Virkelig god kÞreskole. Jeg havde CÃŒneyt, som kÞrelÊrer. Han hjalp mig hurtigt i mÃ¥l med kÞrekortet og bestod ogsÃ¥ begge prÞver i fÞrste forsÞg. Fik en helt fair mÊngde af ekstra kÞretimer, blev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde Naeem som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer, og jeg bestod begge i fÞrste forsÞg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, bÃ¥de i teorilokale og i bil. han var ogsÃ¥ rigtig god til... ãã£ãšèŠã
Mega fed kÞreskole med nogle gode friske lÊrer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forlÞb isÊr min kÞrelÊrer anees salin var jeg rig... ãã£ãšèŠã
Kan kun anbefale Roskilde kÞreskole, havde Malik som kÞrelÊrer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, sÃ¥ hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk fÞr kÞreprÞven, sÃ¥ nervÞsiteten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk nemt og overskueligt forlÞb
Fantastisk nemt og overskueligt forlÞb. Kan klart anbefale kÞreskolen og isÊr kÞrerlÊren Anees, som i Þvrigt kÞrer i den mest stilede mercedes amg. 10/10 meget fleksibelt forlÞb, samt god kommunikation mellem kÞrelÊrer og elev.

Roskilde KÞreskole ããã®åç
Min oplevelse med Roskilde kÞreskoleâŠ
Min oplevelse med Roskilde kÞreskole har vÊret super god! Jeg klarede det igennem et helt forlÞb på kun 2 måneder, hvilket var rigtig fedt. Jeg havde Anees som kÞrelÊrer og han fik mig til at fÞle mig tryg i at kÞre, fra starten og han gjorde også at jeg klarede den igennem forlÞbet uden nogle store problemer og med den viden jeg skulle have. Rigtig fed kÞreskole og virkelig gode kÞrelÊrere.
Anbefales stÊrkt
Roskilde kÞreskole gÞr oplevelsen af at tage kÞrekort nemt og overskueligt og ikke mindst også til en sjov oplevelse.
Jeg skiftede til Roskilde KÞreskoleâŠ
Jeg skiftede til Roskilde KÞreskole efter jeg havde dumpet min kÞreprÞve 3 gange, hos en anden kÞreskole i en anden by. Havde mistet modet, så tÊnkte jeg ville prÞve en anden kÞreskole, og fik fat i CÌneyt som kÞrelÊrer. I lÞbet af 2 uger med kÞretimer og en afsluttende kÞreprÞve kort efter, bestod jeg i fÞrste hug, endda i Roskilde som generelt vil blive betragtet som en svÊrere by at kÞre i, end den by jeg oprindeligt tog kÞrekort i. Kan varmt anbefale CÌneyt som kÞrelÊrer, han er super god til at lÊre fra sig, er tålmodig og sÞrger for at du får lÊrt det du skal. Ville Þnske jeg havde valgt denne kÞreskole fra start.
God kÞreskole
God kÞreskole
God pris
Cuneyt er en god og rolig kÞrelÊrer der er god til at lÊre en at kÞre bilen godt og samtidig god til at lÊre en nogle situationer i trafikken
Fantastisk!
Jeg tog lynkursus og var done på ca. 1 1/2 måned. Jeg havde Anees som kÞrelÊrer og jeg kan klart anbefale ham. Så tålmodig og dygtigt en kÞrelÊrer. En fantastisk oplevelse, hvor jeg bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg!
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Vedstod i fÞrste hug både teori og praktisk prÞve. Kan klart anbefale kÞreskolen.
Havde CÌneyt som er en mega fed kÞrelÊrer
5 stjerner her fra
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! undervisningen samt kÞrelÊrerne er rigtig sÞde og behjÊlpelige. Min kÞrelÊrer Anees er simpelthen så tålmodig og er god til at lÊre fra sig!
God oplevelse og anbefaling af Roskilde KÞreskole fra tidligere elev
Jeg havde Anees, som kÞrelÊrer. Professionel og kompetent undervisning, men samtidigt i trygt og hyggeligt miljÞ. KÞreskolen har central belÊgning lige ved stationen. Fik hurtigt tid til både teori- og kÞreprÞve og bestod begge i fÞrste forsÞg.
