レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik lavet solfilm pÃ¥ min Skoda Octavia hos Nanoshine, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udfÞrt meget professionelt, og kvaliteten er helt i top. Personalet var utrolig i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Opgave/ordre: Rudetoning/montering af solfilm (mÞrkeste mulige) pÃ¥ Xpeng G6. ForlÞb: Nanoshine (NS) stod klar med relativt kort varsel til montering af solfilm pÃ¥ bilens bagerste ruder (5 i alt... もっず芋る

Har lige haft begge vores Audier til level 1 vedligehold og lakbehandling his Nanoshine.Dk. FÞrst en gennemgÃ¥ende rens af bilerne indvendig og udvendig ned til mindste detalje, herefter lak rens og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nanoshine - Tak for et fremragende stykke arbejde ! Har netop modtaget min Passat GTE, efter den har vÊret til kÊrlig behandling hos jer. Har ikke noget at sÊtte pÃ¥ arbejdet - Simpelthen sÃ¥ flot !... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむダヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Nanoshine.dk - Eksperter i eksklusiv vedligeholdelse og beskyttelse af kÞretÞjer Nanoshine.dk er din pålidelige partner inden for eksklusiv vedligeholdelse og beskyttelse af biler. Som distributÞr af coating og Stenslagsfolie produkter, mm. VÊlger vi kun de bedste materialer, der gÞr at vi kan leverer hÞj kvalitetsprodukter og professionelle lÞsninger til lakbeskyttelse og pleje. Vi er også certificerede installatÞrer af SKYFOL, STEK og XPEL PPF (Paint Protection Film), hvilket sikrer den bedste beskyttelse af dit kÞretÞj mod skader og slitage. Vores kunder får kun de bedste produkter og den hÞjeste standard inden for behandling og vedligeholdelse. Med os får du holdbar og effektiv beskyttelse, der forlÊnger vÊrdien og skÞnheden af dine kÞretÞjer. Vi er stolte af at kunne levere service i topklasse og produkter, der er kendt for deres ydeevne og kvalitet. Kontakt Nanoshine.dk og oplev, hvad det vil sige at investere i professionel bilpleje og beskyttelse, der virkelig holder!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

60件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg fik lavet solfilm på min Skoda

Jeg fik lavet solfilm på min Skoda Octavia hos Nanoshine, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Arbejdet blev udfÞrt meget professionelt, og kvaliteten er helt i top. Personalet var utrolig imÞdekommende og venlige, og man fÞler sig godt behandlet fra start til slut.
Prisen var også rigtig god i forhold til det flotte resultat, jeg fik. Man kan tydeligt se, at de ved, hvad de laver, og de går op i deres arbejde.
Jeg kan 100 % anbefale Nanoshine til alle, der overvejer at få lavet solfilm på deres bil. Tak for et rigtig godt stykke arbejde!

2026幎3月3日

Hej Mohammad,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen hos os. Det betyder meget for os.
Tak for anbefalingen og du er altid velkommen igen.

Vh.
Team Nanoshine

Meget kompetent og venlig betjening

Meget kompetent og venlig betjening. Ikke billigt

, men resultatet levede op til forventningerne.

2025幎9月5日

Nanoshine ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pÊne ord om vores betjening. Vi er glade for at hÞre, at resultatet levede op til dine forventninger, det betyder meget for os. Vi bestrÊber os altid på at levere hÞj kvalitet og god service, og din feedback bekrÊfter, at vi er på rette vej.

Altid god service og imÞdekommende

Altid god service og imÞdekommende personale.
Super flot arbejde 👍

2025幎8月20日

Hej Anna
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og personale. Vi sÊtter stor pris på din ros og glÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Mvh.

RUDETONING: XPENG G6

Opgave/ordre: Rudetoning/montering af solfilm (mÞrkeste mulige) på Xpeng G6.

ForlÞb: Nanoshine (NS) stod klar med relativt kort varsel til montering af solfilm på bilens bagerste ruder (5 i alt). Superfint vÊrksted samt en meget informativ og omhyggelig montering. Alt forlÞb til meget stor tilfredshed for Kunden, som glad forlod NS - sikkert ikke for sidste gang.

Samlede pris for opgaven inkl. alt: DKK2.500 - det hele vÊrd og mere til.

Kunden giver NS med de dedikerede og omhyggelige medarbejdere 5 meget store stjerner og stÞrste anbefaling!

2025幎5月30日
自発的なレビュヌ

Super kvalitet og fornuftig pris!

Det var en rigtig god oplevelse at vÊre kunde hos Nanoshine - de stod klar da jeg kom med min bil og solfilm blev påsat indenfor tidsrammen. Kvaliteten er helt i top og pris meget fornuftig. Super kompetent og venligt personale - jeg kan kun give mine bedste anbefalinger!!

2025幎5月26日

Hej Christian
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både kvalitet, pris og service levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at få den slags tilbagemeldinger.
Du skal vÊre hjertelig velkommen igen, hvis vi kan hjÊlpe dig en anden gang!
Team Nanoshine

God service, nemme at komme i kontakt med. Mangler måske en kaffemaskine i venterummet.

2024幎9月19日

Nanoshine ApS からの回答

Hej. Tak for din anmeldelse, dog er der en meget fin kaffemaskine i venterummet 😃 en kop kaffe er helt gratis.
Vh. Nanoshine

Outstanding customer service

The guys at Nanoshine are genuine craftsmen!

My car had a couple of "driver-inflicted wounds" (my bad) to its Hexis Sherwood Green wrap, which was installed in 2022 by Nanoshine. Back then, I was more than satisfied (*much* more) with the result, both the craftsmanship and the service.

My visit this week only amplified my satisfaction: excellent work (even fixing a couple of inconspicuous minor damages beyond the agreed-to scope of work), timely service, and very pleasant interaction. Overall astounding customer service.

I've already referred a couple of friends to Nanoshine, and when I - down the road - will be in the market for a new wrap, Nanoshine is where I'll be headed to!

2024幎8月21日

Ikke en finger at sÊtte

Fik tonet mine bagerste ruder på bilen. Der er ikke en finger at sÊtte på noget af det de har udfÞrt.
Prisen var god, arbejdet var godt og så blev det klaret hurtigt.
Har fået tonet ruder på andre biler, ved andre steder fÞr, til hÞjere pris, samme kvalitet og lÊngere ventetid på mindre kompliceret biler.
Jeg blev også fint vejledt efterfÞlgende, ved levering af bilen og nu her 1 uge senere står det bare snurre lige! Ingen bobler eller lignende, fuldstÊndigt som jeg havde forventet.

2024幎5月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。