RovanSports.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Már többször rendeltem a Rovansports-tól és mindig gyorsan megkaptam a rendelésem annak ellenére,hogy én Magyarországon élek. Az utolsó rendelésembe sajnos hiba csúszott,nem volt a csomagba 4db gumi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zoals ik al eerder vermelde. Uitstekende service, en zeer snelle levering. Alles altijd netjes en zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Een absolute 10 uit 10 Ik kan rovansports zeer zeker met een ger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ben superblij met de snelle levering(snelheid) van jullie! Beste instapper als je into gas rc gaat beginnen. 30degrees north moeilijk kwa onderdelen en marder te duur( om mee te beginnen) kortom, supe... もっと見る

企業情報

1. 模型店

当該企業による記述

Rovan, Baja, HPI, FG, RC, Losi 5ive-T, Bigscale, ZD Racing, FID Racing, GTB Racing, RNA Tools, Hobby Details, gereedschappen, RC cars, Rofun, King,

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 65

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zoals ik al eerder vermelde.

Zoals ik al eerder vermelde.
Uitstekende service, en zeer snelle levering.
Alles altijd netjes en zorgvuldig ingepakt en verstuurd.
Een absolute 10 uit 10
Ik kan rovansports zeer zeker met een gerust hart aanbevelen

2026年8月12日

Jól kezelik a problémákat

Az utolsó rendelésembe sajnos hiba csúszott,nem volt a csomagba 4db gumiabroncs,felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal ,30 percen belül válaszoltak,és másnap már küldték is az elmaradt gumiabroncsokat!
Nagyon köszönöm!

2026年7月24日
5つ星のうち1の評価

Is echt niet goed

Is echt niet goed. Ik heb de bestelling gekregen auto Rovan 29cc maar mis nog de usb lader van de accu!
Ik heb hun e-mail gestuurd en gebeld en krijg ik geen reactie van hun ik vind echt niet normaal,
Ook de klantenservice niet vriendelijk en liggen tegen mij ! Bulshit

2026年7月14日
RovanSports.nl ロゴ

RovanSports.nl からの回答

Het spijt ons dat deze review is geplaatst, omdat deze een onjuist beeld geeft. De betreffende RC-auto is niet bij ROVANSPORTS.NL gekocht. Na controle van onze administratie bleek dat de klant uitsluitend een afstandsbediening bij ons heeft besteld. Op de door de klant meegestuurde foto was bovendien duidelijk te zien dat de doos nog gedeeltelijk was voorzien van de zwarte verzendfolie die kenmerkend is voor rechtstreekse zendingen vanuit China. Wij hebben de klant hier netjes op gewezen en gevraagd of er mogelijk sprake was van een vergissing of een ander ordernummer. Uiteraard hebben wij ook aangeboden mee te denken als wij konden helpen. Helaas kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor ontbrekende onderdelen van een product dat niet door ons is geleverd. Onze vele positieve beoordelingen laten gelukkig zien hoe wij onze klanten normaal gesproken snel, vriendelijk en correct helpen.

Perfect product

Een van de weinige die de juiste bouten kon leveren voor mijn motor. Eenvoudig te bestellen. Leveringstermijn kloppen. Goede heldere communicatie over de verzending en goed verpakt. Bouten van goede kwaliteit.

2026年7月21日
5つ星のうち2の評価

Folded tires

Delivery service is low. Took a very long time in comparison with similar stores. Tires are literally folded into each other and are not round anymore / useless for on-road racing. Would take a 5cm bigger plastic bag to solve it..?!?

2026年6月8日
5つ星のうち4の評価

Gute Preise

Gute Preise, schnelle Bearbeitung, leider hohe Versandkosten nach D

2026年4月6日
RovanSports.nl ロゴ

RovanSports.nl からの回答

Vielen Dank für Ihre Bewertung und das positive Feedback zu unseren Preisen und der schnellen Bearbeitung.

Wir verstehen, dass die Versandkosten nach Deutschland als hoch empfunden werden können. Wir versuchen jedoch bewusst, unsere Artikelpreise fair und transparent zu halten, ohne versteckte Versandkosten in die Produktpreise einzurechnen.

Darüber hinaus geben wir die tatsächlichen Versandkosten nicht vollständig an unsere Kunden weiter, da diese für uns – unter anderem durch Treibstoffzuschläge – mittlerweile sogar noch höher liegen.

Dennoch bedanken wir uns herzlich für Ihr Verständnis und Ihre Bestellung.

5つ星のうち5の評価

I ordered the RovanSports Conversion…

I ordered the RovanSports Conversion Kit 5B to 5SC and I am very satisfied. Everything arrived perfectly and all parts fit very well. The quality is excellent for the price, and the body looks even better in person than the X-Maxx. Very good value for the money — highly recommended!

2026年5月8日
5つ星のうち5の評価

Snel, scherp geprijsd en makkelijk besteld

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze webshop. De prijs van het product was scherp in vergelijking met andere aanbieders, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd, precies zoals je hoopt wanneer je online iets bestelt.

Wat ik ook als prettig heb ervaren, is dat de website overzichtelijk is. Het product dat ik zocht was makkelijk en snel te vinden, zonder dat ik lang hoefde te zoeken. Dat maakt het hele bestelproces een stuk aangenamer.

Al met al een positieve ervaring en zeker een webshop waar ik in de toekomst opnieuw zou bestellen.

2026年4月19日

Trustpilot エクスペリエンス