レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har lige holdt ferie i uge 42 i et mobil home. Gulvene under sengene var mÞgbeskidte samt i hjÞrnerne, der var bÃ¥de affald og indtÞrret vÊske. Det ene vÊrelse lugtede grimt, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fedt sted! Masser af ting for bÞrn at lave og lÊkkert vandland med god temperatur i efterÃ¥rsferien. Kan se at folk skriver at det ikke er nyt lÊngere, men det her totalt ligegyldigt. Det spiller og fa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lejet hytte Nr 15 wifi kan ikke nÃ¥ ud til hytten og blandingsbatteri i kÞkkenvasken ikke sat fast toiletsÊde sidder lÞst stÞvsuger totalt stoppet klap udvendig til emhÊtte larmer meget i blÊst TVet ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

BesÞgt Hasmark camping, havde forinden lÊste mange dÃ¥rlige anmeldelser, var derfor mÃ¥ske lidt forhÃ¥nd indtaget. Men det er med hvilke Þjne man ser campingpladsen. Der rigtig gode tilkÞrselsforho... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

圓該䌁業による蚘述

PÃ¥ toppen af Fyn ikke langt fra Odense centrum og lige ned til Fyns mest populÊre badestrand byder vi velkommen til Hasmark Strand. Hos First Camp Hasmark Strand sÊtter vi bÞrnefamilien i centrum. Aktivitetsniveauet pÃ¥ pladsen er helt i top. Vi har fantastisk badeland bÃ¥de ude og inde, eksklusiv Wellness afdeling med stor spa, sauna, solarium, dampkabine og zoneterapi. Vi har stort hoppeomrÃ¥de med forskellige stÞrrelser hoppepuder og en hoppeborg, samt 6 flotte legepladser, fordelt pÃ¥ pladsen, bÞrneunderholdnings program, ikke at forglemme Valhalla med levende musik, karaoke og bÞrnediskotek. Derudover har vi supermarked, lÊkker restaurant, flotte selskabslokaler og spÊndende indendÞrs lege/spillerum. For at tage hensyn til dem der foretrÊkker ro, har vi indrettet pladsen sÃ¥ alle vores aktiviteter foregÃ¥r omkring vikingeborgen midt pÃ¥ pladsen. Vi har Ã¥ret igennem et varieret aktivitetsprogram med fokus pÃ¥ aktiviteter for hele familien samt fÊllesarrangementer for vore campister. Kort sagt her er alt hvad der skal til, for at det bliver ferien I aldrig glemmer
 First Camp Hasmark Strand er 3 x vinder af Danmarks bedste campingplads, senest i 2018.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

270件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 90に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Fedt sted

Fedt sted! Masser af ting for bÞrn at lave og lÊkkert vandland med god temperatur i efterårsferien. Kan se at folk skriver at det ikke er nyt lÊngere, men det her totalt ligegyldigt. Det spiller og faciliteterne er gode. Vi kommer igen!

2025幎10月14日

Hej Mikkel.
Tak for din anmeldelse :)
Vi er glade for at du har haft et dejligt ophold hos os og de fine ord, du har skrevet :)
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :)

Lars - Receptionen.

Vi har lige holdt ferie i uge 42 i et

Vi har lige holdt ferie i uge 42 i et mobil home.
Gulvene under sengene var mÞgbeskidte samt i hjÞrnerne, der var både affald og indtÞrret vÊske.
Det ene vÊrelse lugtede grimt, sikkert det indtÞrrede vÊske på gulvet.
EmhÊtten virkede ikke.
Fjernbetjeningen virkede ikke.
SÊbe dispenser på toilettet virkede ikke.
LÞst toiletsÊde.
Det trak fra alle vinduer.
Dobbelt sengen var “prÞvede” fixet med en tyk lÊngste som kunne mÊrkes gennem madrassen.
Der var mug/skimmel pletter og spindelvÊv.

Badeland
MÞgbeskidt gulv hvor man tager sko af, dette blev så slÊbt med ind i omklÊdningsrummet.
Der var ikke mange skabs nÞgler med armbånd så man måtte bade med en nÞgle i hånden.
Ingen op syn så folk gik bare ind uden at vaske sig.

Bistro
Kedeligt og dårligt mad.
Pommes kunne godt ha fået et min mere og kÞdet et min mindre.

