Super god service, lÊkker mad, og aktiviteter for de mindste, sÃ¥ bliver det ikke bedre. Og sÃ¥ gÞr det ikke noget at efter at fruen havde spist Danmarks stÞrste tartelet, at der var kort afstand at tr... ãã£ãšèŠã
Ved at vi kom en torsdag hvor der var tarteletter pÃ¥ menuen. Men man kan bestille andet og vi bestiller stjerneskud. Hold da op det eneste gode var Êgget. Fisken har sÃ¥ bleg. Den havde kun lige set s... ãã£ãšèŠã
En uforglemmelig fejring af venskab for en samling LÞjtnantskammerater, som mÞdtes pÃ¥ Infanteriets Reserveofficersskole pÃ¥ KRONBORG i 1972 fandt skÞnne rammer pÃ¥ Restaurant KRONBORG d. 21.2.2022. B... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer. Det er vores mål at servere klassisk dansk frokost, der smager godt og ligger behageligt i maven, drikkevarer af hÞj kvalitet og kaffe brygget med omhu. Alt sammen i hyggelige lokaler, hvor gÊsterne fÞler sig velkomne og har det rart. Kort sagt: Et sted, hvor vi gerne selv ville vÊre gÊster, når vi holder fri
BrolÊggerstrÊde 12, 1211, KÞbenhavn K , ãã³ããŒã¯
- 33 13 07 08
- kontakt@restaurantkronborg.dk
- www.restaurantkronborg.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Stjerneskud
Ved at vi kom en torsdag hvor der var tarteletter på menuen. Men man kan bestille andet og vi bestiller stjerneskud.
Hold da op det eneste gode var Êgget. Fisken har så bleg. Den havde kun lige set skyggen af enten en pande eller friture. Rejerne var seje. Det bestiller vi aldrig igen
Her kommer vi gerne igen
Super god service, lÊkker mad, og aktiviteter for de mindste, så bliver det ikke bedre. Og så gÞr det ikke noget at efter at fruen havde spist Danmarks stÞrste tartelet, at der var kort afstand at trille hende for at komme med fÊrgen tilbage til fastlandet :-)
Fantastisk dejlig mad.
Fantastisk dejlig mad.. servering er fint.. maden kommer hurtigt- måske lidt for hurtig.. men det er selvfÞlgelig også pga af 2 timers til rådighed
Profidt frem for kvalitet
BesÞgte stedet Fredag d.20/3 26
Tjenerne er i top, dog meget på for at få mere salg. Maden der i mod er meget jÊvn og står ikke mål med prisen. Kan godt mÊrke den ligger i KÞbenhavn, lå den i Roskilde eller KÞge var de lukket for lÊngst.
Det lugter af profit, frem for at levere kvalitet som prisen lÊgger op til
Fik julefrokostmenuen til fireâŠ
Fik julefrokostmenuen til fire personer. Meget smÃ¥ afmÃ¥lte portioner mast sammen pÃ¥ ét fad. Maden bar prÊg af at vÊre forberedt i god tid inden serveringen og fremstod tÞr og kedelig. Specielt ÊbleflÊsken og leverpostejen var i den absolutte tÞrre ende. ÃbleflÊsken var i Þvrigt ét stykke tÞrstegt flÊsk med én meget tynd Êbleskive.
Serveringen var venlig men noget upersonlig.
En mellemgode oplevelse hvor prisen var på niveau med andre kÞbenhavnske smÞrrebrÞdssteder men med markant lavere kvalitet.
