Ross Holidays レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hadden een 14 daagse reis geboekt naar huize Pefka op Zakynthos met vertrek eind juni. Onze 2e keer dat wij bij Ross een reis geboekt hebben. Andere keer was jaren geleden. Communicatie vooraf... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben echt "fan" van Ross. Persoonlijke benadering (hier en ter plaatse), Grieks, kleinschalige accommodatie, heel fijn! Nadeel de vliegtijden (als je vanuit het noorden vh land komt). Het... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik boek al vele jaren mijn vakanties naar Griekenland via Ross Holidays. Ook nu ik gescheiden ben (helaas wel erg duur voor singles). De service is betrouwbaar, fijne en rustige accomodaties. En ook t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige tijd gehad op Kalives, wij waren er al eens eerder geweest en ook dit keer was de accomodatie goed verzorgd, de eigenaar zoals je een vriendelijke opa wenst en de interieurverzorgster een sc... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Genieten van het échte Griekenland? Boek uw vakantie bij de Griekenlandspecialist. Vakanties naar kleinschalig Griekenland met een persoonlijke aanpak.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren vaste klant:top!

Al jaren vaste klant! 👍super tevreden, kleinschalig en tussen de Grieken! Klantvriendelijk Ross medewerkers, ervaren hostesses of hosts. Meestal 2 keer per jaar voor 3 weekjes thuiskomen en genieten:zorgeloos! Perfect geregeld en een mooi aanbod.

2025幎5月16日
5぀星のうち5の評䟡

In mei 2025 op vakantie op de Peloponnesos.

In mei op vakantie op de Peloponnesos via RossHolydays. Een speciaal op maat gemaakte vakantie van Kalamata (2 dagen) naar Leonidio (4 dagen), naar Epidavros (5 dagen) en weer terug naar Kalamat (2 dagen). Een deel van de west en oostkant van het Taygetos berggebied kunnen bezoeken met leuke stops in kleine dorpjes, Onder andere het natuurgebied noord van ΚαφεΜείο (ten noorden van Sparti) en Sparti zelf en op weg naar Leondio diverse bergdorpjes bezocht en het mooie bergdorp Kosmas met prachtige natuur in de buurt. Verder naar op weg Leonidio vind je het mooie klooster Elonas dat tegen de bergwand is gebouwd. Leonidio bekend om zijn stijle rotswanden (voor klimmers) en het vrouwenklooster Sintza at Arcadia en prachtige uitzicht vanaf de hooge rotsen (o.a. Hot Rock). In Epidavros en omgenving zijn vele tripjes te maken naar het kanaal van Korinthe, Nafplio, Nemea, Mykines, en dergelijke. Zelfs een bezoek aan Diakpopto is goed te doen via de snelweg en kan je met het treintje naar Kalivrita v.v. (wel vooraf Boeken in het seizoen). Zo beleven wij een vakantie met veel contact met locals. Geweldig....

2025幎5月14日
5぀星のうち5の評䟡

Ross Holidays is zeer betrouwbare reisorganisatie.

Ross Holidays is een zeer betrouwbare reisorganisatie, waar we al jaren onze vakanties boeken. Het aanbod is heel aantrekkelijk, divers en er is een ruime keuze. De website is toegankelijk, waardoor zoeken naar een geschikte plek makkelijk gaat. En de medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de situatie ter plaatse, mocht je meer informatie nodig hebben.

2025幎5月27日
5぀星のうち5の評䟡

Wie niet waagt die niet wint

En toen moesten we in het hoogseizoen op vakantie, en willen altijd graag naar Griekenland. Lang getreuzeld , is dat wel wat voor ons als 70 plussers.
Dus op het laatste moment geboekt bij ROSS HOLIDAYS , voor een schijntje naar Petra op Lesbos. Op 3 minuten van zee en uitzicht op zee , vindt dat maar eens elders .

2025幎8月14日

Een heerlijke Griekenland-beleving

Leuke kleinschalige accomodaties, alles goed verzorgd door Ross.
Boeken gaat goed en eenvoudig, transfer van vliegveld naar accommodatie is prima geregeld. Fijn dat er een hostess aanwezig is waar je terecht kunt met vragen. We hadden ook een excursie geboekt en die was prima verzorgd. Kortom: we hebben genoten en boeken zeker weer de volgende keer!

2025幎6月13日
5぀星のうち5の評䟡

Gemakkelijk te boeken via website

Gemakkelijk te boeken via website. Controle telefoontje van Ross alvorens boeking definitief is. Reisbescheiden zeer uitgebreid en ruim op tijd. Transfer per minibus vlot en comfortabel. Appartement Kanellos in Paleros voldeed aan alle verwachtingen. Goede info gekregen van host Hans, die uitgebreid diverse mogelijkheden aangaf wat te doen in de omgeving. De rondrit met huurauto door het binnenland was indrukwekkend.

2025幎9月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス