Ak ja, er kommet her gennem mange Ã¥r. Som regel er maden lÊkker men deres service er svingende. Generelt fÃ¥r man altid bedre service pÃ¥ 1. Sal, mens man i underetagen, isÊr i hÞjsÊsonen, oplever uer... ãã£ãšèŠã
Sammenlagt en rigtig positiv oplevelse. Vi kommer igen. Nem bordbestilling pÃ¥ mobilen og da vi ankom blev vi hÞfligt taget imod, Et nyt koncept "Social dining" blev prÊsenteret, men da vi ku... ãã£ãšèŠã
Nydelig mad. Bestillte Þsters(yummy!) Dagens Fangst (nydelig!). Stjerneskudd(deilig!) Kokken her i dag vet hva hen driver med. Vi KjÞpte ogsÃ¥ en deilig Portugisisk rÞdvin som smakte herlig. K... ãã£ãšèŠã
Pinsedag besÞgte vi Lilleheden og vi bestilte to fiskeplatter og hhv. en stor og en lille Þl, plus et glas vand. Maden var fin, men ikke noget sÊrligt. Betjeningen var ok, dog noget uprofessionel. Me... ãã£ãšèŠã
Elendig service, maden var helt ok
Ak ja, er kommet her gennem mange år.
Som regel er maden lÊkker men deres service er svingende. Generelt får man altid bedre service på 1. Sal, mens man i underetagen, isÊr i hÞjsÊsonen, oplever uerfarne uengageret personale. I dag (28/12 2025) var dog under lavmålet, vi indfandt os i en halvtom resturang, bestilte og fik hurtigt vores mad, som i Þvrigt var helt ok. Herfra gik det ned af bakke, den unge servitrice havde fokus på alt andet end gÊsterne, flere henvendte sig i baren for at få opmÊrksomhed. Vi ville egentlig gerne have haft dessert, men efter at have ventet i 30 minutter uden at få ryddet bordet af, og forgÊves forsÞgt at skabe kontakt, gik jeg i baren og betalte. På det tidspunkt var vi de eneste gÊster. Jeg påtalte i forbindelse med betalingen at lidt fokus på gÊsterne måske ville vÊre en god ide og at vi egentlig godt ville have haft dessert. Den unge pige var meget forbavset, og sagde at hun ikke troede at vi ville have dessert. WHAT??
Nå men hvis man gerne have 600+ for tre simple retter så må der fÞlge service på et minimalt niveau med.
Jeg var der med min familie 16 april
Jeg var der med min familie 16 april
Fantastisk mad og god betjening
Lise Sindahl
Fint sted
Super fint sted. God betjening.
Men jeg bestilte en helstegt rÞdsprÊtte for 269kroner og fik en lille rÞdsprÊtte med kartofler og smÞrsovs.
Det syntes jeg also ikke er meget for pengene.
Super flot og lÊkkert smÞrrebrÞd.
God mad, venlig betjening, hunde velkomne
Vi havde bestilt bord og fik et fint bord med havudsigt. Det var en utrolig venlig betjening og maden helt i top. Vi fik herregårdsbÞf og wienersnitzel.
Dog var det et stort minus for os, da der kom et par med hund. Der var ikke tale om fÞrer/servicehund. Personalet oplyste at alle hunde var velkomne, såfremt de ikke gÞede eller var i mÞblerne.
SÃ¥ er du ikke til hund, er stedet ikke noget for dig
Rigtig lÊkker mad til en fin pris
Vi var 6 personer og havde bestilt bord. Vi blev modtaget af venligt personale og fik et bord med udsigt. Restauranten er hyggeligt og pÊnt indrettet.
Vi bestilte ikke det samme, men det betÞd ikke noget og der gik ikke lang tid fÞr maden blev serveret. Alle retter på samme tid. Rigtig lÊkker mad til en fin pris. Gode Þl og smagfulde vine.
Uspiselige muslinger (moules mariniere)
Bestilte 1 x muslinger og 1 x herregårdsbÞf. FÞrst kom en unge pige med 2 x bÞf. Tilbage til kÞkkenet for at finde muslingerne. 2 minutter efter kom så muslingerne. Ca. 20 stk i alt. Tror de var blevet lyn-tilberedt. De var nÊrmest rå. Hvide og meget blege. De lå i noget der smagte som kartoffelvand. 4-5 stk. muslinger, var ikke åbnede (1/4 af retten).
SpÞrger så efter kokken, for personalet anede intet om, hvad de serverede.
En meget ung kok dukker op, og oplyser at det er hvidvinen der har gjort dem blege (???). Og âkartoffelvandetâ skulle efter sigende bestÃ¥ af hvidvin, skalottelÞg og persille.
