogt og mindede og noget fra en dåse. Deres vildsvin var også tÞrt. Begge retter serveret med en rÞdvinsglace som var lidt tvivlsom. Personalet var sÞde og priserne på vin er helt standard restaurant priser. Men selve oplevelsen var ikke pengene vÊrd.

2023幎5月26日
5぀星のうち2の評䟡

Klumpepasta

Jeg fik en gang pasta med dagens fisk. Pastaen var klÊg/smattet, faldt fra hinanden og kunne nÊrmere betegnes som en pastaklump med fiskestykker. Smagen var gennemsnitlig, men måtte tilfÞjes salt af flere omgange - noget jeg ellers sjÊldent tilfÞrer. Sidst, skulle man med en hovedret til 250kr. tro, at man kunne blive mÊt - det lod sig ikke gÞre, men det var også godt det samme med den triste oplevelse.

Personalet var flinkt, hjÊlpsomt og havde god styr på tingene, men de fleste danske restauranter laver bedre pastaretter end "italienske" Amalfi.

2023幎5月17日
5぀星のうち1の評䟡

I ordered a childs mannicotti & was

I ordered a childs mannicotti & was charged a $3.00 adult fee. I am 70 yrs old & cannot eat a large amount; so as not to appear cheap I ordered a side of spinachw/garlic & a glass of wht. wine. They charged mea $3.00 adult fee and a . 99 cent service extra? I did leave the waitress a $5.00 tip as she was very professional.

2023幎5月3日

Advarsel

Advarsel! Lad vÊre med at spise på dette restaurant!!! Min mand og jeg fik nachos med kylling på restaurant Amalfi i eftermiddagen. KÞdet lugtede gammelt, så jeg undgik at spise det. Min mand spiste sin portion, hvilket resulterede i, at han fik madforgiftning!!! 0 stjerner herfra og vi melder restauranten til fÞdevarekontrol.

2023幎3月26日

Elendig rå mad.

Super sÞd vÊrtinde. Elendigt mad.

Vores hovedret måtte vi sende retur 2 gange. BÞfferne var kÞleskabskolde i midten og helt rå.
Da vi så beder dem om lave en ny omgang kommer den samme ret retur til os igen hvor det bare havde vÊret en tur i Micro ovnen.. aldrig vil jeg anbefale dette sted.

2022幎12月31日

They scam their workers!

I worked for them a few days, the try day they made me work 5 hours, the day after I worked 7 hours, the boss said he was going to pay me the try day too because they made me work more hours than what it’s supposed to, but at the end they didn’t pay me any day. I stopped going because I was pretty sure I heard they paid 150kr per hour, but then they told me they were gonna be 115kr per hour instead. I never thought there’ll be a job who pay this little. I’m still waiting for them to pay me all the hours I invested there but haven’t got a single answer from them yet. It’s very disappointing.

2022幎7月21日

I DON’T RECOMMEND IT AS A PERSON WHO

I DON’T RECOMMEND IT AS A PERSON WHO WORKED FOR THEM

They hire people all the time and then don’t pay. I was working there for a couple of days and after I said that I’m done, because of the atmosphere and boss who was picky, the topic of payment dropped. I tried to contact Natalia (a girl who recruited me from Facebook) a couple of times but she only read my messages, without any answer. I’ve also heard they hire people all the time and use them as they did here, so I guess having people working for free is a normal thing.

2022幎7月11日

En stjerne for personalet

En stjerne for personalet, de var flinke og imÞdekommende. Men!

Maden var virkelig ikke pengene vÊrd, selv med frokosttilbud. Jeg bestilte lasagne og får serveret den mest smagslÞse over-olierede klump lasagneplader og min kÊreste en gang udkogt spaghetti med flÞde og billig bacon (skulle have vÊret spaghetti carbonara).
Vi kommer helt sikkert ikke igen efter den smagsoplevelse, eller mangel på samme

2022幎8月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス