レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle ultralydsscannes for skuldersmerter, da jeg i et Ã¥r havde haft ondt i skulderen hver dag, og pÃ¥ det seneste ogsÃ¥ havde oplevet akutte smerter ved kravebenet. LÊgen var en meget... もっず芋る

Modtagelse RÞgnten/ultralyd :tirsdag 14 dec 21.. Kl 14:25 henvender jeg mig, Beklager manglende sundhedskort, (tid lÃ¥ pÃ¥ offenlig server, henvist via egen lÊge, Jeg forsÞger at, af... もっず芋る

KÊre personale Ved Trianglens RÞntgenklinik Jeg har vÊret til Ultralyd og rÞntgen i dag 5/7 2024 Vil gerne sige tusind tak for en super behandling, alle var bÃ¥de kompetente og virkelig sÞde.... もっず芋る

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

27件のレビュヌ

Jeg skulle ultralydsscannes for skuldersmerter, oprindeligt mistÊnkt impingement og dernÊst akutte smerter ved kravebenet ved vejrtrÊkning

Jeg skulle ultralydsscannes for skuldersmerter, da jeg i et år havde haft ondt i skulderen hver dag, og på det seneste også havde oplevet akutte smerter ved kravebenet.

LÊgen var en meget gammel mand der på ingen måde lyttede til hvad mit problem var, og han insisterede på, at fordi jeg kun havde haft ondt i et par uger, så skulle jeg tage panodiler og aflaste.

Jeg prÞvede at sige, at det var en lÊngerevarende skulderskade (den har gjort ondt lÞbende i 15 år), men han sagde, at det var ikke hvad lÊgen havde skrevet i henvisningen, så det kunne ikke passe.

Jeg var mållÞs.

Han nÊgtede at lytte og hverken kiggede på mig eller stort set talte til mig i de 5 min han lynhurtigt scannede og gik igen.

Jeg er en ung, kvindelig fysioterapeut og jeg lå bare sige, at den behandling er en af de oplevelser, der gÞr, at så mange har mistillid til sundhedssystemet og det er en af grundene til, at jeg har negligeret min skulder i over et år (og 14 fÞr det). SkrÊkkelig oplevelse

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

Altid god, venlig og grundig behandling.

Jeg er kommet pÃ¥ Trianglen en del Ã¥r til mammografi og scanning hvert 2. År. Hver eneste gang er jeg blevet behandlet rigtig godt af bÃ¥de sekretÊrer, sygeplejerske /radiograf og lÊge, som regel Eric Von Benzon. UndersÞgelser er foretaget grundigt, og jeg har fÃ¥et svar med det samme.

2025幎11月16日

Kristian -rÞntgenlÊge ?

Klinikken- Frederikssundsvej 80b.4.
Mig ankom med stresset håndled med overbelastede sener ?
Trist modtagels- men ok.
UltralydsundersÞgelse- behagelig hÞflig venlig person udfÞrer det nemt på 7 minutter.
venter igen 15 min på RÞntgen- ok
-"gå ind og sÊt dig -så kommer kristian "
Jeg gårind i det lille rum og sÊtter mig på briksen.
Kristian kommer. Jeg rejser mig hilser på med hånd og siger -"goddag kristian "
Jeg meddeler : jeg har selv lÊst lidt på nettet så jeg ved lidt om hvad jeg fejler- og jeg sagde ikke et ord mere end det-
Han blev straks dybt fornÊrmet og i vred uvenlig tone :
"Om jeg måske ville overtage undersÞgelsen ? "
-altså- magen til nÊrtagende fornÊrmet person-virkelig !
Jeg ville jo kun kort meddele at jeg selv havde vist interesse for at forstå hvad jeg fejlede.
Ren hÞflighed fra min side- synes jeg da.
FÞrst undersÞgte han håndled rundt og ok.
Til sidst pressede han den lille bÞjle rigtig hårdt- (unÞdigt hårdt ?) ind i fordybningen hvor albuebenet sluttet ved håndleddet mod hånden-
--" gÞr det sÊrlig ondt her ?-
jo en del- sagde jeg.
han konstaterede at jeg (78 år nu ) havde lidt alm slitage og at senerne var blevet betÊndte af min skade.
-så skred han bare uden videre..
Jeg havde egentlig ikke sÊrlig ondt da jeg kom- men har haft rigtig ondt i håndleddet det sted- lige siden-sover nu med skinne på hver nat-gjorde jeg ikke inden jeg blev undersÞgt af ham.Og med skinne nÊsten hele resten af dÞgnet også.
Jeg er ret sikker på at han viste hvad han gjorde- hÊvnede sig på min "utidige indblanding" i hans arbejde.
Jeg har virkelig ondt nu- bare af at skrive her.
Kan i se at få skiftet den arrogante lille personlighed ud med et normalt menneske .
Hilsen
Carsten larsen

2025幎8月25日

Uprofessionel lÊge.

RÞntgen og Ultralyd Frederikssundsvej 80B

Jeg har i lÊngere tid fÞlt, jeg har en knude som fylder i venstre side af ryggen, den gÞr ikke ondt, men det er en irriterende fÞlelse, egen lÊge kan ikke mÊrke noget, så jeg bliver sendt videre, for at kunne berolige mig i mine katastrofe tanker.
I dag har jeg så tid til ultralyd.
Jeg bliver taget godt imod af en radiograf, synes jeg hun sagde hun var, som laver en ultralyds scanning af venstre side af ryggen, hun fortÊller at hun ikke kan se noget, men lÊgen skal lige se også.
Det fÞrste lÊgen CHRISTIAN NOLSØE gÞr, da han kommer ind til mig, er at fortÊlle mig at man alligevel ikke kan se noget med ultralyd, pÃ¥ en sÃ¥dan mÃ¥de at jeg fÞler mig skÊldt ud, fordi jeg spilder deres tid, jeg fortÊller at det ikke er mig som har henvist mig selv, men min lÊge.
Jeg spÞrg ham, hvor skal jeg så sÞge hjÊlp, ja du må jo gå til lÊge igen siger han.
Da jeg skal have undersÞgt ryggen, står jeg med bar overkrop kun dÊkket af en åben BH, jeg holder oppe foran brysterne. LÊgen går så tÊt på mig, at jeg må stå tilbagelÊnet ind over briksen, for at vi ikke står nÊse til nÊse. Han bad mig pege hvor jeg havde den knude, men da den jo sidder på ryggen har jeg svÊrt ved at pege på den, da jeg jo ikke kan nå, dette bad han mig om flere gange, indtil jeg sagde med fast stemme (jamen jeg kan jo ikke nå)

Virkelig ubehagelig lÊge.
SÊtter aldrig mine ben der igen

2025幎8月10日

RÞntgenklinikken Trianglen

har vÊret til den mest umenneskelige scanning jeg har oplevet.
Jeg er mildest talt i chok.
Det tog 15 sek, han hverken mÊrkede på min hals eller noget som helst, fuld stÊndig iskold og uprofessionel.
LÊgen prÊsenterede knap sig selv, og da jeg spurgte om han ikke ville mÊrke den knude jeg havde fundet var svaret nej også gik han ud af dÞren og det var ligesom det.
Jeg fÞler mig slet ikke undersÞgt ordentligt, og min tanke var, er du egentlig overhoved lÊge.
Deres ventetid var også kort, og det siger i sig selv måske en hel del med den elendighed der forgår derinde.
Øv Þv Þv

2024幎12月11日

Jeg var til RÞngten og Ultralyd den 17

Jeg var til RÞngten og Ultralyd den 17 - 10 - 24 med min skulder, jeg blev kaldt ind fÞre min tid og blev rÞngten uden jeg fik at vide hvad hun fortog sig, jeg var virkelig utryg.
Jeg blev kaldt ind til Ultralyd og det kom en lÊge, han sagde ikke et ord, han gik igang med at lave Ultralyd på min skuldre uden at sige et ord til mig om hvad han laver.
Jeg fÞlger at det har vÊret overgreb da han ikke sagde hvad han fortog sig.
Region Hovestede og lÊger skal Informeres om det stede det er ikke ok at sender PT der til.

