Vi har i mange perioder boet i Italien og kender derfor det italienske kÞkken. Firenzes pizza med den fantastiske pizzabund fÃ¥s ikke bedre i Toscana. Som lokale kertemindere kommer vi ofte pÃ¥ Firenze,... ãã£ãšèŠã
Firenze er helt klart et besÞg vÊrd. Pizzaerne er virkelig gode og man kan mÊrke, at der bliver brugt gode rÃ¥varer. IsÊr kartoffelpizzaen var overraskende god og klart en af de bedste jeg har fÃ¥et.... ãã£ãšèŠã
Vi kommer tit pÃ¥ Firenze, og der er altid fantastisk mad og god betjening. ð Jeg kan sÊrligt anbefale restaurantens antipasti, salimboccaen og de flotte malerier pÃ¥ vÊggene. Utroligt dejligt, at Ker... ãã£ãšèŠã
Min mand og jeg ville bestille bord, men fik af vide at det kunne vi ikke, fordi der var flere der gerne ville have det samme bord som vi Þnskede! Damen i telefonen forklarede at hun ikke mÃ¥tte reserv... ãã£ãšèŠã
Vi har i mange perioder boet i ItalienâŠ
Vi har i mange perioder boet i Italien og kender derfor det italienske kÞkken. Firenzes pizza med den fantastiske pizzabund fås ikke bedre i Toscana. Som lokale kertemindere kommer vi ofte på Firenze, og der er altid dejlig italiensk mad, og derudover er der plads til fornyelse og til at afprÞve nye retter. Bedste anbefaling herfra.
Firenze er helt klart et besÞg vÊrd
Firenze er helt klart et besÞg vÊrd. Pizzaerne er virkelig gode og man kan mÊrke, at der bliver brugt gode råvarer. IsÊr kartoffelpizzaen var overraskende god og klart en af de bedste jeg har fået.
Derudover er stemningen afslappet og personalet venligt, sÃ¥ det hele spiller bare. Kan klart anbefales, hvis man er til rigtig god pizza. âââââ
Dejlig mad
Har lige spist på Firenze i Kerteminde. Dejlig mad som altid, vi fik Saltimbocca med lÊkkert tilbehÞr og Spaghetti Marinara. Intet at klage over, stor anbefaling.
Vi kommer tit på Firenze
Vi kommer tit pÃ¥ Firenze, og der er altid fantastisk mad og god betjening. ð
Jeg kan sÊrligt anbefale restaurantens antipasti, salimboccaen og de flotte malerier på vÊggene. Utroligt dejligt, at Kerteminde har en restaurant, der har holdt fanen hÞjt i over 40 år. Det er et sÊrsyn.
Super dejlig mad som sÊdvanlig
Super dejlig mad som sÊdvanlig. Vi fik den meget lÊkre fiskesuppe og pizza Parma. SÞd og venlig betjening og dejlig italiensk stemning i hjertet af Kerteminde. â€ïž
LÊkker mad - gode råvarer
LÊkker mad, lavet på gode råvarer.
Jeg kan isÊr anbefale kulmule med stÊrk tomatsovs, Saltumbocca, svampesovsen, kartoffelpizzaen og den italienske vaniljeis.
Min datter og jeg spiste en sÞndagâŠ
Min datter og jeg spiste en sÞndag aften og trods mange mennesker fik vi vores mad hurtigt, alt spillede som det plejer.De laver bare super lÊkker mad .
5 stjerner herfra
ððððððâŠ
Tak til Firenze restaurant i Kerteminde for endnu engang at brÊnde mine pizzaer af og sende dem ud af huset med et smil og de er klar, det er jo helt til grin.
1 indbagt pizza og 1 pizza ,sortsvedne som kul ,hvordan kan det ske gang på gang ??det jo ikke svÊrt at se når de tager det ud af ovnen , at det er USPISELIGT ,mit spÞrgsmål til den ansvarlige ville i betale for det svar NEJ , ville i spise det ,svar NEJ ville i give det til jeres familie svar NEJ, nå men tak for nye pizzaer vi for og det sÊdvanlige vi beklager meget ,men det giver jeg intet for lÊngere , tidligere fik jeg en flaske vin som undskyldning , det er de stoppet med for lÊngst det blev for dyrt i vin , de kan ikke lide brok over maden ,så vil jeg råde dem til at lave den med respekt for kunderne i fremtiden , for det her er toppen af isbjerget , sidst dec 2025 hvor vi osse fik kul pizzaer ,, men den har vÊret gal ofte over en årrÊkke , fejl i bestilling , mad der er Þdelagt totalt ,med en går den så går den mentalitet der ikke hÞrer hjemme i en virksomhed eller et kÞkken , så det slut med Firenze for mit vedkommende , og den ringe standard de har ,, billeder af pizzaer er på Facebook hvis nogen af mine venner skulle tro jeg er urimelig ,de taler for sig selv .
