SvindÃ¥ligt!!!!! Gör en bestÀllning och fÃ¥r en bekrÀftelse! Och sen hÀnder inte nÃ¥gonting!!! NÀr man försöker frÃ¥ga vad som hÀnder sÃ¥ fÃ¥r man bara svar frÃ¥n AI att de inte kan hitta nÃ¥gon info pÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
otroligt otrevliga och dÃ¥lig service Har vÀntat i 6 dagar pÃ¥ min robotdammsugare frÃ¥n dom. FÃ¥r den tillslut och upptÀcker dÃ¥ att det Àr fel dammsugare. Meddelar dÃ¥ att jag har fÃ¥tt fel och dÃ¥ sÀg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekrÀftelse stÃ¥r det lev 1-4 vardagar men det Àr inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. NÀr jag fick mailet om att displayen Ã¥ter fanns i lager var det bara att klicka pÃ¥ lÀnken och lÀgga till den i varukorgen. Men blev lite... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi Àr ledande inom vårt område och Àr auktoriserade återförsÀljare av våra varumÀrken.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.robotexperten.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Grym och snabb service på telefon
Grym och snabb service på telefon. DE återkopplade samma kvÀll på mail att varan nu fanns att hÀmta på deras lager i Torslanda. Rekommenderar dem absoult!
Hade tappat bort original kvitto ochâŠ
Hade tappat bort original kvitto och behövde det för en garanti reparation. Fick snabb hjÀlp och ett nytt kvitto.
Smidig lösning.
VARNING FÃR DETTA FÃRETAGET!
Var tvungen att sÀtta en stjÀrna för att få skriva en kommentar. De förtjÀnar ingen stjÀrna..
AnmÀlde att vår robomow robotgrÀsklippare inte fungerar tillfredsstÀllande, i slutet av april.
Har pratat med dem, mailat med dem men de hÀnvisar vidare till tillverkaren. Vi kontaktade tillverkaren och fick svar på danska och svenska.
Vill hÀva köpet men de påtalar hela tiden att det Àr omöjligt. Utan diskussion. Skickade in den på lagning, och den kom tillbaka med samma fel. Helt plötsligt gÀller inte garantin lÀngre, då man påtalar att felet kvarstår!? De har naturligtvis fel, och Àrendet går nu vidare till KO.
Stor varning för detta företaget!!
Serviceminded customerservice Àr inget de lever efter.

Snabb och bra leverans
Enkel bestÀllning och supersnabbâŠ
Enkel bestÀllning och supersnabb leverans av varan. Mycket proffsig hantering av kund.
Köpte ett garage till robotgrÀsklippareâŠ
Köpte ett garage till robotgrÀsklippare och det blev riktigt bra. Enkelt att montera och leveransen fungerade bra
Bra och snabb leverans
Bra pris på Cleanmate S 850
Bra pris på Cleanmate S 850. Den enda robot dammsugaren som enligt mig gör skÀl för namnet, dvs suger upp dammet utan vals under. Kan inte hitta någon annan som inte har vals. Vi har hund med mycket hår och en massa hundhår fastnar i valsen som måste klippas bort, inte alls smidigt.
Köpt en Worx Landroid m500 som fungerar dåligt
Köpt en Worx Landroid m500 som jag tycker inte fungerar som den ska då den Àr framtung och slirar sig utanför kabeln. Reklamation/återköp godkÀnns ej. Har lagt på vikter 3 kg för att få den fungera och så ska det inte behöva vara.

RobotExperten.se ããã®åç
Svarar snabbt på mail och telefon
Svarar snabbt på mail och telefon. Bra service och helt ok leverans. Nöjd med varan jag bestÀllt.
Toppen bra dammsugare
Toppen bra dammsugare, enda "nackdelen" om så en ska nÀmnas också så Àr det vÀll att den bara har en drifttid på 35 minuter och laddnings tiden Àr 3 timmar. Men om man anvÀnder den Àndå nÀtt och jÀmt så fort man ser att det Àr vid behov. Som för mig Àr varje dag då jag både har hund och katt. Så då håller ju batteri lÀngden bra. Och ta ett rum i taget och vara beredd på att komma ihåg att den Àr laddad. Annars suverÀn!
Den Àr jÀttebra
Den Àr jÀttebra. Hittar i rummen och har en bra sugförmåga. Vi Àr jÀttenöjda
Orden försvann på vÀg
VÀntade över två veckor på bestÀllning. enl Postnords spårning var den på vÀg. Men efter telefon kontakt med låång kö var den inte skickad. Ringde då Robotexperten med Ànnu lÀngre telefon kö typ 40min. Då vet ingen vad som hÀnt. Den Àr borta. Nu Àr en ny order på vÀg (hoppas jag) Bra att man kan pausa Klarnas faktura!

RobotExperten.se ããã®åç
Snabb leverans av order ð
HÃ¥ller inte leveranstider!
Gjorde en bestÀllning den 3/7 på en vara som hade 1-4 dagars leverans. Idag den 12/7 har inte försÀndelsen kommit till postnord ens enligt vad som står nÀr jag spårar paketet på deras hemsida. Har inte fått något mail om anledning till försening.

RobotExperten.se ããã®åç
Snabb leverans och grejorna fungerarâŠ
Snabb leverans och grejorna fungerar bra
Fungerade bra!
Jo produkten garagen jag har köpt
Jo produkten garagen jag har köpt
Ãr okej jag har Ã¥ngrat mig sÃ¥ jag lÀmna tillbaka.Jag ska byta robot grÀsklippare till Husgvarna det som jag har Jag Àr inte nöjd Med Gardena. SÃ¥ sen köper jag en Annan garage till Annan robotgrÀsklippare
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