Ualmindelig dejligt sted
KÊre Riis Feriepark
Vi har vÊret 10 personer + en baby i jeres hytter; nummer 36,37 og 38. Vi har vÊret her en uge fra 11/7-2020 til 18/7-2020
Vi bookede opholdet ret sent, og vi var forberedte på, at tage os til takke med, hvad end vi kunne få.
Da vi ankom i lÞrdags 11/7-20, blev vi positivt overraskede! Hytterne var stÞrre og bedre indrettet end forventet, og pladsen i forhold til kvadratmeter var udnyttet til fulde. Vi blev også overraskede over stÞrrelsen på pladsen. Ualmindeligt bÞrnevenligt med svÊvebane, minigolf, pool og krea-hus, alt sammen til fri afbenyttelse. Og helt Êrligt, hvem har sit helt eget kuglerum på legepladsen?! Det er virkelig sejt og gennemtÊnkt, og INGEN af vores medbragte bÞrn har kedet sig et eneste sekund - heller ikke ham på 1 år!! (Vi havde bÞrn med i alderen 1-11 år)
Vi har selvfÞlgelig vÊret flittige brugere af toilet-og badefaciliteterne her mange gange dagligt, og hver eneste gang vi har vÊret her, har det vÊret imponerende klinisk rent hver gang. INTET har på noget tidspunkt manglet, hverken papir, sÊbe, sprit eller rengÞring! Også dette har vÊret tiptop - OG I har klart det sejeste bade - og toiletmiljÞ for bÞrn! Mon jeres rengÞringspige nogen sinde holder fri? Hver gang vi blinker med Þjnene suser hun forbi med musikken i Þrerne og gÞr rent og rydder op - kÊmpe stort og flot arbejde hun gÞr.
Service og personale er der heller ikke en finger at sÊtte på. Alle er sÞde og venlige, og har vi haft brug for hjÊlp, har vi fået det, nÊrmest inden vi nåede at spÞrge efter det. Altid har vi mÞdt rare, smilende medarbejdere, som imÞdekommer os med et smil hver gang. Vi er imponeret over renligheden og vedligeholdelsen af pladsen - dét er lÊkkert og indbydende ALLE steder!
Skulle vi nu absolut sige noget negativt, så skulle det da lige vÊre WIFI-systemet. Når man bor 5 mennesker pr. hytte - alle med telefoner og/eller ipads, så er 100kr PR ENHED altså en vanvittig pris!
Et forslag kunne evt. vÊre, at dette kunne tilkÞbes ved booking, således at man allerede her kunne betale og benytte sig af WIFI når man ankom til pladsen. Vi var godt 10 mennesker med enheder, og kunne snildt have brugt 1000kr på WIFI, hvilket er fuldstÊndig VANvittigt. Det kan man jo få en GOD forbindelse til i sin egen husstand - og så endda for det halve. Overvej om det kunne vÊre en mulighed som valgfrit tilkÞb ved booking.
Vi har ellers vÊret godt tilfredse med det hele, og vi siger tak for denne gang. Vi vil klart anbefale stedet her, og vi ser også mulighed for at komme igen.
Tak for en rigtig dejlig uge
Mange hilsenser fra
Hytte 36,37,38 - uge 29 år 2020