Kedelige og smaglÞse pastaretter
Spiste på Firenze i går, sammen med en gÊst. Jeg er lokal og er kommet på Firenze i mange, mange år. Vi fik et surt glas bobler, udmÊrket Bruschetta og så de to mest kedelige pastaretter, jeg har fået i mands minde. Jeg bad om peber og revet parmesan til min pasta og modtog en peberbeholder med kedelig, stÞdt peber, der overhovedet ikke smagte af peber, samt gummiagtig og smaglÞs parmesan. Firenzes retter med oksemÞrbrad osv plejer at vÊre fremragende, hvilket nok skyldes kvaliteten af kÞdet, men pastaretterne er kedelige og smager af noget, der er lavet på forhånd og så varmet op, uden omsorg for gode, smagfulde kvalitetsråvarer. Med den pasta, som vi spiste på Firenze i går, så er det absolut ligeså godt at spise på en af Kertemindes fastfood pizzarestauranter. Og i Þvrigt så kunne menuen på Firenze virkelig godt trÊnge til at blive fornyet lidt - der er ikke sket meget på den front i mange år. Det unge personale gÞr, hvad de kan, men de kan ikke gÞre noget ved kvaliteten af maden. I Þvrigt så var det koldt og totalt stemningsforladt at sidde udenfor. Der manglede fuldstÊndig lys og varme på en i Þvrigt dejlig og smuk september-aften - ingen gjorde sig den ulejlighed at tÊnde det stearinlys, der stod på bordet. Vi gik hurtigt igen og blev ikke siddende til dessert og kaffe.
Forkerte oplysninger
Den siger åben til 23 på Google, vi kom 21 og blev sendt ud. Det var så sidste gang vi gad smide vores penge efter Firenze, amatÞrsted fuld af unge mennesker som ikke ved hvad der foregår i en restaurant.
LÊkker mad og fin service
Vi var tre inde og spise frokost. Fik pizza, lasagne og bruschetta til deling. Smagte godt og fik en fin service. Kommer gerne igenð
Mad uden smag
Vi var fire, som spiste frokost hos Firenze, hvoraf to af os fik pastaretter.
Der bliver tydeligvis ikke smagt på maden fra kokkens side, da det var den mest intetsigende bolognese, jeg nogensinde har fået. Den smagte af ingenting!
Den anden gÊst, som også fik pasta, fandt den også smagslÞs.
PÃ¥ intet tidspunkt blev der spurgt, om maden var god â hverken under mÃ¥ltidet eller efter.
Pizzaerne var fine nok, så derfor to stjerner.
Ventetid efter bestilling⊠40 min⊠detâŠ
Ventetid efter bestilling⊠40 min⊠det er det ikke vÊrd.
Tog ned og spiste på min fÞdselsdag
Tog ned og spiste pÃ¥ min fÞdselsdag, bestilte et glas bobler (skulle efter deres kort vÊre prosecco) fÃ¥r fÞrst serveret et glas der er helt âfladâ, altsÃ¥ ingen bobler! Beder om et nyt og fÃ¥r serveret er glas moscato (som er meget sÞd)?! Ingen forklaring, ikke er ord om, at det er noget andet? For prosecco var det ihvertfald ikke!! MÃ¥tte bede om chili og hvidlÞg 3 gange til vores pizza.. det er ikke helt godt! Bortset fra det, er det en god pizza man fÃ¥r!
Fantastisk kartoffel pizza
Fantastiske kartoffel pizzaer, sÞd og hurtig betjening
Kan klart anbefales efter flere besÞg
mad uden smag.
Jeg bestilte lasagne, det havde de desvÊrre ikke. Bestilte i stedet verdens kedeligste carbonara. Suk.
Min mand og jeg ville bestille bord
Min mand og jeg ville bestille bord, men fik af vide at det kunne vi ikke, fordi der var flere der gerne ville have det samme bord som vi Þnskede! Damen i telefonen forklarede at hun ikke måtte reservere bord, men hvis vi kom fÞrst, så kunne vi bare tage det! Det er ikke godt nok, det har altid vÊret sådan at man kunne bestille bord, men nu er det altså et andet koncept de kÞrer?
Super god mad og utrolig god service
Super god mad og utrolig god service! SÊrligt Laura p gÞr en ekstra indsats og burde helt klart få fri til havne;)
Fantastisk ððð
LÊkker mad til lav pris
Vi bestilte take-away til min kones fÞdselsdag. Jeg undrede mig over priserne, så jeg bestilte en 4-personers menu til mig selv, fordi jeg troede, at der var tale om små portioner. Det var bestemt ikke små portioner, og jeg overspiste derfor to dage i trÊk, da maden også smagte utroligt godt.
En rigtig god oplevelse, så der er 6 stjerner ud af 5 mulige herfra :-)