Har besÞg flere First Camp pladser hvor alt har spillet Max trods det var i sommerferien hvor der nogen flere mennesker.
Men det var langt fra First Camp standard og kommer ikke igen

2025幎10月13日

Hej Ernst

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser hos os i uge 42. Vi beklager meget, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger, og vi tager de nÊvnte fejl og mangler meget seriÞst. Vi kigger selvfÞlgelig nÊrmere på de forhold, du beskriver med både gulve, mÞbler o.a. i mobilhomet.

VedrÞrende badeland vil vi gerne bemÊrke, at vi er opmÊrksomme på, at snavs kan blive slÊbt med ind i omklÊdningsrummene fra skoområdet, og at det kan vÊre svÊrt at undgå helt, også selvom der dagligt gÞres rent. Armbåndene, blev der sat nye på de manglende mandag i efterårsferien, men vi beklager, hvis det gav anledning til gener.

Vi kan desvÊrre ikke finde noget i vores system om, at du har henvendt dig til os med problemerne under jeres ophold, og derfor har vi desvÊrre ikke haft mulighed for at tage aktion og eventuelt tilbyde et andet mobilhome. Vi synes dog, det er beklageligt, og vi vil fremadrettet tjekke op på, hvordan vi bedre kan fange sådanne situationer.

Vi håber, at I trods udfordringerne har haft nogle gode Þjeblikke, men vi forstår selvfÞlgelig, hvis oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger.
Din feedback er vigtig for os, og den hjÊlper os med at sikre, at vi fremover kan tilbyde det niveau, vores gÊster forventer.

Lars- Receptionen
First Camp Hasmark Strand Resort

DÃ¥rligt vedligeholdte og snavsede faciliteter

Vi har i flere år besÞgt Hasmark strand camping i anledning af en familiesammenkomst. (32 personer) Jeg har tidligere give meget gode anmeldelser bl.a for kÞkken- og fÊllesfaciliteter og hvor jeg har rost det flinke og imÞdekommende personale i receptionen. Det vil jeg stadig gÞre. Vi fik en god og venlig modtagelse.
DesvÊrre er pladsen virkelig dårligt vedligeholdt. Toilet- og badefaciliteterne er virkelig beskidte - der bliver kun gjort nÞdtÞrftigt rent og skimmelsvampen trives i bedste velgående, flere toiletter var stoppede og enkelte utÊtte, halvdelen af baderummene var aflåste, selv om der var mange campister på pladsen.
Det er Êrgerligt at ÞdelÊgge en ellers flot og skÞnt beliggende plads på den måde.
Vi må desvÊrre finde en anden campingplads til nÊste år.

2025幎8月31日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for de år, I har valgt at besÞge Hasmark Strand Camping.
Det betyder rigtig meget for os, at I stadig oplever vores personale som flinke og imÞdekommende, noget vi altid priotere. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver den gode modtagelse, det giver os virkelig motivation i hverdagen😊

Vi er dog naturligvis kede af at hÞre, at oplevelsen af vores toilet- og badefaciliteter ikke levede op til forventningerne denne gang. Vi er opmÊrksomme på, at rengÞringen skal vÊre bedre, og vi tager dine kommentarer med videre, så vi hele tiden kan forbedre oplevelsen for vores gÊster.

Vores tapre toiletter kÊmper dog hver dag med stor indsats for at holde trit med gÊsternes behov. DesvÊrre sker det indimellem, at en hel toiletrulle bliver brugt pÃ¥ én gang i stedet for kun en kvart, eller mindre – og derfor bukker selv vores tapre toiletter under ind i mellem 🙈
Vi arbejder lÞbende på at forebygge det og sÞrger selvfÞlgelig for at holde faciliteterne i bedst mulig stand.

Vi håber, at I trods udfordringerne stadig har haft nogle gode stunder på pladsen, og vi takker endnu engang for jeres konstruktive feedback. Den hjÊlper os til at blive bedre og sikre, at vores gÊster får en god oplevelse.

De bedste hilsner
First Camp Hasmark Strand Resort

Wifi ikke til stede i hytterne

Lejet hytte Nr 15 wifi kan ikke nå ud til hytten og blandingsbatteri i kÞkkenvasken ikke sat fast toiletsÊde sidder lÞst stÞvsuger totalt stoppet klap udvendig til emhÊtte larmer meget i blÊst TVet har konstant udfald så der giver man hurtigt op. Så har man bÞrn med så husk masser GB eller egen WiFi netvÊrk ellers ikke noget at klage over.