2024幎10月17日

Scanning af knude på klinikken i 2400 KBH

Har i dag vÊret på klinikken i 2400 KBH NV.
Jeg syntes ikke, oplevelsen var sÊrlig rar.
Jeg er en ung kvinde og kommer ind med en knude i halsen og hÊvelse i hÞjre side af skjoldbruskkirtlen. Radiografen er sÞd og imÞdekommende, og hun kan også mÊrke knuden. Hun scanner, men kan ikke se noget unormalt, hvilket selvfÞlgelig er en god besked at få.
EfterfÞlgende kommer lÊgen ind. Han smiler og virker flink, men lader til at have enormt travlt, og han spÞrger, hvor knuden sidder. Jeg begynder at prÞve at finde den (jeg skal lige bruge lidt tid til at lokalisere den) og han tager over, konkluderer det er min sene, jeg kan mÊrke. Jeg er ikke sikker på han mÊrker det rigtige sted. Men inden jeg kan nå at spÞrge ret meget ind, er han smuttet igen. Jeg fÞler mig lidt paf over hvor hurtigt det går, og ude på gangen, da jeg venter på elevatoren, mÊrker jeg knuden igen, og kan tydeligt mÊrke, den ligger adskilt fra senen. Det gÞr mig rigtig utryg. Jeg fÞler egentlig, jeg bÞr gå ind og sige det, men jeg har ikke lyst, for når det hele skal gå så hurtigt, fÞler jeg, at jeg er til besvÊr. Nu har jeg skrevet til min lÊge og afventer svar på om det er tilstrÊkkeligt til at kunne afskrive risikoen for fx krÊft, at radiografen ikke kunne se noget på ultralydsscanningen. Synes ikke det er en besked, jeg burde vÊre nÞdt til at skrive - og hvis der evt. skal en ny scanning til et andet sted, så koster det jo systemet mange penge, fordi det ikke bliver gjort ordentligt fÞrste gang. Plus, fÞlelsen af at vÊre til besvÊr og at man bare skal hurtigt ud af dÞren igen, er ikke en rar fÞlelse, når man er i en sårbar situation fÞlelsesmÊssigt.
De to stjerner er til den sÞde radiograf.

2024幎9月9日

Ærgerlig oplevelse hos RÞngtenklinikken Trianglen

Ærgerlig oplevelse hos RÞngtenklinikken Trianglen. Jeg skal til ultralydsscanning. Jeg bliver vist ind i et mÞrkelagt rum, hvor lyset er meget nedtonet. Jeg fÃ¥r at vide jeg skal ligge mig pÃ¥ briksen og vente pÃ¥ lÊgen. LÊgen kommer ind, snakker ikke rigtig til mig, gÃ¥r igang med at scanne og siger ikke rigtig noget fÞr han fortÊller, at min egen lÊge som har henvist mig har taget fejl.
LÊgen som scannede mig, havde ingen interesse i mig som patient og virkede dÞmmende over at jeg fortalte jeg havde smerter under vejrtrÊkning. Jeg spurgte hvad det ellers kunne vÊre, hvortil jeg fik svaret at det skulle jeg tage med min egen lÊge.
Herefter gik han ud og jeg lå på briksen forbavset over behandlingens forlÞb. Jeg var til behandlingen i maks 7 min. samlet set og gik derfra med uklarhed og en rigtig dårlig oplevelse.

2024幎6月4日

Amagerbrogade 193 rÞntgen klinik

Jeg fik en tid til rÞntgen og ultralyd.
RÞntgen gik fint, men ultralyd kom en virkelig arrogant lÊge ind, kiggede hurtigt på min fod, sagde intet og skulle til at gå ud af dÞren. Jeg når ham lige inden, spÞrger hvad han fandt. Hvortil han svare: Du har seneskedehindebetÊndelse i hÞjre fod, jeg skriver nogle papirer. Og så gik han.
Virkelig dårlig service!
Har prÞvet ham fÞr og håbede ikke det var ham igen.:/
Jeg vil aldrig sÊtte mine ben der igen, igen en dårlig service..

2024幎7月18日

rtgklinik

rtgklinik - Frederikssundsvej:
Jeg modtog rÞgning & ultralyd den 12 april. En kedelig oplevelse. Jeg har meget svÊrt ved at se der blev udfÞrt ultralydsskanning på hÞjt niveau det tog under 5 min.
Jeg fik at vide at min tommelfinger intet fejlede trods at den var hÊvet og jeg havde haft smerter i flere mdr.
Jeg spurgte professoren om han kunne skanne lidt mere da jeg havde en store mÊnge gel på min finger og jeg kunne se og mÊrke han ikke var der hvor det gjorde ondt. Svaret var: "Jeg kan jo ikke skanne hele hånden"
Der gik yderlige 2 mdr. Fik så en henvisning til en ortopÊdkirurg.
Han stille to spÞrgsmål til hvor jeg havde smerter ultralydsskannede og resultatet var at jeg er gået rundt med en springfinger 4 mdr.
Jeg tÊnker at tempo, giv sig tid til at lytte til patienten, og mere fokus på grundighed.

2024幎4月12日

Rontgen LÊgehus Århus C drÊbermaskine

RÞntgen lÊgehus Århus C drÊbermaskine
Stråling, rÞntgen: nogle af hospitalerne og klinikkerne tager i stedet for at tage 5 rÞntgenbilleder, tager de 80 rÞntgenbilleder uden din tilladelse. Så mange x-ray er lige så kraftfuld som en CT-scanning. For at multiplicere dens effekt bruger de en grÞn strålings pÊre på samme tid. De fokuserer det ikke lokalt, men hele kroppen får stråling, selv om kun lÊnden, skal rÞntgenfotograferes. Dine Þjne, din hjerne, bryster, hele din krop får ioniseret stråling. Den nÊste de du får kvalme, klÞende Þjne, mast celle aktivering, og hver de smerte og klÞende hud for evigt, nervesystemet lammer, skjoldbruskkirtel dysfunktion, forstoppelse, probiotika dÞr. Når du kommer til skade, selv lÊgen får ikke lov til at kigge på billeder. Selv om du har masse skader, fortÊller de at dine billeder er fine. Således får du ikke erstatning. Hvorfor har du ikke ret at se din egens krops rÞntgen billeder? Er der ikke frihed? Der er ingen steder, du kan klage. Selv på klinikkens hjemmeside er skrevet: knoglekrÊft og brystkrÊft effekt af stråling. De bruger denne metode for Êldre mennesker, udlÊndinge og dem, der mistede deres job, selv med skader på grund af job. Alle der bliver "ubrugelige". Det minder mig om, at kun de raske mennesker har ret til at leve, den anden skal dÞ. De lover dig, at du kan få dine rÞntgenbilleder på CD, men de giver dig få billeder, som du ikke kan se, er det nakke eller lÊnd eller din numse. Den ondeste klinik, mine venner har set, den anden er Holstebro sygehus. Alle Êldre får rÞntgenbilleder i et sÊrligt rum, som er kodet at drÊbe. En måned efter dÞr de normalt.

2024幎4月18日
自発的なレビュヌ

RÞgten og ultralyd Amagerbrogade 193.

Hold jer vÊk fra det sted.
Arrogant ligeglad lÊge der kunne konstatere efter 10 sek. at der ikke var noget at se.
Måtte tigge om han ikke lige kunne se igen da jeg i 2 mdr. havde haft smerter i skulderen og min arm og hånd sov frygteligt.
Han kiggede igen og mente jeg måske havde en lille hÊvning men ikke noget foruroligende!
Måtte selv betale for endnu en undersÞgelse på en privatklinik der viste jeg havde 3 skader i skulderen, bl.a noget sene der var revet over.
Går ud fra den pågÊlende person hader sit arbejde eller ikke var tilstede den dag lÊgelÞftet skulle aflÊgges.
HOLD JER VÆK!

