レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ongeïnteresseerd in particulieren klanten die voor een goede 1,5-2k willen afnemen. Selectief in het maken van offertes. Kan soms wel en soms niet voor dezelfde producten (dit weten ze niet onderling... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een WIFI extender besteld die afgebeeld stond op de site. I.p.v. deze extender te mogen ontvangen, kreeg ik hetzelfde type maar een nieuwere versie toegestuurd, terwijl het mij om de oudere versie te... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Routershop deelt zonder toestemming persoonlijke gegevens met derden zoals trustedshops.nl die je vervolgens gaan spammen voor een review. Na het plaatsen van een negatieve review met de gegeven li... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nieuwe wifi besteld vanwege het feit dat de huidige wifi niet tot achter in de tuin reikte. Geinstalleerd en we hebben inderdaad wifi in de tuin , echter van het wifi signaal ( 1 puntje en 2 boogjes... もっず芋る

䌁業情報

1. テレコミュニケヌション サヌビス プロバむダヌ

Routershop.nl に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Routershop Routershop.nl is dé specialist op het gebied van netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Draytek VigorFly 210 router

Het is een hele compacte router met erg goede prestaties. In het verleden regelmatig goedkopere routers van andere merken gebruikt maar die gaven instabiliteitsproblemen in combinatie met Apple apparatuur. Daar heeft deze VigorFly geen last van.
Ook zijn er veel configuratie mogelijkheden waaronder VPN enz. Configureren is eenvoudig, je moet natuurlijk wel een beetje verstand van routers hebben maar dat is altijd zo.

2015幎9月14日

uitstekende service

Na een half jaar begon een D-Link 933 ip camera kuren te vertonen.
Na een kort telefonisch gesprek met een uiterst vriendelijke medewerker kreeg ik direct een retourformulier, apparaat opgestuurd en na twee dagen al een nieuwe ontvangen (dus uit eigen voorraad en niet eerst opgestuurd naar de leverancier zoals veel bedrijven doen...).

Ik kan niet anders concluderen dan dat Routershop een uitstekende service verleend.

2015幎9月12日
5぀星のうち5の評䟡

Prima, ook voor plaatsen bestelling

Voor het plastsen bestelling diverse malen contact gehad om zeker te weten dat we de router zouden bestellen die we nodig hadden. Antwoorden waren duidelijk en werden snel gegeven.

Plaatsen bestelling was eenvoudig en levering vond prompt plaats. Correct en compleet.

Netgear r7000

Router besteld en zeer snel thuis. Ik kwam er achter dat de dag erna dezelfde Router werd aangeboden voor 20 eur lager. Na 1 belletje meteen email ontvangen dat ze dit terugstorten. Netjes geregeld.

5぀星のうち4の評䟡

Uit zeeland

Alles op tijd geleverd, gebeld voor aanschaf voor advies dit was ok. Smeren je geen overbodige dingen aan. Zojuist alles aangesloten en alles werkt. Ik heb niet moeten bellen voor advies, maar ik heb de indruk van hun dan dat je belt voor advies je altijd terecht kunt.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke info en goede communicatie

Duidelijke info en goede communicatie. Het bestelde product is goed omschreven op de website en het ophalen verliep soepel. Bij het ophalen nog wat info uit kunnen wisselen met een deskundig persoon.

5぀星のうち3の評䟡

Levering snel, punter ter verbetering

Na de bestelling en betaling op de goed functionerende site snel de router geleverd gekregen. Opvallend daarbij is de enorme doos, formaat grote verhuisdoos voor een veel kleiner product. Ongeveer factor 7 te groot! Verder bleek het product toch niet echt goed op onze infrastructuur te werken en wilden we retourneren. Ook dat was niet zo eenvoudig zoals je dat elders ziet, geen retourlabels in de doos of iets dergelijks. Alles bij elkaar niet slecht maar kan beter.

Managed Switch en 2 accesspoints

Voor mijn thuisnetwerk was ik op zoek naar een managed switch.
Routershop heeft me zeer goed geholpen bij het kiezen van de juiste switch, als wel de accesspoints.
Alles draait nu als een zonnetje, waar ik mijn trunk en untagged netwerken prima kan beheren.

Dank aan routershop!

primadeluxe!

Zo'n bestelling zou de standaard moeten zijn: snel, duidelijk en op tijd geleverd met alles erop en eraan. Klasse!

Er bovenop

Ik had een fout gemaakt bij het invoeren van het bezorgadres. Eén emailtje waarop bijna direct respons kwam en het was geregeld. Kortom, in één woord: super. Zoals het hoort. Warm aanbevolen.

2015幎8月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス