Ordered a personalized Delft Blue birth plate and asked if possible to have it made/sent asap in order for me to take with me to Canada. I received several email correspondences, informing me the pain... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het ideale cadeau De bijtring/rammelaar die ik voor mijn eerste kleinkind heb besteld was prachtig: een verzilverde bol met een parelrand en een prettige rammelklank. De roomwitte bijtring waar de ba... ãã£ãšèŠã
Ik heb hier een mooi hugenoten-kruisje kunnen kopen. Mijn bestelling had ik binnen 48 uur in huis, geheel volgens de aangegeven levertijd. Met zorg verpakt en leuk om een mooie pen als geschenk en een... ãã£ãšèŠã
Het werd geleverd als verwacht. Goede en nette levering. Buiten dat post.nl de afspraak niet na kwam en op het laatste moment zegt niet te kunnen leveren terwijl ik heel de dag thuis heb zitten wachte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proces van bestelling tot levering isâŠ
Proces van bestelling tot levering is prima verlopen.
Prachtig goudkleurig dameshorloge.
Ik moest wel even bellen waar mijn bestelling bleef maar had al heel gauw een prachtig horloge waar ik heel blij mee ben. T was ook nog heel feestelijk ingepakt.
In 1 woord goed bedrijf!
Top service
Altijd snel geleverd, goede service.
Ik bestel hier vaker relatiegeschenken en krijg steevast kwaliteit, leuk inpakwerk en vriendelijke benadering. Zelfs toen ik last minute nog wat wilde aanpassen werd ik snel en goed geholpen.
Vijf sterren
Snelle levering, mooi product, goed telefonisch bereikbaar vooraf met uitstekend advies, prachtig artikel en zeer feestelijk en verzorgd ingepakt
Vandaag vanuit Brabant naar dezeâŠDankjewel
Vandaag vanuit Brabant naar deze prachtige winkel om een horloge te bekijken voor mijn man, wat een geduldige lieve mensen werken daar, mooie Garmin gekocht en zelfs tot ver na sluitingstijd nog advies geven om ons zo goed mogelijk te helpen, topservice
Snel en netjes verpakt en verstuurd
vlotte service!
Bestelling was mooi ingepakt.
Ook op mijn vragen via de mail kwam vlot en vriendelijk antwoord terug.
goede service mooie spullen
terwijl de prijsverhoging al was ingegaan kon ik toch de bestekcasette voor de oude prijs overnemen. Gister binnen gekregen. Ziet er prachtig uit.
Product zoals gewenst in uitstekendeâŠ
Product zoals gewenst in uitstekende kwaliteit mooi verpakt
Ik zal hier zeker sieraden blijven kopen
Uitstekende ervaring
Duidelijke website met een uitgebreid aanbod en een goede beschrijving van de producten. Kiezen en afrekenen ging gemakkelijk. Het product was stevig verpakt in een mooie doos en werd snel geleverd. Ik ben tevreden!
Het kinderbestekje is mooi gegraveerd
Het kinderbestekje is mooi gegraveerd, heel snel (dezelfde ochtend) verzonden en kon zo uit de brievenbus mee naar het kraambezoek. En dat op 2 jan. Helemaal Top!!
Fijne sieradenwebshop
Mooie collectie sieraden. Snel geleverd en fijne klantenservice.
Mooie producten en een goede service
Via de mail contact gehad om iets te bestellen. Dit ging soepel en snel. Het artikel was mooi ingepakt. Overal een top service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