2025幎8月17日

Hej.

Tak fordi du besÞgte First Camp Hasmark Strand Resort.

Din feedback betyder meget for os, og vi er opmÊrksomme på, at dit ophold ikke blev, som du havde håbet. Vi tager dine kommentarer med i vores fortsatte fokus på kvalitet og forbedringer.

Det korrekt, at WiFi'en kan give problemer, af forskellige årsager.

Jeg har viderebragt dine bemÊrkninger i forhold til Hytte 15 til vores Facility chef, så der kan tages hånd om det.

Vi håber, at vi stadig har muligheden for at byde dig velkommen tilbage på et senere tidspunkt.

Vi havde lejet en hytte

Vi havde lejet en hytte. Fordi vi Þnskede den ekstra luksus, som campingpladsen beskriver at hytten kan bidrage til.

Vi ankommer til en hytte der var så ulÊkker, at jeg ikke engang ville have lyst til at bo der, om så jeg blev tilbudt det gratis.

Der lugtede af skimmelsvamp, var synlige pletter af skimmel udendÞrs over vinduerne. Lugten var vÊrst i soverummene. Her var der de stÞrste orange skjolder på madrasserne. Og rengÞringen var mangelfuld. Jeg fandt blandt andet et tomt hylster fra en stikpille ved siden af min seng.

Overalt var der gamle spindelvÊv, dÞde edderkopper og bag alle billedrammer var der fyldt med dÞde tordenfluer.

Sofaen som var vist på billedet på hjemmesiden var ikke den sofa som var i hytten. I stedet stod der en slidt sovesofa, som man ikke kunne sidde i, fordi den var så Þdelagt.

Vi kunne så opholde os ved spisebordet, hvor 4 ud af 6 stole var Þdelagte i ryggen.

Skufferne var fyldt med krummer, kommoderne fyldt med stÞv og stikkontakterne fedtede.

Der var et kÊmpestort hul ned gennem gulvet ved hoveddÞren til hytten.

Jamen jeg kunne blive ved
PÃ¥ 3 dagen fik vi en ny hytte. En dyrere model. Den var ok og til at leve i.
De beklagede meget og kunne godt se, at det ikke var okay standart. Vi fik refunderet rengÞringsgebyr. Men dagen efter boede der bare en ny familie i den ulÊkre hytte.

Badelandet er ubemandet! Og derfor er rigtig mange gÊster ligeglade med hygiejne og regler. Vi kunne ikke holde det ud, men var der for bÞrnenes skyld. Der var fyldt med mennesker og mange havde ikke badet fÞr de gik i bassinet. Små bÞrn havde ikke badeble og der var generelt snavset og manglede pladser til omklÊdning.

Legepladsen flÞd i skrald, efterladte strÞmper og sandaler.

Vi har vÊret så kede af at bruge så mange penge på det her ophold. Vi gÞr det aldrig igen!

2025幎8月1日

Hej Dorthe.

Vi er oprigtigt kede af, at jeres fÞrste hytte ikke levede op til den standard, vi Þnsker at tilbyde vores gÊster. Du oplyser ikke hytte, men ud fra din beskrivelse, og vores data kan jeg se i vores system du er blevet kompenseret, som du også selv skriver.

Det er klart, at det hverken er den oplevelse eller det indtryk, vi Þnsker at give, og det er selvfÞlgelig uheldigt. Jeg viderebringer dine kommentarer til facility holdet, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Det er korrekt der kan vÊre pres på badelandet i hÞjsÊsonen, og derfor er der i den periode også lukket for udefrakommende, så det kun er pladsens gÊster der har adgang. Det er, som alle andre steder et krav man har god hygiejne og vasker sig grundigt inden man går i bassinet, lige som det er et krav der bruges badeble og neopren badebukser.

Der fÞres dagligt egenkontrol og tages vandprÞver af bassinerne, der sikrer at vandet lever op til de krav og standarder de skal og kommunen laver månedligt kontrol også.

Der er i hÞjsÊsonen pres på vores arealer, - hvilket betyder Þgede mÊngde af glemte genstande.