Ny portion aftales. Men dog kun muslingerne. Pomfritterne får lov at stå og blive kolde.
Ny portion serveres. De var lidt mere tilberedt, men ikke meget mere end 1. portion. Nu var lÞg og persille dog lagt ovenpå muslingerne, så jeg kunne se det. Men denne gang var der så 5-6 stk. muslinger, der stadig var lukkede.
Kunne spise de muslinger, der var pÃ¥ str. med en fingernegl, men resten var stadig hvide og blege og rÃ¥ i konsistensen. âSuppen/vÊdenâ smagte stadig af kogt kartoffelvand.
At herregårdsbÞffen, var totalt skamstegt, kommer vel ikke bag på nogen. Vi magtede ikke at klage yderligere, og betalte den fulde regning, omend 25-30% af muslingerne ikke havde åbnet sig, og mine pomfritter var totalt kolde, da 2. omgang muslinger blev serveret.
En familie ved nabobordet, med 3 mindre bÞrn, ventede i over 1 time på deres mad, og 2 af bÞrnene sov, da maden endelig kom.
Andre fik dog deres mad allerede efter 15-20 min.
INGEN på Lilleheden vidste hvad der foregik. Adskillige glas med vin og div. Þl, blev serveret ved forkerte borde, mens vi kÊmpede vores egen kamp.
De burde ansÊtte en voksen.
Kan godt nÊvne, at vi IKKE KOMMER IGENâŠ
Utroligt lÊkre smÞrrebrÞd â€ïž
Utroligt lÊkre smÞrrebrÞd â€ïž
HÞnsesalaten er fantastisk og det altid sÞde og behagelige personale gjorde det til en fuldendt oplevelse.
Friske råvarer
Friske råvarer, velsmagende mad.
Smilende og imÞdekommende personale.
Top beliggenhed.
Frisk og frejdig atmosfÊre ððŒðð¥³
Spiser altid der nÃ¥r jeg er I Nordjylland ð€
Jeg har besÞgt stedet mange gange
Jeg har besÞgt stedet mange gange. Hver gang har maden vÊret perfekt! Jeg kommer klart igen.
Fremragende smÞrrebrÞd
Fremragende smÞrrebrÞd. Alt hjemmelavet.
Vintertapas overraskende god....
Vintertapas overraskende god....
kan anbefales.
Dejligt brÞd og nok af det.
Klistret dej omkring min fisk
Klistret dej omkring min fisk, nÊrmest uspiselig
En dejlig aften, god mad og suvÊren betjening.
Det var hyggeligt, rigtig god mad, 2 dejlige grimbergen Þl, fantastisk rolig og afslappet stemning. Bedst af alt var dog den meget kompetente og afslappede betjening fra start til slut.
I er på min to-do liste nÊste gang jeg er i Hirtshals.
Fik 3 x classic burger og pommesâŠ
Fik 3 x classic burger og pommes frites, take away
Der var ingen af burgerbollerne som var ristet samt den ene bÞf var meget brÊndt, det kan ikke passe at man ikke kan se det
LÊkkert mad service top
SmÞrrebrÞd af hÞj kvalitet
SmÞrrebrÞd af hÞj kvalitet.
Flot smag i råvarer.
Både når det er i huset eller ud af huset.
Ukompliceret betjening.
Bare iorden.
Tusind tak.
Var på stedet til frokost 25-07-2024
Var på stedet til frokost 25-07-2024. Fik en kyllingesandwich, den var meget lille og ret tÞr - brÞdet var ikke meget stÞrre end et halvt stykke toastbrÞd og så til 139,- kr. Var noget skuffet. Fruen fik Nachos med kylling, som ikke var meget bedre end dem man laver hjemme i ovnen. Havde fået 5 minutter for meget, så de var ret tÞrre. Der var kun EN type dyppelse med i prisen til 119,- kr. ekstra type dyppelse kostede 9,- kr for en lille skålfuld.
Syntes man betaler ALT for meget for placeringen af restauranten.
Bestilte takeaway
Bestilte takeaway. Sommertapas og skaldyrsfad. Bravo! Flot anrettet og fremragende mad. Tak!
Nydelig mad.
Nydelig mad.
Bestillte Þsters(yummy!)
Dagens Fangst (nydelig!).
Stjerneskudd(deilig!)
Kokken her i dag vet hva hen driver med.
Vi KjÞpte også en deilig Portugisisk rÞdvin som smakte herlig.
Koselige ansatte som kunne jobben sin!
Stedet her i Hirtshals kan virkelig anbefalesðâïž