ImÞdekommende og hjÊlpsomt personale, ren og lÊkker shop og et fejlfrit resultat. 5 ruder blev tonet pÃ¥ min golf mens jeg ventede. Valgte deres nÊstbedste rudetoner (kvalitets niveau 4) StÃ¥r kniv skar... ãã£ãšèŠã
Wow! Jeg har nu fÃ¥et tonet ruder hos Rudetonning.dk pÃ¥ min 5. bil, og endnu engang leverer de bare en fantastisk oplevelse. Servicen er hurtig, venlig og imÞdekommende, og resultatet sidder lige i ska... ãã£ãšèŠã
MÞg god service! ð€© KÃMPE anbefaling! De er hurtige, professionelle og rigtig venlige! Resultatet er flot og vejledningen hele vejen igennem har vÊret fÊnomenal!!
As per usual, service, atmosphere, work and materials 5 stars. Quality above and beyond âïžâïžâïžâïžâïžðâ Go elsewhere, only if you can accept second best or less. Tak til Marcus og team, altid en... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har specialiseret os i at lave solfilm pÃÂ¥ biler, pÃÂ¥ eget vÊrksted. Med over 10 ÃÂ¥rs erfaring indenfor montering af solfilm, betragter vi os som fÞrende pÃÂ¥ markedet. Vi er faktisk sÃÂ¥ sikre pÃÂ¥ vores arbejde, at vi giver 10 ÃÂ¥rs garanti pÃÂ¥ arbejdet og op til livstidsgaranti pÃÂ¥ solfilmen.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
MÞg god service
MÞg god service! ð€© KÃMPE anbefaling!
De er hurtige, professionelle og rigtig venlige!
Resultatet er flot og vejledningen hele vejen igennem har vÊret fÊnomenal!!
Toning af ruder
Fik 5 ruder tonet på min golf 7, og der er blevet gjort et fantastisk arbejde, det ser vildt godt ud! Dejlig imÞdekommende, god service, rigtig god pris, men uden at gå på kompromis med kvaliteten:-)
Super god service
Super god service, kommer helt sikkert igen
Jeg fik monteret solfilm på bilen
Jeg fik monteret solfilm på bilen, og alt gik super nemt og ser forrygende ud! Jeg er meget glad og tilfreds med resultatet
Super service og virkelig godt arbejdeâŠ
Super service og virkelig godt arbejde med solfilm
Perfekt arbejde.
Super service
Super service
Vil helt sikkert komme tilbage når den nÊste bil skal laves.
Brugt dem altid
Brugt dem altid, på alle mine biler - også den nÊste.
Tak for endnu et godt stykke arbejde ðð»
Super fed service
Super fed service
Et dejligt sted i få lavet solfilm til sin bil, og en god service og super god til anbefalinger med mÞrkingen til de forskellige steder på ruderne
Dygtig til deres arbejde hurtige og denâŠ
Dygtig til deres arbejde hurtige og den sidder bare i skabet hver gang
Helt klart anbefales
Yderst profesionelle
Det er anden bil, jeg får lavet hos rudetoning.dk, og igen er jeg yderst tilfreds. Hurtig, professionel service og et virkelig flot resultat.
Solfilm
Kan klart anbefales
Det er mit tredje besÞg hos Marcus
Fem stjerner herfra ð
Perfekt betjening og guide i lÞsning.
Perfekt betjening og guide i lÞsning.
Super resultat
Nemt at booke via telefon - kaffe mens jeg ventede - super resultat!
Perfekt resultat hver gang
3 bil jeg får lavet hos rudetoning.dk og igen et fantastisk resultat.
Der er altid god service, dygtige fagfolk som kan råde og vejlede.
Vil aldrig vÊlge andre steder til den slags arbejde :)
Vi har nu gemmen 1 Ã¥r fÃ¥ret lavet tunetâŠ
Vi har nu gemmen 1 år fåret lavet tunet ruder hos rudetuning og de skuffer aldrig. Arbejdet er helt igennem gennemfÞrt og vi har aldrig oplevet luftbobler på nogen af vores 5 biler. De står altid klar med gode råd og vejledning til en god pris. Klar anbefaling herfra
DÃ¥rlig kvalitet af arbejdet, og ligeglad med kunden
Jeg havde min bil inden hos Rudetoning.dk, hvor jeg havde kÞbt nogle nye sommerfÊlge med dÊk, jeg skulle have PPF folie på fronten og diverse andre steder, resten af bilen skulle coades, og bremsekalibrene males.
Jeg havde gjort opmÊrksom, både ved bestilling af tiden og ved aflevering af bilen, at frontklappen lige var malet. Her fortalte han mig så at der gerne skulle gå to uger fÞr de kunne sÊtte folie på frontklappen, og jeg accepterede. Jeg afleverede bilen i den 4 dage efter frontklappen var blevet malet, i den tro at de ville lave alt det andet fÞrst og vente til at frontklappen var hÊrdet fÊrdig. 4 dage senere var den fÊrdig.
Da jeg henter bilen, spÞrger jeg ind til nogle ting isÊr omkring folien, der ikke ligger helt tÊt til bilen. De siger der skal gå to uger, da det selv skal have lov at sÊtte sig.
Efter to uger får de bilen op til et tjek af folien. De var selv ret tilfredse. Jeg taler med en af teknikerne, hvor jeg påpeger at folien sidder lÞs eller folder flere steder, samt at det ligner der er en stor ridse på langs af min nymalet frontklap, men det kunne de ikke gÞre noget ved, fordi det var lagt på så kort efter den var malet. Så hvis de prÞvede at rette på det, ville de få maling med af. Jeg fortÊller så, at det har de jo vidst hele tiden, så det kunne da ikke vÊre mit problem, men det var det åbenbart.
Nu har min bil så lige vÊret på autoriseret vÊrksted, hvor der er fundet tape og store rester af folien, som har sat sig i bremserne og brÊndt fast til udstÞdningen osv.
Jeg synes resultatet af det hele virker virkelig som om at det bare skal gå stÊrkt, uden nogen tanke for kvalitet. Man kommer sådan et sted, fordi man går op i sin bil, men de virker total ligeglade, desvÊrre.

Rudetoning ããã®åç