First Camp Hasmark Strand Resort

Hej Hasmark, den her er ikke rar...

Hej Hasmark.

- Min ene stjerne er fordi mine to bÞrn på 6 og 11 havde en nogenlunde god ferie hos jer, da de bare havde brug for at komme hjemmefra og opleve noget nyt. Derfor ros for jeres dino samarbejde og legepladser (Men nu kommer det trÊlse)

- Vi boede i telt, dog var vi nÞdt til at betale 1000 kr. Ekstra fordi en alm. Telt plads var for lille, til vores 8 pers. Lufttelt. Jo bedre og stÞrre plads, så kom der tusinde oveni.

- Derudover, så var der altid fyldte containere, og bi/hvepse invasion både ved vores teltplads men også på hovedvejene/ved containerne.

- Vi oplevede larm fra naboer mellem midnat og halv 4 om morgenen.

- Toilet og bade faciliteter var tit overfyldte, toiletterne sidder på vÊggene helt nede mod gulvet. Og ikke ergonomisk gode for gennemsnitlige mennesker. Plus oplevede flere gange at toiletterne var stoppet og selve kort lÊsning ikke virkede nogen steder.

- Badeland, er slidt i omklÊdningen, og alt for lidt plads, dårlige brusere, og alt for mange gÊster går ind uden at vaske sig. Poolen var fyldt med lyse lange hår, vi havde hår overalt.
Vi oplevede ikke den lille "butik" åben i de 8 dage vi var det, og udendÞrs badeland var lukket i 2 dage grundet teknisk fejl og torden.
Spa var koldt og tit i stykker
Mangel på rengÞring af baderum og toiletter og ingen sÊbe til rådighed.

Vi fik stjålet for omkring 450-500 kr. Og der var absolut intet hjÊlp at hente, vi fik nÊrmest fÞlelsen af at tyveri er velkommen og alt fÊrden på Hasmark er på eget ansvar.

Vi vidste godt alt var til overpris men alligevel det er bare ikke billigt at vÊre hos jer.

Bamse automaten i legerum var i stykker og basket boldene var flade.
Skaf evt også nogle nye tusser og farver til når i laver fÊlles krea.

Sidst men ikke mindst, så fÞlte vi at pladsen er meget efterladt til sig selv, vi så kun to personale som gjorde lidt rent hist og hÊr, og dem der underholdte, ellers ingen ansigter fra Hasmark.
Vi gjorde meget rent efter folk på pladsen og personalet i jeres fÊlles kÞkkener.

Vi elsker at campere, men efter denne ferie og jeres "snyde" videoreklamer - så bliver vi ikke gengangere hos jer.

2025幎7月29日

Hej Stephanie.

Det glÊder os at dine bÞrn har haft en god ferie og de har haft en god oplevelse med Dino Shows og Legepladserne.

Det er selvfÞlgelig ikke rart med hvepse, men naturen er naturen, og vi har desvÊrre ikke kapacitet til at jagte den flyvende del af den.
DesvÊrre kan der i perioder opstå flaskehals problematik ved containerne. Det er noget vi er opmÊrksom på fremadrettet.

Det kan vÊre et problem med stÞj fra andre gÊster. Noget vi forsÞger at imÞdegå så godt som muligt.

Badelandet, tilknyttede og andre faciliteter rengÞres dagligt, bl.a. fÞr åbning.

Det er korrekt, der kan opstå problemer eller vejrsituationer, der gÞr at vi af sikkerhedsmÊssige og sundhedsmÊssige årsager skal og er nÞdt til at lukke badelandet eller dele af det. Dette gÞr vi selvfÞlgelig som ansvarlig campingplads, og vi er bevidste om det kan give gener og skuffelser hos nogen.

Den lille butik, - Bistro Corner:
I år har vi prÞvet at holde åbent i badelandet til frokost fra uge 28 til 30, da vi fik efterspÞrgsel på det. DesvÊrre oplevede vi ikke den store opbakning, når medarbejderne stod klar.
Så desvÊrre kunne det ikke hÊnge sammen, at sÊtte personale derover lÊngere, da der desvÊrre ikke var opbakningen fra gÊsterne.

Tyveri er aldrig i orden og er bestemt ikke noget vi bakker op om på First Camp Hasmark Strand Resort. Derfor opfordre vi også til at sikre sine genstande. Tyveri er dog altid en politi sag.

