䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の3

12件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

🀬🀬🀬🀬

Efter over 20 år som kunde ved Conradsen biler hvor jeg ALTID har betalt mine regninger for arbejde udfÞrt ,,Blev jeg pt tilsendt en 4 måneder gammel regning fra dem som jeg har betalt,, Det ringer jeg op og informerer om jeg har betalt for det var et stort belÞb og der er osse en sidste betalingsfrist på deres regninger som så åbenbart heller ikke var noget der havde givet anledning til at jeg skulle informeres hvis jeg ikke havde betalt , kontordamen ved Conradsen sagde på tlf at hun slet ikke kunne finde noget som helst og måske var det en bankfejl ?,jeg bliver sat under ubehageligt pres af hende til at finde min bank kvittering på dette på tlf for tonen er meget kommanderende , find den og send dem til mig på tlf screenshot ,Det gÞr jeg så ,for vil ikke udsÊttes for fÞlger eller have ry som dårlig betaler, 2 min efter sender hun sms tak de er fundet på fejlkonto ??,, Hvis man har fejlkonto, så det da den man kontrollerer inden man sender 4 mdr gamle regninger ud og krÊver penge fra kunder.
Ikke så meget som en undskyldning eller vi beklager meget for ulejligheden, på noget tidspunkt i hele forlÞbet . Det lugter ad H til og jeg er rasende over det ,, ala går den så går den , fordi en kontordame vil berige sig ulovligt eller de ikke har styr på noget som helst ,for det har de IKKE , det er et faktum efter den her prÊstation ,dette er skrevet hvis andre skulle komme i samme situation og modtage måned gamle regninger fra Conradsen biler ,,

2025幎9月16日

Husk den store pengepung

Vi have aftalt der skulle spÊndes et håndbremsekabel og justeres frontlygterne, så bilen kunne gå igennem et syn - en opgave der måske maksimalt koster 1.000 kr.

Da vi skal hente bilen, og skal til at betale, lyder regningen på 6.000 kr. Vi spÞrg om det kan passe, og det var helt korrekt, da der også skulle laves en masse andre ting.
Vi siger det ikke var aftalen, og at de i det mindste kunne ringet og informeret eller spurgt. Det kunne de ikke se, hvorfor de skulle have gjort.

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

Vi kom med SOS tÊt pÃ¥ lukke tid med

Vi kom med SOS tÊt på lukke tid med vores Êldre Autocamper der ikke ville kÞre.
En time senere var vi kÞrende igen efter chefen havde skiftet nogle benzin slanger og ordnet div., som min egen mekaniker ikke havde set.
KÊmpe stor tak for utrolig god service.
Det kunne mange lÊre af.
Endnu engang tak fra dem fra SjÊlland.

2020幎7月27日

Altid god service

Får serviceret mine biler der, og oplever altid god service og godt arbejde. Hvis der i forbindelse med service dukker uforudsete ting op, får man altid en melding inden de skifter dele. Så man bliver aldrig prÊsenteret for uventede "overraskelser", når man får regningen. Om de er billigere eller dyrere end andre "ikke-mÊrke" vÊrksteder, ved jeg ikke. Men arbejdet er altid i orden, og tingene bliver altid lavet som aftalt.
Eneste anke er, at man skal bestille tid i god tid i forvejen, men det må vÊre fordi de tilfredse kunder kommer tilbage :-)
Kan kun anbefale Conradsen Biler, hvis man skal have serviceret sin bil i Kerteminde området.

2017幎9月11日

dårlig service

jeg skulle have repereret min bil efter en skade og der skulle bla skiftes en forlygte og den fÞrste de satte i var der slet ingen indstilling i dvs lyset kunne ikke indstilles overhovedet. jeg påtalte dette men de sagde at de ikke kunne skaffe en anden pga restance jeg gik selv på autoophuggernes fÊlleslager og kunne konstatere at der var flere til rådighed, og lige pludselig langt om lÊnge havde de fået en hjem til bilen (2,5 mdr) efter den var afleveret fÞrste gang. jeg synes det er for dårligt at de udleverer mig en bil som ikke er i orden fra starten af. var pÊren ikke sprunget i lygten havde jeg måske ikke opdaget noget, men deres samvittighed står åbenbart ikke på den Þverste hylde.

2014幎3月28日
自発的なレビュヌ

SÊlger biler med nedslidte bremser

Conradsen Biler i Kerteminde sÊlger biler med nedslidte bremser, forkert indstillet lys nedslidte og forskellige dÊk bare for at nÊvne et par af tingene.

Da jeg kontaktede dem blev jeg affejet med ``bilen var i orden da den kÞrte herfra``

Mit bedste råd HOLD JER LANGT VÆK

2013幎12月20日
Conradsenbiler ロゎ

Conradsenbiler からの回答

Dato: 02-09-2014 13:57:29 - Meddelelse fra AnkenÊvn for biler
AnkenÊvn for biler har truffet en afgÞrelse i klagesagen.

Klageren fik ikke medhold.

AfgÞrelsen er truffet af nÊvnet

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。