Super god service Varen defekt ved modtagelse, blev byttet uden problemer. Sendte ny varer med det samme. Nem at kontakte både på mail og telefon.
レビュアーのコメントを見てみましょう
MEGA dårlig kundeservice, der er absolut ikke hjælp at hente ser, sendte en plaid retur som endte på posthuset, den ville de ikke hente, posthuset lå 3 min væk, får så pakken retur og sender den afste... もっと見る
Jeg købte noget sengetøj som på billedet ser ud som ensfarvet nude/beige. Farven kalder de også nude, men modtager noget lyserødt mønstret sengetøj, som på ingen måde ligner billedet. Jeg vil derfor g... もっと見る
Jeg havde købt nogle LED bloklys, men det ene var defekt. Ved kontakt til RikkiTikkiShop blev jeg bedt om at dokumentere fejlen. Jeg sendte en video, og webshoppen lovede at refundere pengene. Pengen... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Utrolig god service.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos RikkiTikki. Jeg handlede hos dem omkring november sidste år (2017), hvor jeg skulle købe julegave. Desværre gik virksomheden konkurs, men den service jeg fik derfra var helt uventet grundet deres situation. Jeg havde ikke forventet at få hverken vare eller penge retur, eftersom de var gået konkurs, men jeg havde kontakt med meget serviceminded personale undervejs, som forklarede mig, at det eneste problem var en lidt længere leveringstid pga. virksomhedens situation og mangel på personale. Jeg tror det er de færreste steder man kan opleve så god service, når virksomheden er ramt af sådan en krise, men det viser sig nu, at virksomheden er købt af en tidligere medarbejder, og det er jeg virkelig glad for! Yderst god service.
Nemt og hurtigt
Bestilte en dug onsdag og i dag torsdag har jeg allerede modtaget den.
Virkelig hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem😊👍🏻
Perfekt - Igen !
Endnu en god og hurtig handel :-)
Fin service og hurtig levering,
sådan skal det bare gøres !
Net handel
Super sted at handle - overskuelig hjemmeside, let at afgive ordre, god info og ordre status. MEGET hurtig levering af forsvarligt pakket ordre.
Kan kun anbefale at handle hos rikkitikki.dk. glæder mig allerede til næste gang jeg skal handle der :-)
Super oplevelse.
Der er kun gode ting at sige om denne shop. hurtig levering og flot vare rigtig pæn indpakning.
hurtig fragt og ok produkt
Jeg bestilte en Oh my deer, som kom hurtigt efter, og er i virklig fin kvalitet. Alt ok herfra.
Super hurtig og god service.
Super god ,præcis og hurtig levering. Nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Vil helt klart handle der igen.
Dårlig opdateret hjemmeside
Efter at have checket hjemmesiden for forhandler, køret jeg afsted for at købe en vase: "The coat" hos en af deres forhandler til en gave, men forhandleren forhandlede ikke længere "The coat". Skrev til firmaet, og fik bare en beklagelse, men ikke noget nyt sted jeg kunne handle, bortset fra deres webshop, som så er ca 100 kr dyre end andre steder på nettet...Det er ikke god service, som minimum må man da kunne holde forhandlerlisten opdateret hvis man har en liste!!!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。