Vi beklager at jeres ophold ikke levede op til forventingerne.

De venligste hilsner
Lars - First Camp Hasmark Strand Resort

Synes at alt hygge er forsvundet

Synes at alt hygge er forsvundet, man gÞr intet for det. Maden i Bistro er ikke det bedste. Personalet i Bistro ikke serviceminded. Toilettet og bad er fint. Øv

2025幎8月5日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

Tak fordi du besÞgte First Camp Hasmark Strand - Fyn og for at du tog dig tid til at give os feedback.

Vi forsÞger altid at vÊre serviceminded og det er selvfÞlgelig uheldigt du ikke har haft den oplevelse.

Vi sÊtter pris på din feedback, og vi ser det som en vigtig del af vores fortsatte forbedringsarbejde, også i forhold til at yde så god service som muligt.
Vi beklager at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger.

Teamet på First Camp Hasmark Strand 🌊😊

Jeg har fået taget mine H2O

Jeg har fået taget mine H2O klipklapper, en bad ring og et håndklÊde. Så hvis I går i badeland så husk at lås alle jeres ting ind.
Campingen pladsen er okay.

2025幎8月4日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at du har haft en Êrgerlig oplevelse under dit besÞg i vores badeland, og du har mistet nogle genstande. Vi kan desvÊrre ikke garantere at gÊster ikke "låner" andres udstyr og glemmer at aflevere det tilbage igen.

Vores facility manager forsÞgte at hjÊlpe ved at undersÞge, om vi havde nogle ejendele på lager, vi kunne kompensere dig med, som service for de mistede genstande. Det havde vi desvÊrre ikke, men vi forstår naturligvis din frustration.

Vi hÃ¥ber, du alligevel har haft nogle gode stunder pÃ¥ pladsen og er glade for du trods alt synes campingpladsen er fin – og skulle du fÃ¥ lyst til at besÞge os igen en anden gang, vil vi gÞre vores bedste for, at oplevelsen bliver helt i top.

De bedste hilsner
Teamet på First Camp Hasmark Strand 🌊😊

5 stjerner fra os ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig uge på First Camp Hasmark strand.
Utrolig hyggelig campingplads med meget sÞde og imÞdekommende personale. Gode legepladser, sjove pool områder både inde og ude og en bÞrneklub der gÞr det sjovt for de mindste - min datter elskede bÞrneklubben og det var klart med til at gÞre ferien ekstra god for hende. Eventpigerne der stod for bÞrneklubben var meget dygtige og utrolig sÞde ved bÞrnene. Man kunne mÊrke at de kunne lide det de laver og det smittede af på både bÞrn og voksne.

Imens vi var der var der forskellige fÊlles arrangementer man kunne deltage i.. Bl.a. fÊlles grillbuffet med tilhÞrende livemusik.
Alt i alt var der en super hyggelig stemning på campingpladsen og det var meget afslsppende at vÊre der. Vi tager gerne en uge mere på et andet tidspunkt.

Lige ude for campingpladsen ligger en meget hyggelig og meget pÊn strand med ishus og minigolf.

Skal jeg sÊtte en finger på noget må det vÊre på bruserne i badelandets bad. De er måske ikke de bedste men det er de aldrig i svÞmmehaller så havde ikke forventet andet. I vores hytte var badet dog så fint og så at der også var andre badefaciliteter i et hus ved siden af badelandet.

First Camp Hasmark strand får 5 stjerne af os og vi ses helt sikkert igen! 😁

2025幎7月28日

Hej Siw.

Mange tak for den fine anmeldelser.
Det er dejligt at hÞrer I har haft en fantastisk ferie og ikke mindst at I har oplevet personalet som sÞde og imÞdekommende :)
Jeg viderebragte tidligere på måneden dine flotte ord til pigerne, der stod for bÞrneklubben og Dino-Yessi showsene. De blev meget glade for Jeres sÞde ord, det betÞd meget for dem :)
Det glÊder os, at I har fundet vores fÊlles arrangementer hyggelige og afslappende, - hvilket er meningen med det hele :)
Vi glÊder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :)
Igen, mange tak for den fine anmeldelse.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort

