レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

ImÞdekommende og hjÊlpsomt personale, ren og lÊkker shop og et fejlfrit resultat. 5 ruder blev tonet pÃ¥ min golf mens jeg ventede. Valgte deres nÊstbedste rudetoner (kvalitets niveau 4) StÃ¥r kniv skar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wow! Jeg har nu fÃ¥et tonet ruder hos Rudetonning.dk pÃ¥ min 5. bil, og endnu engang leverer de bare en fantastisk oplevelse. Servicen er hurtig, venlig og imÞdekommende, og resultatet sidder lige i ska... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

MÞg god service! 🀩 KÆMPE anbefaling! De er hurtige, professionelle og rigtig venlige! Resultatet er flot og vejledningen hele vejen igennem har vÊret fÊnomenal!!

5぀星のうち5の評䟡

As per usual, service, atmosphere, work and materials 5 stars. Quality above and beyond ⭐⭐⭐⭐⭐🔝✅ Go elsewhere, only if you can accept second best or less. Tak til Marcus og team, altid en... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har specialiseret os i at lave solfilm pÃ¥ biler, pÃ¥ eget vÊrksted. Med over 10 Ã¥rs erfaring indenfor montering af solfilm, betragter vi os som fÞrende pÃ¥ markedet. Vi er faktisk sÃ¥ sikre pÃ¥ vores arbejde, at vi giver 10 Ã¥rs garanti pÃ¥ arbejdet og op til livstidsgaranti pÃ¥ solfilmen.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Toning af ruder

Fik 5 ruder tonet på min golf 7, og der er blevet gjort et fantastisk arbejde, det ser vildt godt ud! Dejlig imÞdekommende, god service, rigtig god pris, men uden at gå på kompromis med kvaliteten:-)

2026幎3月25日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig kvalitet af arbejdet, og ligeglad med kunden

Jeg havde min bil inden hos Rudetoning.dk, hvor jeg havde kÞbt nogle nye sommerfÊlge med dÊk, jeg skulle have PPF folie på fronten og diverse andre steder, resten af bilen skulle coades, og bremsekalibrene males.
Jeg havde gjort opmÊrksom, både ved bestilling af tiden og ved aflevering af bilen, at frontklappen lige var malet. Her fortalte han mig så at der gerne skulle gå to uger fÞr de kunne sÊtte folie på frontklappen, og jeg accepterede. Jeg afleverede bilen i den 4 dage efter frontklappen var blevet malet, i den tro at de ville lave alt det andet fÞrst og vente til at frontklappen var hÊrdet fÊrdig. 4 dage senere var den fÊrdig.
Da jeg henter bilen, spÞrger jeg ind til nogle ting isÊr omkring folien, der ikke ligger helt tÊt til bilen. De siger der skal gå to uger, da det selv skal have lov at sÊtte sig.
Efter to uger får de bilen op til et tjek af folien. De var selv ret tilfredse. Jeg taler med en af teknikerne, hvor jeg påpeger at folien sidder lÞs eller folder flere steder, samt at det ligner der er en stor ridse på langs af min nymalet frontklap, men det kunne de ikke gÞre noget ved, fordi det var lagt på så kort efter den var malet. Så hvis de prÞvede at rette på det, ville de få maling med af. Jeg fortÊller så, at det har de jo vidst hele tiden, så det kunne da ikke vÊre mit problem, men det var det åbenbart.
Nu har min bil så lige vÊret på autoriseret vÊrksted, hvor der er fundet tape og store rester af folien, som har sat sig i bremserne og brÊndt fast til udstÞdningen osv.
Jeg synes resultatet af det hele virker virkelig som om at det bare skal gå stÊrkt, uden nogen tanke for kvalitet. Man kommer sådan et sted, fordi man går op i sin bil, men de virker total ligeglade, desvÊrre.

2025幎5月19日
自発的なレビュヌ
Rudetoning ロゎ

Rudetoning からの回答

Hej SI, din besked er meget svÊr at forstå...

Hvis du er så utilfreds kan du bare ringe, det er vores politik her i shoppen, vi retter gerne fejl det ved alle.

Mvh. Rudetoning.dk

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス