ROMASS レビュー 1,524

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onze poort ging al een maand moeilijk open en we hadden reeds een aantal herstellers gecontacteerd die niet wilden langskomen. Gelukkig reageerde Romass wel vlot en vriendelijk. De technieker was op t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heldere communicatie bij aankomst. Transparant en duidelijk over de kosten die ze gingen maken. Ze boden ook meteen een goedkoper alternatief aan, moesten we een deel van het werk zelf uitvoeren. Uite... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De kabel van onze garagedeur was geknapt waardoor deze niet meer dicht kon. Ondanks de drukte in de kerstvakantie hebben ze bij Romass dezelfde dag nog een monteur kunnen sturen. Hij (Toon) heeft de k... もっと見る

企業情報

1. ガレージ ドア提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Heb je een probleem met je garagedeur? We lossen het voor je op! We repareren en onderhouden alle typen deuren van alle merken in heel Nederland.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

deskunig

vriendelijk, snel te plaatsten en deskundig advies. wat wil je nog meer?

2026年4月10日

Goedemiddag Liesbeth,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw mooie woorden.

Wat een top service

‘s ochtends ging de garagedeur kapot. Effe het internet afgestruind en kwam terecht bij Romass. Online een afspraak ingepland en volgens de planning rooster kon er nog dezelfde ochtend ingepland worden. Voor de zekerheid even gebeld. Daar werd ik geholpen door een vriendelijke meneer. Of ik even wilde wachten dan ging hij kijken of het inderdaad nog ging lukken vandaag. Snel daarna kreeg ik te horen dat ik teruggebeld ga worden door de servicemonteur. Dat gebeurde en 12 uur exact was de deur gerepareerd door de vriendelijke servicemonteur.
Echt een aanrader, wat een service. En de kosten vielen erg mee.

2026年3月25日

Goedemiddag Robert,

Wat fijn om te horen dat u zo snel en goed geholpen bent.
Bedankt voor uw uitgebreide review en mooie woorden. Fijn dat alles nog dezelfde ochtend opgelost kon worden.

Super tevreden

Het was een klusje dat even door een vakman bekeken moest worden.
De monteur dacht met de klant mee.
We werden goed op de hoogte gehouden van de verwachte tijd.
Toen het niet lukte, werd dit keurig doorgegeven.

2026年3月18日

Goedemiddag Jan,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Fijn dat de monteur met u meedacht en u netjes op de hoogte heeft gehouden.

5つ星のうち5の評価

Snelle en betrouwbare interventie – topservice!

Ik ben zeer tevreden over de service. De interventie werd snel ingepland en uitgevoerd. De technieker was vriendelijk, professioneel en heeft alles correct nagekeken en opgelost.
Snelle, correcte en betrouwbare service. Zeker aan te raden!

2026年3月16日

Goedemiddag Patricia,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen en dat u de service als betrouwbaar heeft ervaren.

Super snel

Super snel, sympathieke monteur en was binnen een kwartier klaar erg tevreden

2026年3月13日

Goedemiddag Coen,

Fijn om te horen dat u zo snel geholpen bent en tevreden bent over de service. Bedankt voor uw mooie woorden.

Defecte sectionaal garagepoort na 1 dag al rerepareerd

Op zondag ging de sectionaal poort van de garage stuk, maandagochtend gebeld, op dinsdagochtend werd ie al gerepareerd. Uitstekende, supersnelle service.

2026年3月3日

Goedemiddag Johan,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo snel geholpen bent en dat de garagepoort alweer vlot gerepareerd kon worden. We waarderen uw reactie.

Top service

Snelle interventie door zeer ervaren monteur met uitstekend resultaat: we hebben nu een fluisterstille motor die onze garage feilloos opent en sluit!
Dankjewel Peter!

2026年1月5日

Goedemiddag Ilse,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle hulp en het resultaat. Goed dat de nieuwe motor weer zorgt voor een stille en goed werkende garagepoort. Ik geef uw complimenten door aan Peter.

5つ星のうち5の評価

Eerlijk, duidelijk en direct geholpen

Ik heb ondertussen al twee keer beroep gedaan op hun diensten en ik ben telkens opnieuw onder de indruk van de volledige ervaring. Al bij het eerste incident, vier jaar geleden, was ik erg tevreden dat ik hun nummer meteen heb bewaard, en dat zegt veel, want ik schrijf bijna nooit reviews. Maar wanneer een service het echt waard is, dan doe ik het graag.
Het maken van een afspraak online gaat supersnel en eenvoudig. Meteen daarna word je vriendelijk opgebeld om de afspraak te bevestigen, en ze leggen heel duidelijk uit welke kosten je mag verwachten. Geen verrassingen, gewoon transparantie.
Op de dag zelf werd ik, zoals beloofd, een half uur op voorhand gebeld door de technieker. Hij was heel vriendelijk, wist meteen wat het probleem was en heeft het razendsnel opgelost. Betalen met de kaart bij de technieker ging zonder problemen, en hij liep alles nauwkeurig met mij door. Nog geen tien minuten later had ik de digitale factuur al in mijn mailbox.
Met zo’n service weet je dat je snel, correct en professioneel geholpen wordt. Daarom hou ik hun nummer al jaren bij, en daarom vind ik het de moeite om deze review te schrijven.