God familievenlig campingplads med plads til lidt forbedringer

Vi har lige vÊret afsted i nÊsten 14 dage. Vi synes virkelig det er en fin campingplads og vores 4 snart 5 Ã¥rige datter havde den bedste ferie efter egne ord. Vi havde virkelig ogsÃ¥ en god ferie og nÞd at se vores datter fÃ¥ en masse minder, der var virkelig fine aktiviteter og gode legepladser 🀩

Dog synes vi at standen af servicebygningen oppe ved selve hovedbygningen, som var den vi lagde tÊttest på, trÊnger til en kÊrlig hånd. StÞv, spindelvÊv og skimmelsvamp samt dårlig rengÞring er ikke det syn man Þnsker. Toiletterne stoppede til hele tiden og det lugtede aldrig rent selvom rengÞringen lige havde vÊret der. Mange af termostaterne virkede ikke i bruserne, så man lÊrte hurtigt hvilken bruser man skulle tage. Vi benyttede også meget de udendÞrs vaske til at vaske op i, i det gode vejr, men de sidste par dage var de så ulÊkre at vi gik indenfor i stedet, da det slet ikke lignede at det var blevet gjort rent i den tid vi havde vÊret der.

Vi var meget glade for både indendÞrs og udendÞrs badning og benyttede det nÊsten hver dag, dog skyllede vi os i et familiebad i stedet for badelandets omklÊdning, da det altid var kaos. En dag, da der var overskyet, valgte vi at gå op fra den indendÞrs badeland, da der var alt for mange mennesker og der kom flere og flere til, hvilket gjorde at jeg ikke lÊngere syntes det var ansvarligt at vÊre der med min datter - der kunne det godt undre mig at man ikke har mere kontrol over hvor mange der i realiteten kan vÊre i det indendÞrs badeland for det var en meget utryg situation.

Vi kommer helt sikkert igen pÃ¥ et tidspunkt og hÃ¥ber at vores anmeldelse bliver taget som konstruktiv kritik 🀗

2025幎7月16日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det glÊder os, at din datter har haft en dejlig ferie.

Vi tager selvfÞlgelig din kritik til efterretning, og tager den med videre, da vi kun Þnsker gode oplevelser for vores gÊster.

Vi vil se frem til at byde Jer velkommen tilbage :)

First Camp Hasmark Strand Resort

Fed vandland, dårlig butik.

Generelt en fed campingplads for familen.
Billig i forhold til faciliteterne.
Og fedt vandland for en campingplads.

Men

det er ikke sÊrligt godt vedligeholdt og omklÊdning i vandland er total underdimensioneret sÃ¥ der slet ikke er plads.
Hvilket betÞd at mange bare klÊde om “hjemmefra” og dermed skippede brusebadet.

Og sÃ¥ har de nok Danmarks ringeste “kÞbmand”
En så stor campingplads midt i et sommerhusområde uden nogle butikker i nÊrheden, og så har de stort set ikke andet en langtidsholdbar mÊlk og kiks (og lidt slik og snak)
En ting er at det er trÊls for os gÊster at vi skal starte bilen og kÞre 10 km for at handle de mest simple ting, men de forspilder total chancen for en extra indtÊgtskilde.
Vi betaler jo glÊdelig overpris for en pakke pÞlser eller en pose isterninger, for at slippe for at skulle starte bilen.

Men point skal de have for dere café, det er ok mad og Þl 👍👍
Og sÃ¥ er pladserne mega hyggelige ☺

Vi afviser ikke at komme retur 😜

2025幎7月10日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

tak for den fine anmeldelser og de rosende ord om vores faciliteter.

Der kan vÊre spidsbelastningsperioder i vandlandets omklÊdning, på visse tidspunkter af dagen an på vind, vejr og sol. Dog er det stadig et krav, at man har god hygiejne og vasker sig inden besÞg i badefaciliteterne i badelandet.

Vi tilpasser lÞbende vores butik i forhold til efterspÞrgelse og det er korrekt vi ikke har en stor butik med masser af isÊr let fordÊrvelige varer, så vi undgår for meget madspild.
Heldigvis ligger Otterup kun 5-6 minutters kÞrsel fra campingpladsen, hvor der er rigtig gode handelsmuligheder.

Det glÊder os, at I har nydt vores Bistro. Jeg har videregivet dine rosende ord til personalet:)

Lars - First Camp Hasmark Resort.

