レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bliver taget godt imod pÃ¥ restauranten, der er dÊkket op med hvide duge. Her har de virkelig forstand pÃ¥ fisk, tilberedning og smag. Der er brugt gode rÃ¥varer.Her spiser vi virkelig lÊkkert. De... もっず芋る

Lever ikke op til forventningerne og prisen. Vi spiste frokost, 3-retters menu. Serveringerne var for smÃ¥ isÊr fordi vi skulle vente alt for lÊnge mellem hver servering. TilbehÞret til de i Þvrigt ve... もっず芋る

Vi fejrede min 75 Ã¥rs fÞdselsdag med et hold rigtig nÊre og gode venner (10 i alt)og var sÃ¥ heldige at de pÃ¥ selve dagen havde "Store fiskeaften"! Og hvilken succes - der var ikke et hÃ¥r i suppen (hel... もっず芋る

Min kone og jeg spiste pÃ¥ RM d. 12. oktober. Appetizers og tre retter. Fantastisk lÊkkert. Maden var perfekt krydret, velsmagende, smukt anrettet og smukt prÊsenteret.af den yderst proffesionelle,... もっず芋る

䌁業情報

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Den 20 juli besÞgte vi endnu en gang Rudolf Mathis for en familiemiddag (10 pers) og som altid var menuen fantastisk. Stedet har et unikt kÞkken og beliggenhed er bare så smuk. Fantastisk serviceminded og venligt personale. En perfekt aften. Tak Rudolf Mathis.

2021幎8月11日
自発的なレビュヌ

Lever ikke op til forventningerne og

Lever ikke op til forventningerne og prisen. Vi spiste frokost, 3-retters menu. Serveringerne var for små isÊr fordi vi skulle vente alt for lÊnge mellem hver servering. TilbehÞret til de i Þvrigt velstegte fisk var i bedste fald småkedeligt, fik en kartoffel, der smagte ubehageligt hengemt, og der var helt enkelt for lidt af tilbehÞr og smagsoplevelse, som kunne fuldende fisken. Levede ikke op til prisen og betjeningen var underligt ufokuseret og kÞkkenet for langsomt. Måske for mange gÊster den dag? Vi ville ikke besÞge restauranten til frokost igen.

2021幎7月24日
自発的なレビュヌ

Fantastisk mad & betjening.

Vi fik en 5 retters menu med vin til og det er ikke mindre den bedste madoplevelse jeg har oplevet.
Betjeningen var meget sÞde og venlige så hvis det var muligt at give 6 stjerner ville jeg uden tvivl give dem dét.
Jeg er endvidere kÞrestolsbruger og der var ingen problemer med at komme ind.

2020幎11月1日

Herlig sommermiddag!.

Vi var tre vennepar som sÞndag havde en virkelig god oplevelse på Rudolf Mathis. Meget veltillavede fiskeretter, herlige vine og super sÞd og god betjening.
I tillÊg hertil herlig udsigt til kanalmiljÞet i Kerteminde en rigtig sommeraften.

2020幎8月12日
自発的なレビュヌ

En oplevelse, der ville have fået Bo Beck til at sige “Nej nej nej”

Min kÊreste og jeg havde set frem til et pitstop i Kerteminde med frokost pÃ¥ Rudolf Mathis, hvilket blev fÞrste og sidste gang. Vi ankom uden reservation, og fik fortalt af tjeneren at vi derfor kunne forvente ventetid pÃ¥ betjeningen og maden, uden at kunne sige hvor meget, mÃ¥ske helt op til en time, hvilket vi accepterede. Vi sad et kvarter ved bordet uden et velkomment blik fra nogen af tjenerne, hvor vi i ventetiden slog frokostretterne op pÃ¥ telefonen, sÃ¥ vi kunne vÊre forberedte, nÃ¥r vi endelig kunne afgive vores bestilling. Udover en 3-retters menu prydede menukortet to retter: koldrÞget laks med urtecreme til 180 kr eller rÞdspÊttefilet til svimlende 315 kr. Vi havde aftenen forinden spist 3-retters menu pÃ¥ Lieffroy med tilfÞjelse af en ekstra ret med hummer der kostede 160 kr, hvilken var helt sublim, og havde derfor hÞje forventninger til den koldrÞgede laks, som vi valgte, der tilmed var 20 kr dyrere. Vi var derfor nÊrmest mÃ¥llÞse, da der blev serveret tynde skiver af koldrÞget laks fladt fordelt pÃ¥ en rund tallerken, toppet med en cirkel af halv-frisk friseesalat, en skÃ¥l med urtecreme og en kvart citron. En noget spartansk oplevelse, hvor vi tÊnkte, at de minutters tilberedningstid, det mÃ¥ have kostet, fejlagtigt var brugt pÃ¥ den nÞje udskÃ¥rede citron, der havde form som en kongekrone, og man trods alt alligevel havde glemt at fjerne kernerne fra. Kort og godt en ret i tarvelig 80’er stil, der mÃ¥ have krÊvet mod at servere med oprejst pande.. Vi har ikke noget imod simpel mad, hvis prisen er derefter. Det bliver et Bo Becks “nej” herfra.

