Fra fÞrste mÞde fÞlte jeg mig mÞdt med stor omsorg, respekt og nÊrvÊr i en af de svÊreste perioder i mit liv. Der blev taget god tid til at lytte til mine Þnsker, og jeg oplevede en professionel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Henrik fra Rosendahl i HillerÞd er den mest behagelige og kompetente partner du kan vÊlge til bedemand. Han klarer, og forklarer stort set alt hvad du har af behov for hjÊlp, og spÞrgsmÃ¥l, og han er a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Henrik er alt det man har behov for i sÃ¥dan stund, specielt nÃ¥r man stÃ¥r alene med det hele og det er fÞrste gang man oplever et dÞdsfald. Henrik er bestemt ikke fÞlelseskold, men han er god... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rosendahl var meget imÞdekommende og havde styr pÃ¥ alt, hvad der hÞrer sig til ved en bisÊttelse. NÃ¥r jeg kontaktede forretningen pÃ¥ mail, sms eller bare ringede, vendte de straks tilbage med svar pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med Rosendahls Begravelsesforretning ApS får du en mindevÊrdig afsked. Du får altid en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvad der skal foregå efter dÞdsfaldet, og hvad bedemandens hjÊlp koster. Vi finder også frem til de forskellige former for begravelseshjÊlp der er relevante for netop dig. Til sidst sÞrger vi for alt det praktiske, så du og familien bare skal mÞde op, og få en god afsked.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Der blev taget god tid til at lytte til mine Þnsker, og jeg oplevede en professionel og vÊrdig hjÊlp gennem hele planlÊgningen af min mors bisÊttelse.
Alle praktiske spÞrgsmål blev håndteret grundigt, og jeg fÞlte mig godt guidet igennem processen.
Det har betydet meget for mig og min familie.
Tak for en varm og respektfuld behandling

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Da min fars skulle begraves oplevede jeg og min familie en meget professionel og etisk håndtering af hele processen. Der var rådgivning om muligheder og vores Þnsker blev hÞrt og inddraget i forlÞbet . En rigtig god og rolig oplevelse.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Tak til jer for at gÞre en svÊr tid lidt nemmere

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Tusind tak for en virkelig god og professionel service da min far gik bortâ€ïž
Alt forlÞb godt ikke mindst takket vÊre jer.
Takð

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Tusinde tak for hjÊlpen, det var trygt hele vejen igennem!
I er ganske enkelt fantastiske til så sårbar situation

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Tusinde Tak for en meget profesionelle hjÊlp til vores familie, alt er gået så godt.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Rosendahl var meget imÞdekommende og havde styr på alt, hvad der hÞrer sig til ved en bisÊttelse. Når jeg kontaktede forretningen på mail, sms eller bare ringede, vendte de straks tilbage med svar på mine spÞrgsmål. Alt foregik stille og roligt, og det var lige, hvad jeg havde behov for.

Stor trovÊrdighed
Stor ro og tryghed i processen
Fin og fyldestgÞrende introduktion
Varetog alle vore Þnsker og mere til.
Vi fÞlte os set og forstået hele vejen.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Meget professionelle, hjÊlpsomme og i alle måder behagelige at have med i en vanskelig og smertefuld situation.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Tak for virkelig fin service, modtag hermed vores varmeste anbefalinger.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Pinligt og helt uacceptabelt ringe oplevelse

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Syntes, at bedemanden Ejvind, fra Rosendahls begravelsesforretning, Skansevej 24, HillerÞd, var et meget venligt menneske.
Havde ikke prÞvet det fÞr, men selvom det ikke var en glÊdelig begivenhed, gav Ejvind det hele en god atmosfÊre.
Anbefales på det kraftigste.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Henrik er meget behagelig og deltagende at tale med. Altid parat til at hjÊlpe med svar på mine mange spÞrgsmål, når man er forvirret og fÞlsom.
Kan varmt anbefales

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Rigtig godt behandling og hurtigt håndtering på alt.
SÞde personale
Mange tak for hjÊlpen
Mvh. Ebtisam Iskender

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
Det var en hurtig, omsorgsfuld og Êrlig service med godt lokal kendskab.

Rosendahls begravelseforretning ApS ããã®åç
God og reel vejledning og orientering gennem hele forlÞbet og let at få kontakt med og behagelig at samarbejde med.