Fantastisk atmosfÊre, mad og betjening ð
Vi har pÃ¥ Kronborg i gÃ¥r ( vi vÊret der flere gange), dejlig atmosfÊre, fantastisk personale ( nÊrvÊrende, opmÊrksomme og venlige ) maden er altid top klasse. SÃ¥ hvis du vil have dansk mad i hyggelige omgivelser med fantastisk betjening ..sÃ¥ skal du besÞge dette sted. Det skal bestilles bord i forvejen, for det er et populÊrt sted ð
Rigtigt godt sted
HUSK ved bordbestilling til stÞrreâŠ
Husk ved bordbestilling til stÞrre selskaber at nÊvne hvis I Þnsker kaffe/kage efter maden. Der blir afsat 2 1/2 time. Jeg havde i meget god tid, 2-3 uger, telefoneret ang. reservation af bord til 14 (!) familiemedlemmer til frokost kl. 12. AltsÃ¥ talt personligt med en medarbejder. PÃ¥ dagen er alle tilfredse med mad, drikke og opvartning, men da der er gÃ¥et 2 1/4 time bliâr vi bedt om at fÊrdiggÞre os, da der kommer et selskab om et kvarter. Vi nÃ¥ede sÃ¥ ikke kaffe og kage. De skulle efter min mening - da de havde mig i telefonen have spurgt, om vi Þnskede kaffe etc. efter maden. Frokost til 14 tager sin tid! Det blev jeg meget skuffet over. Mvh
Meget skuffende
Meget fin sild, specielt de stegte.
Laks ok
And blÞdt skin
Iskold (ikke nystegt) ribbens steg med brusk og blÞd svÊr
Kedeligt ÊbleflÊsk med blÞd svÊr
Ris a la mande var grumset uden flÞdeskum og uden vanilje samt kun med mandelspilt på toppen
LÊkkert mad hvor der var krÊset om det hele
LÊkkert mad hvor der var krÊset om det hele, selv rugbrÞdet var lÊkkert, hvilket mange spisesteder ofte glemmer at sÊtte hÞjt. Trods fuldt booket og Jule travlt var stemningen og servicen hÞj og overskudsagtigt.
Vi kommer helt sikkert igen :-)
Maden var ikke specielt god
Maden var ikke specielt god, men dog ok...bare ikke til prisen. Fiskefileterne var vi alle 5 enige om ikke var vÊrd at spise. De var virkelig ringe.
Vi havde bestilt bord til 6 men en blev syg. Da vi skulle betale forlangte de at vi andre skulle betale fuld pris for den person som var blevet syg, og det til trods for at de ikke kunne have solgt stolen til en anden. Det er VIRKELIG dårlig stil. Vi kommer der derfor ikke igen.. Jeg kan derfor heller ikke anbefale stedet. Jeg kan i stedet klart anbefale f.eks. Kanal Caféen eller SchÞnemann
Kedelig mad
Kedelig mad. Dårlig kok. Lever ikke op til dansk standart. Alt for meget salt. KÞd sejt.
Betalte for en mad der var uspiselig, selvom vi gjorde opmÊrksom pÃ¥ det og sendte den tilbage. DÃ¥rligt. ððð
Vi har i aften vÊret pÃ¥ besÞg og fik enâŠ
Vi har i aften vÊret pÃ¥ besÞg og fik en helt fantastisk behandling. Vi havde bestilt bord, og havde 2 timer. Vi var ikke helt fÊrdige, men blev hurtig guidet til et andet bord, sÃ¥ vi kunne hygge videre med et fantastisk personales hjÊlpððð¥°
LÊkker mad og hyggelige omgivelser.
Vores bedste anbefalingerððð
Tak for en dejlig frokost den 19. maj
Hej,
Jeg vil gerne takke jer for en dejlig frokost med god mad og top service som sÊdvanligt. Vi kommer helt sikkert igen.
Mvh,
Jasmina Slijepcevic
Fantastisk atmosfÊre og gode tjenere
Fantastisk atmosfÊre og gode tjenere. IsÊr Taus var en god oplevelse
Meget hyggelig restaurant med godtâŠ
Meget hyggelig restaurant med godt dansk smÞrrebrÞd. God betjening og hurtig service. Dog var den bestilte rÞdspÊtte i en meget lille udgave, så jeg måtte bestille et ekstra stykke smÞrrebrÞd, det var lidt Þv.
Men absolut et besÞg vÊrd âïžâïžâïžâïž
Mange tak for en super hyggelig aften
Mange tak for en super hyggelig aften
Dejlig mad + god hjemme lavet Snaps
super hyggelige rammer og betjening på hÞjt plan
Stor anbefaling her fra :0)
Mange tak for mad..
ð€©super hyggeligt sted
ð€©super hyggeligt sted, smÞrebrÞd i topkvalitet.! Betjening af ansatte med smil og humor, fra man kommer til man gÃ¥r ðð