レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik en del mave problemer efter at ha spist der den 23 juli. Det var ydermere nÊsten umuligt at bestille grundet sprog, tjeneren blev nÊrmest sur over at jeg ikke talte engelsk.

Fantastisk mad og drikke, servicen er meget god og stemningen er endnu bedre. Det perfekte sted for morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis man lige ville have en hurtig kop kaffe, har de en fantastisk... もっず芋る

JÀttebesviken pÃ¥ NyÃ¥rsmenyn. Det var mindre antal rÀtter Àn vid tidigare besök. Alla rÀtter var kalla Även om det var tÀnkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... もっず芋る

For anden gang har jeg fÃ¥et meget fin catering. Bestilte til godt 20 deltagere, der blev leveret til Þnsket tidpunkt, varme retter var varme. Alle portioner leveret som specificeret ved bestilling. St... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞn tilbehÞr

LÞrdag havde vi havefest og havde bestilt salater fra RizRaz. Maden kom til aftalt tid, der var rigelig af det, og det var friskt og lÊkkert. Bestiller helt sikkert herfra igen.

Tak for dejlig mad

2016幎6月27日
自発的なレビュヌ

HÞj madkvalitet og hÞjt serviceniveau til en yderst fornuftig pris

Kun to dage inden levering fik jeg bestilt mad til ca. 80 mennesker. Vi fik nogle lÊkre salater med dip/brÞd og ikke mindst et fantastisk stykke oksefilet, der overgik forventninger.
Jeg vil klart anbefale Rizraz, hvis man skal ha' et stÞrre eller mindre arrangement stablet på benene og ikke vil stå med maden selv.

2016幎6月27日

Super lÊkkert mad

Juni 2016. Rigtig lÊkkert mad, vi fik maden bragt ud og den kom prÊcis til tiden. Vi var 28 personer og der var rigeligt mad. GÊsterne roste maden meget. Vi bestiller helt sikkert mad hos Rizraz igen, til nÊste arrangement.

2016幎6月17日
自発的なレビュヌ

Fantastisk rådgivning og god service

Vi var på prÞvesmagning i restauranten fÞr vi besluttede os for om det skulle vÊre RizRaz. Det blev det, for maden var super lÊkker og da vi så talte med dem i telefonen, var de enormt hjÊlpsomme og fandt den menu som vi allerhelst ville have, tilsat deres kvalificerede anbefalinger om tilretning. Kun godt at sige.

2016幎6月17日

Stort arrangement på Rizraz

Jeg afholdte et arrangement for 170 personer på restauranten i KompagnistrÊde, og vi var overraskede over, hvor professionelle og hjÊlpsomme personalet var. Samtidig var maden virkelig lÊkker. Det kan klart anbefales til store selskaber.

2016幎6月16日
自発的なレビュヌ

Sund og velsmagende mad til rimelige priser

Vi havde behov for sund - velsmagende og nÊrende mad til de optrÊdende og backstage på scenen ved Nytorv under http://himmelskedage.dk i dagene 5.- 8. Maj 2016!

Maden blev bragt og alle var synlig tilfredse med både servering og smag!

2016幎5月10日
自発的なレビュヌ

God service og fornuftig pris

Jeg havde en god proces med bestilling og Riz Raz svarede meget hurtigt på beskederne og var fleksible ift. vores Þnsker. Med vores selskab på 70 personer, var der ingen problemer med pladsen og maden blev serveret som aftalt. DesvÊrre havde vi en del ventetid, fÞr det sidste bord kunne gå op til buffeten.

2016幎3月10日
自発的なレビュヌ

En dejlig nem aften der var hver kroner vÊrd

Når man skal vÊre vÊrtinde for 25 kolleger med adskillige kostbehÞv er det RizRaz' GrÞnt Buffet der mÊtter dem bedst - og til en pris der ikke får projektet til at lÞbe tÞr for penge. HjÊlpsomme og venlige tjenere gjorde meget for at gÞre vores aften til en succes. Tak RizRaz, vi svÊrmer ind igen snarest.

2016幎3月9日
自発的なレビュヌ

Framragende oplevelse på Rizraz i KÞbenhavn.

Vi var et selskab på 50 personer, som indtog en fortrÊffelig middag.
Alle deltagere var vilde med det grÞnne udvalg af retter, som kendetegner stedet. Efter aftale, fik vi dertil serveret dejligt oksekÞd, og sluttede med en henrivende dessert. Betjeningen var helt i top, priserne meget rimelige så alt i alt fik selskabet på 50 personer fra Fyn, en uforglemmelig oplevelse den aften på Rizraz. Vi har allerede bestilt en aften igen.
GlÊd dig, du vil ikke fortryde, hvis du vÊlger at spise her.

2016幎3月9日

Varme anbefalelser herfra

Rigtig god service, smilende og imÞdekommende personale, fantastisk godt udvalg i menuen og gode vine til en overkommelig og fornuftig pris. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der...thumbs up

2016幎2月19日

Ærlig Mad!

Salaterne er friske, sprÞde og har et gennemgående prÊg af friske urter i variation. Udvalget er bredt og smagen er god.

Stor ros til jeres hjemmegravad laks, og den italienske pino nero.
ligeledes ros til personalet.

Alt i alt udstråler Riz Raz i KompagnistrÊde et Êrligt madhus, som gÞr en indsats.

2016幎2月17日

God mod og god service

Jeg besÞger ofte restauranten med grupper af studerende, og både de og jeg er yderst tilfredse med kvaliteten af mad og service

2016幎2月17日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad, god service, og behagelig atmosfÊre

Efter nu mange gange at have besÞgt RizRaz har oplevelsen altid vÊret fantastisk. Én ting er omgivelserne og stemningen; man fÞlser sig bÃ¥de ude og hjemme pÃ¥ én gang. Denne fÞlelse bliver bekrÊftet af det sÞde personale og velkommende/personlige behandling man fÃ¥r pÃ¥ stedet. En anden ting er maden; et skÞnt udvalg af lÊkre sager fra en klassisk burger til en eksotisk forfÞrelse.
Mange tak til RizRaz for mange gode aftener
Vi ses

2016幎2月1日

Sen Julefrokost

Mit firma og jeg afholdte sen julefrokost på kompagnistrÊde i starten af Januar.
Nogle af os var noget skeptiske, men må indrÞmme at vi blev meget overraskkede.
Fede lokaler, dedikerede og imÞdekomme personale, og super lÊkker mad.
Kan varmt anbefales til andre virksomheder

2016幎1月27日

SkÞn Mad Ud Af Huset

I forbindelse med en stor 50 års fÞdselsdag, bestilte vi mad ud af huset fra RizRaz, da vi tidligere har haft gode erfaringer med dette.
Proceduren ved bestilling på nettet er nem og endnu en gang leverede de varen. Vi fik skÞnne friske salater og lÊkkert kÞd.
GÊsterne var glade - og det var vi også!

Jeg kan kun anbefale RizRazÂŽs mad ud af huset.

2016幎1月26日

Meget for pengene

KÊre Riz Raz

Jeg blev meget overrasket da jeg besÞgt jer i weekenden.

Fik Carpaccio til forret som kostede 55,- hvilket jeg synes var alt for billigt da der også kom trÞffel og god parmesan med. alt fra service til mad spillede, også venligt personale - kommer helt sikkert igen.

Laver i også mad ud af huset?

Kh Poul A

2016幎1月26日
Rizraz ロゎ

Rizraz からの回答

KÊre Poul,

Tak for din feedback.

Vi har også catering.
Se mere på vores hjemmeside under fanebladet Ud Af Huset.

Rizraz

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