2026年3月4日

Goedemiddag Amanda,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat u ons ook na al die jaren weer wist te vinden en dat alles opnieuw naar wens is verlopen. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

5つ星のうち5の評価

Binnen 1 dag een check, week later gemaakt!

Binnen 1 dag kwam er een zeer service gerichte vriendelijke monteur langs om de storing aan de garagedeur te bekijken.
Meteen de kapotte onderdelen besteld en binnen 1 week de garagedeur binnen 3 kwartier gerepareerd 😁

2026年3月3日

Goedemorgen Casper,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u snel geholpen bent en dat de reparatie na het bestellen van de onderdelen vlot is uitgevoerd. Goed om te horen dat uw garagedeur weer naar behoren werkt.

Ervaren monteur

Ervaren monteur. Correct en prettig in de omgang.
begreep onmiddellijk wat er mis was. Heeft het defect onmiddellijk bij de wortelaangepast. Installatie bleek ondeugdelijke te zijn geïnstalleerd.

2026年3月2日

Goedemorgen Willem,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de monteur het probleem snel herkende en het direct kon oplossen.

Echt een aanrader

Wat een goede, snelle en eerlijke service, echt een aanrader mocht je problemen hebben met je rolluik.

2026年2月17日

Goedemiddag Ria,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u onze service als goed, snel en eerlijk heeft ervaren.

Heel tevreden klant

Na het probleem ‘s ochtends te hebben gemeld kwam de monteur in de middag al langs. Heel prettige persoon met kennis van zaken die het probleem op een prettige en
professionele wijze voor ons heeft opgelost! Wij zijn bijzonder tevreden!

2026年2月17日

Goedemiddag José,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Goed om te horen dat u snel geholpen bent en dat onze monteur het probleem op een prettige en professionele manier heeft opgelost.

Snel en vakkundig

Ik had snel een afspraak. Monteur belde keurig half uur van te voren, was netjes, en had binnen 40 minuten alles gerepareerd en nog even wat uitgezocht en gesmeerd.

2026年2月10日

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat u snel een afspraak had en dat onze monteur alles netjes en vakkundig heeft kunnen herstellen.

5つ星のうち5の評価

Werd snel geholpen melde me aan op de…

Werd snel geholpen melde me aan op de site .half uur later werd ik gebeld dat de monteur al onderweg was en drie kwartier later was het algefikst

2026年2月10日

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review.
Fijn dat u zo snel bent geholpen en dat het probleem direct verholpen kon worden. We doen ons best om na een melding zo snel mogelijk te schakelen, mooi dat u dit zo heeft ervaren.

Vriendelijk personeel en professioneel

Vriendelijk personeel en professioneel

Goedemiddag Michiel,

Bedankt voor uw mooie woorden over ons team en de service. Fijn om te horen dat u onze aanpak als vriendelijk en professioneel heeft ervaren.

5つ星のうち5の評価

Met dit bedrijf in zee gaan is een goede actie.dag na de melding stond de monteur al…

1 dag na de melding stond de monteur al op de stoep. Ik ben prettig en adequaat geholpen. Een aanrader dit bedrijf.

Goedemiddag Gonny,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze monteur al zo snel bij u op de stoep stond en dat u prettig en adequaat bent geholpen.

Snel en netjes

Mijn ervaring met Romass is zeer goed. Het begon al met het telefoongesprek, netjes te woord gestaan en afspraak gemaakt.
Monteur op de afgesproken tijd aanwezig..Snel gemaakt en geprobeerd, doet het weer.
Zeer tevreden over de behandeling van de monteur en als bedrijf zeker een aanrader.
Dank Romass voor de goede service.
Henny

Goedemiddag Henny,

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u vanaf het eerste contact tot en met de reparatie zo netjes bent geholpen en tevreden bent over onze monteur en service. Wij waarderen uw aanbeveling.

Top monteur

Monteur was keurig op tijd, advies en overleg vooraf van reparatie. Spatzuiver uitgevoerd en super snel na verzoek om hulp

2026年1月28日

Goedemiddag Edwin,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze monteur keurig op tijd was en u vooraf goed heeft geadviseerd. Goed om te weten dat de reparatie snel en netjes is uitgevoerd.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。