Ordered a personalized Delft Blue birth plate and asked if possible to have it made/sent asap in order for me to take with me to Canada. I received several email correspondences, informing me the pain... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het ideale cadeau De bijtring/rammelaar die ik voor mijn eerste kleinkind heb besteld was prachtig: een verzilverde bol met een parelrand en een prettige rammelklank. De roomwitte bijtring waar de ba... ãã£ãšèŠã
Ik heb hier een mooi hugenoten-kruisje kunnen kopen. Mijn bestelling had ik binnen 48 uur in huis, geheel volgens de aangegeven levertijd. Met zorg verpakt en leuk om een mooie pen als geschenk en een... ãã£ãšèŠã
Het werd geleverd als verwacht. Goede en nette levering. Buiten dat post.nl de afspraak niet na kwam en op het laatste moment zegt niet te kunnen leveren terwijl ik heel de dag thuis heb zitten wachte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Afhandeling online aankoop
Kon, nadat ik een product in mijn winkelmand had gedaan, niet naar betalen. Even met het bedrijf gebeld en het werd direct in orde gemaakt. Product werd even voor mij gereserveerd omdat er nog maar weinig van waren. Na ontvangst betaling had ik het snel in huis. Prettige ervaring met verkoopster.
Snelle verzending
Netjes verzonden
Cadeau was ingepakt
Kortom een fijne winkel
Een aanrader
Het was allemaal duidelijk
Het was allemaal duidelijk, daarom ging het snel en zonder problemen. Jammer vind ik dat de inscriptie niet goed te lezen zijn omdat ze nogal oppervlakkig zijn. Bij het bestellen was er geen voorbeeld.
Alles conform afspraak netjesâŠ
Alles conform afspraak netjes afgehandeld. Kleine kanttekening is dat ik zelf heb moeten mailen zodat eea werd opgelost. Rest was prima
Snelle levering ondanks de gravering.
Kontakt en verzending prima maar als jeâŠ
Kontakt en verzending prima maar als je een zilveren geboortebestekje besteld verwacht ik wel dat de verpakking ook iets sierlijks uitstraalt ipv een doosje met lepel en vork er los in gestopt.
Goede service, klantvriendelijk, artikel online besteld, perfect aangekomen.
Beste klokken winkel van Nederland
Beste klokken winkel van Nederland, veel keuze,Snelle en correcte verzending
Duidelijk en snel besteld en geleverd
Het was snel geleverd keurig ingepakt goed gegraveerd alles zoals gekozen
Geleverd binnen de levertijd
Geleverd wat er besteld is, binnen de afgegeven levertermijn.
En product ziet er, inclusief gravering, zeer netjes uit
Super mooi gepersonaliseerd nijntjeâŠ
Super mooi gepersonaliseerd nijntje bestek ontvangen!
Snelle levering en een hele fijneâŠ
Snelle levering en een hele fijne communicatie! Zeker een aanrader ð
2 weken geleden een horloge gebrachtâŠ
2 weken geleden een horloge gebracht voor een nieuwe band. Deze hebben ze kapot gemaakt (meerdere schroeven kapot gedraaid waardoor deze niet meer gemaakt kan worden) zonder het te vermelden wanneer ik hem kwam ophalen. Verder laat ik op een tweede horloge een band zetten binnen een week is deze los gekomen waardoor horloge 2 ook kapot is en niet meer te maken is. Ik wilde de band terug brengen en de verkoper weigert om hem terug te nemen.
Verkoper wilt geen verantwoordelijkheid nemen en probeert alle problemen die de klant ervaart te niet te doen. Verder is het bedrijf ZEER slecht in eerlijke en open communicatie.
prima alles ontvangen zoals afgesproken.
Het couvert werd na personalisatie heelâŠ
Het couvert werd na personalisatie heel snel verstuurd. Het was smaakvol verpakt.
Heel netjes mooi en attent ingepakkt
Komen afspraken goed na
Komen afspraken goed na. Ook snel en fijn contact met klantenservice. Zeer zeker aan te bevelen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