Heel goed bedrijf heb 2 shirtjes besteld helaas waren die te klein communicatie is heel goed kon de shirts makkelijk terug sturen kreeg toen een shoptegoed. Heb gelijk schoenen ervan besteld kwamen sn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Had een trui besteld maar deze kwam maar niet binnen. Na een week contact met hen opgenomen en na een snelle reactie bleek dat PostNL mijn pakketje is kwijtgeraakt. Dit is heel netjes opgelost, ik kr... ãã£ãšèŠã
TOPPPPPP! Ik heb al diverse malen kleding en schoenen bij Rozzano Exclusive besteld en iedere keer weer perfect, alles conform afspraak, volgende dag in huis en natuurlijk zeer correcte prijzen. Een... ãã£ãšèŠã
De kwaliteit van hun spullen is heel goed echt A1 kwaliteit Retourneren kan maar duur dan betaal je 2x verzendkosten nl het terugsturen en de nieuwe verzendkosten dus niet echt interessant. Ze verze... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede winkel
Goede winkel. Snelle levering en handig contact via whatsapp.
Meerdere keren besteld en altijd netjesâŠ
Meerdere keren besteld en altijd netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit!
Prachtige bril ontvangen met snelleâŠ
Prachtige bril ontvangen met snelle levering!
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering, ook erg betrouwbaar en goede service
PERFECT!
Zeer goed met communicatie. Producten van hoge kwaliteit en snelle verzending zeker een aanrader
Goeie goeie kwaliteit maakt niet uitâŠ
Goeie goeie kwaliteit maakt niet uit hoe vaak je het in de was doet het blijft goed ððŒ
Een absolute aanrader RozzanoâŠ
Een absolute aanrader Rozzano Exclusive. Nu wederom een mooie bestelling gedaan en fantastische en snelle service en net als de producten die ik heb besteld, de kwaliteit is zoals wordt omschreven evenzo de afwikkelingen.
Super ervaring
Goede kwaliteit kleding
Goede kwaliteit kleding, snelle levering ð
Snelle levering en mooie items!
Top kwaliteit
Top kwaliteit, terugsturen is ook geen probleem en werkt ideaal. Super tevreden
Fijne service en snelle levering !!
Hele goeie kwaliteit kleren
Hele goeie kwaliteit kleren. Betrouwbare verkopers. En hele snelle verzending. Zeker een aanrader. Uitstekend!!
Super tevreden met de kwaliteit &âŠ
Super tevreden met de kwaliteit & service!
Super tevreden van mijn bestelling bij Rozzano Exclusive!
Super tevreden van mijn bestelling bij Rozzano Exclusive! Ik bestelde 3 truien van CP Company, Stone Island en AMI Paris. Alles werd snel en netjes geleverd, de kwaliteit was top en volledig zoals op de fotoâs. Ook nog eens kunnen kopen met korting. Zeker een aanrader!
Geweldige kwaliteit en top service
Geweldige kwaliteit en top service