2024幎2月1日

Dårlig oplevelse på Amagerbrogade 193

Amagerbrogade 193
Stedet kan IKKE anbefales.
En sÞd sygeplejerske, men en arrogant lÊge. PrÊsenterede sig ikke en kom ind og sagde:"LÊg dig om på maven". Han scannede et område og sagde, at der ikke var noget. Jeg udpegede knuden for ham, men han påstod stadig, at der ikke var noget. Nu har jeg fået en scanning på sygehuset, der viser en knude på 7x7x5 cm. Jeg håber ikke, den er ondartet, for så har den mellemliggende tid vÊret dyrekÞbt.

2023幎8月8日

O stjerner fra mig.

O stjerner fra mig.
RÞntgen og ultralyd på Frederksundsvej 80 B.
LÊge. Christian Pàllson NolsÞe
Arrogant, overfladisk, overlegen, ikke smilende eller imÞdekommende lÊge.
Havde hverken tid eller interesse i at behandle mig ordentligt eller LYTTE til mine smerter, tilstand, efter et års smertetilstand eller interesseret i at bruge sin viden og erfaring i at give råd og vejledning, til at afhjÊlpe dem, eller bruge sin egen viden konstruktivt.
Min oplevelse : Jeg har vÊret til ultralyd med min skulder i dag.
Jeg har haft smerter siden jeg blev påkÞrt på motorvejen for et år siden.

Endnu en arrogant, overlegen og kort for hovedet lÊge, Christian NolsÞe.
FREDERIKSBORGVEJ 80 B. 2400 KBH
SÃ¥ er I advaret.
Ikke mÊrkeligt at lÊger fÃ¥r et dÃ¥rligt ry og klinikker med 😎😎

Ham: jeg skal lige undersÞge din skulder med ultralyd
Mig: OK. hvad med inde under skulderbladet, der gÞr det konstant ondt.....også når jeg trÊkker vejret.
Ham: det er kun muskulÊrt.
Mig: Det er ikke min oplevelse Kan der ikke vÊret noget andet galt, når det ikke er gået vÊk i et år, selvom jeg har vÊret både til fys, massage og akkupunktur.
??
Ham: Nu er det jo mig der er lÊgen, og der er muskulÊrt.
Mig: ja, og nu er jeg jo patienten, der ved hvor det gÞr ondt.
Ham, der trykker med scanneren på forskellige steder: gÞr det her ondt ?
Mig: Nej ikke med så blÞdt et tryk, men hvis man tager med fingrene og trykker, så gÞr det mega ondt.
Ham: ja, nu er jeg jo ikke massÞr.
Mig: Hvad kan jeg så gÞre ved det?
Ham: ja nu er jeg ikke din lÊge !!!!!
Mig: Var det ikke lige det du sagde.
Ham: det må du tale med din egen lÊge om
Mig: Det har jeg sådan set gjort i et år, uden det har hjulpet. Det kunne vÊre du havde nogen forslag.
Ham: det må du tale med din lÊge om.....Farvel og tak for i dag.
Og vÊk var han 😎😎 Det tog 5 min.

Klinikken ligner noget der ikke er blevet moderniseret eller opgraderet i 30 år, små og kedelige lokaler, personale som hverken smiler eller ser ud som om de nyder deres arbejde. Tung og kedelig energi og ikke så lang ventetid, hvilket der nok er en grund til.

Jeg gik ud til skranken og bad om lÊgens navn, og sagde farvel og tak, her kommer jeg aldrig mere.

Slet slet....ikke bruge mere energi på sådan en i...., han skal ikke få lov til at ÞdelÊgge min dag. Jeg går videre i systemet til en bedre og kvalificeret lÊge / specialist.

2023幎9月4日
自発的なレビュヌ

Skulle have scannet mit ben

Skulle have scannet mit ben, ind af dÞren kom en Êldre arrogant lÊge, der meddelte at det jeg jeg kom for kunne han ikke scanne, var meget overfladisk, sÃ¥ ud af dÞren igen efter ca 30 sek, absolut ikke et sted jeg vil anbefale😡

2023幎8月7日

Kom hurtigt til

Kom hurtigt til, både til rÞntgen og ultralyd. Venligt personale og lÊge, der på stedet gav anbefaling for behandling. Min egen lÊge havde svaret 2 dage efter.

2023幎2月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