2020幎7月3日

Helt igennem fantastisk

Jeg har altid hÞrt meget godt om Rudolf Mathis.
Forventningerne var derfor store, da jeg i går sammen med et vennepar besÞgte den meget roste fiskerestaurant og jeg blev bestemt ikke skuffet.
Vi nÞd 5 dejlige retter, der alle var tilberedt af friske og lÊkre råvarer. Retterne var smukt anrettet og dermed en fryd for Þjet såvel som smagslÞgene.
Vinene var perfekt afstemt efter de enkelte retter og smagte alle pragtfuldt.
Personalet var med deres smilende, sÞde og imÞdekommende facon med til at gÞre oplevelsen fuldendt.
Jeg kan anbefale, at man (om vejret tillader det) sidder udenfor. Lyden af rolige bÞlgeskvulp og havfugle passer perfekt til en fiskerestaurant.
En god detalje var, at man kunne bestille en œ vinmenu. Det gjorde jeg og det var lige tilpas
 en hel vinmenu havde for mig vÊret i overkanten, men det er naturligvis individuelt.
Er man til fisk bÞr man absolut besÞge Rudolf Mathis.
Tak til Rudolf Mathis for en gennemfÞrt og uforglemmelig oplevelse.

Martin Nielsen

2020幎6月13日

Smukt!

Aldrig har vi betalt så mange penge for mad, og sjÊldent har vi vÊret mere tilfredse. For den jÊvne borger er det ikke noget man gÞr ofte, men man bÞr gÞre det! Og så give den fuld gas med vinmenu und alles. - man bliver ikke skuffet.
Gode vine, bevares, men de kommer fÞrst rigtigt til deres ret, når man drikker dem til maden. SammensÊtningen og samspillet var imponerende.
SÊrligt betjeningen bÞr fremhÊves. Selv de to tjenerelever var yderst engagerede, og havde tydeligvis lÊst på lektien. Dejligt at opleve et "commitment" i sÊrklasse.
På Restaurant Rudolf Mathis elsker de hvad de gÞr, og det kan både smages og mÊrkes.
Topklasse!

2020幎5月24日
自発的なレビュヌ

Fantastisk lÊkker mad og vine

Fantastisk lÊkker mad og vine. Rigtig god og imÞdekommende betjening.
Jeg spiser ikke skaldyr og havde gjort opmÊrksom på dette ved ankomst. Ved en fejl fik jeg alligevel serveret en tallerken med skaldyr på, men da jeg gjorde opmÊrksom på det, fik jeg lynhurtig en meget fin anden ret og en stor undskyldning for fejlen.

Maden var fantastisk lÊkker, der var meget smag i råvarerne og de fik lov enkeltvis at komme til sin ret. Selvom det var finere madlavning, så var det alligevel holdt nede på jorden uden at det blev alt for hÞjtideligt, hvilket jeg satte stor pris på.

Det var en rigtig hyggelig aften, isÊr fordi stemningen var meget privat og samtidig uhÞjtidelig, hvilket var med til at gÞre aftenen meget behagelig for os alle.

SÃ¥ jeg vil klart anbefale restauranten, man bliver mÊt; bÃ¥de pÃ¥ indtryk og pÃ¥ mad 😊

2017幎5月28日

Fantastisk

At Rudolf Mathis ikke har Michelinstjerner er mig en gåde
Maden er fantastisk. Betjeningen er i sÊrklasse, og stedet ligger perfekt.
Jeg kan ikke sÊtte en finger på noget

2017幎3月15日
自発的なレビュヌ

Fantastisk fiskerestaurant i Kerteminde!

Vi begav os nordpå på Fyn og havnede i den dejlige by Kerteminde.
Vi havde smugkigget på nettet og set at udover at besÞge en herlig by, så var der også mulighed for at spise på den anerkendte fiskerestaurant "Rudolf Mathis".
Vi ankom til frokost og fik serveret den dejligste frokostmenu. Alt var frisk og meget lÊkkert tilberedt. Det var en nydelse både for ganen og for Þjet. Betjeningen var helt i top - opmÊrksom og venlig.
Det var kort sagt en helstÞbt og meget fin kulinarisk oplevelse, som vi gerne gentager, så snart det er os muligt.:-)

2014幎5月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