Hej super oplevelse,den bedste camping

Hej super oplevelse,den bedste camping plads vi har vÊret på i dk..
Super service både i restauran og i receptionen på tros af travlhed.
Når der var problemer med det lejet telt er de der med det samme for at lÞse problemet.

2025幎7月25日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

Tak for den fine anmeldelser. Det glÊder os I har haft en god ferie.
Jeg har videre bragt dine kommentarer til Bistro, - Reception og Facility personalet.

HÃ¥ber at kunne byde dig velkommen tilbage igen en anden gang.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort.

Okay plads

Okay plads
Lidt at Þnske på rengÞring og vedligehold.
Badelandet er i underkanten af kapaciteten i hÞjsÊsonen. Det er svÊrt at klÊde om, men det lÞste vi.
God legeplads og der er igangsat flere aktiviteter for bÞrn.

2025幎7月21日

Hej Sanne.

Det glÊder os, at I har haft en dejlig ferien og at bÞrnene har haft en dejlig oplevelse, med legepladser, aktiviteter osv.
Vi tager dine kommentarer videre med i forhold til rengÞring og vedligehold.

HÃ¥ber vi kan byde Jer velkommen igen en anden gang :)

En fuser

Selve pladsen var fin - isÊr legepladserne.. men sÃ¥ stopper det ogsÃ¥ der

Der var ikke rengjort ordentligt ud over kl 07:00 om morgenen

Når man spurgte om noget i kunde service eller blandt andet klagede over at man havde venter 2 timer på sin mad fik man to svar: det ved jeg ikke og hvad vil du have jeg skal gÞre ved det?

Bistroen var umulig.. vi ventede henholdsvis 2 timer (måtte afbestille da der stadig var 30 min ventetid? Og 5 kvarter
I badelandet havde de ladet en sÞd ung mand stå med hele opgaven selv da selve bistroen var gået ned, så stod der 5 mand og gloede der ovre mens han virkelig kÊmpede med maden i badelandet

Det virker som om alle lige er startet og uden oplÊring.
Underholdning: sÞde piger men der manglede altså lidt styring og forberedelse.

Har en hel liste med ting som jeg tager med kundeservice, vi er normal glade for first Camp men det her var en fuser

2025幎7月6日

First Camp Hasmark Strand - Fyn からの回答

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi sÊtter pris på, at du giver dig tid til at skrive om dit ophold, og vi tager dine input med videre i vores lÞbende arbejde. Beklager du har haft en dårlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort

Rigtig fin og hyggelig campingplads

Rigtig fin og hyggelig campingplads. Vi overnattede i telt med 2 bÞrn. Kort til strand. En masse fine faciliteter, vandmand og legepladser. Ikke noget at klage over herfra

2025幎7月9日

Hej Nina.

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på. Det glÊder os, at I haft en god ferie og har fundet god nytte af vores faciliteter både på og udenfor pladsen :)

med venlig hilsen

Dejlig ferie

Vi har vÊret afsted i en uge og har haft en fantastisk uge, det er en dejlig plads med masser af liv. Vi lÃ¥ pÃ¥ en af de ny autocamperpladser, sÃ¥ vi var mega centrale 😀 kÊmpe tak til pigerne pÃ¥ scenen, de var sÃ¥ god og fuld af glÊde. Generelt et dejligt personale.
Dejligt med hundeposer mange steder 🥳
Dejligt at der er grusveje, sÃ¥ kan el bilerne nemlig hÞres 😀

Negative ting:
I har pillet en del scanner ned til bad ( som er fedt) men ser ikke pÊnt ud af der stikker to ledninger ud de steder, det giver et indtryk af ligegyldighed.
Der mangler bruser udenfor ved badelandet, så man kan blive skylder når man går den vej ind.

Vi kommer helt sikkert igen 😀

2025幎7月9日

Hej Cecilie
Hvor er det dejligt at hÞre, at I har haft en fantastisk uge hos os og har nydt bÃ¥de pladsen, personalet og stemningen. Det betyder meget at fÃ¥ sÃ¥ varm en tilbagemelding – og pigerne pÃ¥ scenen blev glade for at hÞre dine ord, da jeg videregav dem tidligere pÃ¥ mÃ¥neden. Tak ogsÃ¥ for dine konkrete input, dem tager vi med i arbejdet med at gÞre pladsen endnu bedre. Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen til flere gode ferieminder.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort

Trustpilot bliver altid brugt til brok

Trustpilot bliver altid kun brugt når man er utilfreds!
Derfor et positiv opstÞd herfra!
Vi er pÃ¥ pladsen lige nu, og har heldigvis tre dage tilbage. Ungerne elsker badelandet bÃ¥de udenfor, og indendÞrs. Vi bor 5 minutter fra en perfekt strand, der sÊlges morgenbrÞd fra p pladsen hver dag ved stranden😋
Ungerne er godt underholdt af de daglige aktiviteter, så fruen og jeg kan nyde en kold oppe på torvet. Gerne mellem 16 og 17.30 hvor der er happy hour😉
Super sÞde guider, samt de ansatte vi har mÞdt i resturant.
Vi som familie på fire, er meget tilfredse med opholdet på pladsen. Syntes faktisk deres trustpilot er misvisende og uretfÊrdig, fra en af brokrÞve.
PS grillen Ã¥ stranden er ogsÃ¥ fornuftigt, hvis man kan lide god gammeldags grilmad, samt i store mÊngder😃

2025幎7月10日

Hej Mikkel
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, den varmer virkelig at lÊse. det dejligt at hÞre, at bÃ¥de bÞrn og voksne har nydt dagene hos os, hvad enten det er i badelandet, pÃ¥ stranden eller med en kold pÃ¥ torvet i happy hour, i hÞjsÊsonen. Jeg har sendt dine rosende videre til Show folkene og personalet i Bistroen – de blev glade for dine ord. Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen tilbage en anden gang:)

med venlig hilsen

DÃ¥rlig hygiejne

Alt er dårligt, ederkopper over alt og vand virker ik. Efter det er blivet fixet begynde det at dyppe ned af loftet og faldt ned i sengene. Mega klamt og dårlig personale og snakker ikke dansk.

2025幎6月26日

Hej Leo.
Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse.

DÃ¥rlig hygiejne forhold

Jeg har vÊret her oppe med efterskolen, vi vi legede en hytte fÞrst virkede vores vand ikke, og derefter da vi gik i bad begyndte at lÞbe fra loftet af, så vores sengetÞj blev helt beskidt.
Vi fik et nyt vÊrelse og noget nyt sengetÞj men da vi fik vores sengetÞj var det fyldt med dyr og en masse pletter og huller i lagnet og personalet gÞr ikke så meget ved det

2025幎6月26日

Hej Lilja- Maria.

Beklager dit ophold ikke har levet op til dine forventninger. Det tager vi selvfÞlgelig med os videre, så vi hele tiden kan forbedre oplevelsen for vores gÊster.
Vi får vores sengelinned vasket og renset og tilbageleveret af ekstern leverandÞr. Når det er renset og vasket, leveres det tilbage pakket i plastic, så hvordan det lige er sket der skulle vÊre dyr i det, det kan jeg desvÊrre ikke give dig et svar på.

Lars - First Camp Hasmark Strand Resort.

Vi har I gennem mange Ã¥r besÞgt first

Vi har I gennem mange år besÞgt first camp Hasmark men det ser ud til at de er begynd på nogle besparelser på visse område.
Vi har fornyeligt besÞgt deres badeland 3 gang pÃ¥ korttids mellemrum og har oplevet at deres “Spa omrÃ¥de “ ( sauna & dampbad ) var ude af drift !!! Intet virkede ! Saunaen var koldt og dampbadet var fuldstÊndig slukket !
Vi valgt at henvende os til receptionen og dermed talt med selve chefen og en medarbejde
. Chefen undrede sig over at saunaen ikke virkede ! Og pÃ¥stÃ¥et at nogle medarbejder mÃ¥ have glemt at tÊnde for det.
Han påståede også at der vil komme et nyt dampbad system snart. Hvilket vi ikke tro på deres undskyldning.
Hvis deres forklaring var sandt så burde de informere gÊsterne på deres webside eller ved ankomsten.
Vi fik ingen undskyldning eller noget. De tog det meget pÊn !!! Og roligt.
Det hele virkede ikke sÊrlig trovÊrdigt .
Det er ren og skÊr besparelser.

Vi er meget skuffet. Vi vil stadig besÞge stedet dog ikke sÊrlig ofte mere.

2025幎5月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。