Jeg vil anbefale Roskilde kÞreskole tilâŠ
Jeg vil anbefale Roskilde kÞreskole til enver, da de er mestre til deres job. Min kÞrelÊre var CÃŒneyt, som var med mig igennem hele mit forlÞb. Han er dybt professionel til sit arbejde. Han sÞger fÃ¥r sin elev, har ro igennem hele forlÞbet, uden og stresse om noget som helst. CÃŒneyt i sig selv er ogsÃ¥ bare en god og rar mand og tale med imens man kÞre sine kÞretimer.ðªð
Glad elev herfra
Fede og venlige lÊrere, godt struktureret forlÞb, og let at få aftalt tider
Tak for kÞretiden CÌneyt! :)
SÃ¥ godt
Jeg havde en rigtig positiv oplevelse på denne kÞreskole. Teori-undervisningen var god, og alt var super struktureret og vel-planlagt. KÞreundervisningen var isÊr god. Jeg havde CÌneyt som kÞrelÊrer og han var rigtig god til at få mig til at fÞle mig tryg bag rattet og lÊre tingene hurtigt. Rigtig god og sÞd kÞrelÊrer, som man kan mÊrke hepper på en gennem det hele.
Jeg havde en super fed oplevelseâŠ
Jeg havde en super fed oplevelse på Roskilde kÞreskole jeg kan ikke andet end at anbefale den. Jeg har virkelig fået så meget hjÊlp efter en masse forsinkelser af forlÞbet.
Anbefaling af Roskilde kÞreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at tage kÞrekort hos Roskilde kÞreskole. CÌneyt var min kÞrelÊrer, jeg fÞlte mig hurtigt sikker og rolig når vi ude at kÞre. Han kan klart anbefales som kÞrelÊre. Jeg bestod alt i fÞrste huk, og det kunne ikke gÞres uden den super gode teori og kÞreundervisning.
ForlÞbet gik alt i alt tilpas stÊrkt, og var effektivt. Det hele blev gjordt på ca 3,5 måned.
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse som kÞreskole elev hos Roskilde KÞreskole. Jeg havde Anees som både teori og kÞrelÊre, og det har vÊret en fornÞjelse! Vi lÊrte fÞrst teorien og prÞvede den derefter i praksis. Anees formåede at skabte rammerne for en tryg og god oplevelse som ny bilist i trafikken.
Mit forlÞb har taget lidt under 4 måneder, og vÊret problemfrit.
Kan klart anbefale både kÞreskolen og Anees :)
Fantastisk oplevelse
Super god kÞreskole, de er venlige og hjÊlpsomme. Jeg havde Anees som teorilÊrer, han var virkelig god til at lÊre fra sig, og til at tage sig tid til sine elever.
Som kÞrelÊre havde jeg Ramus, og det var fantastisk. Alle kÞretimer var sjove og med godt humÞr, man lÊre en masse og kommer hurtigt ind i rytmen til at kÞre bil. Timerne handler om hvad med har brug for og kan altid tilpasses, hvilket var super fedt! :)
Klart en anbefaling at tage denne kÞreskole :)
Rigtig god KÞreskole
Meget fokus på eleverne. LÊrte hurtigt alt om bilen og reglerne. Vil klart anbefales.
Skide god kÞreskole
Jeg startede på kÞreskolen i Corona tiden og er virkelig blevet hjulpet godt igennem den periode af Anees, som er en rigtig god kÞrelÊrer. Han har god forståelse for at mÞde folk i ÞjenhÞjde, motivere når det har vÊret krÊvet, hans pragtfulde undervisning og gode holdninger hjalp rigtig meget, under kÞrslen. jeg bestod teori og kÞreprÞve i fÞrste hug. igen mange tak. Kan varmt anbefales.
Roskildes bedste kÞreskole
Super sÞdt personale & gode priser. Alt ved Roskilde kÞreskole har vÊret en kÊmpe fornÞjelse. Jeg havde Cuneyt som kÞrelÊrer og alle kÞretimer har vÊret vildt chill og super lÊrerige. Klart en anbefaling her fra!
Teori og kÞrelektioner fungerede rigtigâŠ
Teori og kÞrelektioner fungerede rigtig godt og hurtigt. Havde personligt selv en rigtig god oplevelse med min kÞrelÊrer(CÌneyt). Kan klart anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã