Banner for Rumble Store Holland

4,169
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind het assortiment van Rumble Store erg uitgebreid met een goede omschrijving en veel keuze binnen de producten. Ook zijn de producten scherp geprijsd. Mijn bestelling was snel gedaan en ook de v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede en duidelijke webshop en inderdaad de volgende dag geleverd. Hun eigen merk is ongekend goed met prijs kwaliteit verhouding. Koop er al 27 jaar naar tevredenheid

5぀星のうち5の評䟡

Kickbokskleding en bescherming voor de kids gekocht. Ging allemaal heel soepel, snel bezorgd. Had alleen 1 shirtje een maat te groot besteld, die moeten retourneren. Ook dat proces ging allemaal pr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Beenbeschermers online besteld die niet helemaal bleken te passen. Gebeld met de fysieke winkel en goede tips gekregen, waarna we nieuwe besteld hebben die wel goed pasten. Zeer vriendelijk en goed ad... もっず芋る

䌁業情報

1. 栌闘技甚品店

Rumble Store Holland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Rumble Store

Met de uitgebreidste collectie en de grootste voorraad is Rumble Store al meer dan 20 jaar dé marktleider in de vechtsportwereld. Of je nu een beginner bent of een professional, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Kwaliteit en passie voor vechtsport staan bij ons voorop.

連絡先

(4,169)

過去12か月のレビュヌ数: 555ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Van jongs af aan kom ik al bij Rumble

Van jongs af aan kom ik al bij Rumble voor mijn eigen profkickbokswedstrijden en werd ik altijd gesponsord met materiaal van de beste kwaliteit. Nu koop ik er zelf de spullen voor mijn eigen gym en stuur ik mijn leden met een gerust hart naar de store. Het personeel neemt echt de tijd om iedereen te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting. Service, kwaliteit en deskundigheid zijn top. Wat mij betreft een dikke 10!

2026幎8月4日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

€200 kwijt, geen product en steeds wisselende verhalen

Ruim 200 euro betaald, product nooit ontvangen, geen cent terug. Ik was niet thuis toen het pakket als 'bezorgd' werd geregistreerd. Niets bij de buren, niets rond het huis, geen briefje.

De openbare reactie van Rumble Store is aantoonbaar gelogen, en dat is simpel te bewijzen met hun eigen berichten:

1. Ze schrijven nu dat er 'een handtekening is geplaatst bij ontvangst'. Onmogelijk: ik was niet thuis, ik heb nooit iets getekend en die handtekening is mij ook nooit getoond. Puur verzonnen.

2. Ze schrijven nu dat ze 'de bewijzen met mij hebben gedeeld'. Volledig onwaar. Ik heb meermaals om de bezorgfoto en GPS gevraagd en dat werd steeds geweigerd. In hun eigen appbericht staat letterlijk dat het bewijs 'volgens de privacywet niet gedeeld mag worden'. Nu beweren ze publiekelijk het tegenovergestelde. Ze liegen dus of tegen mij, of hier in deze reactie.

Er is nooit een greintje bewijs van aflevering op mijn adres getoond. Als verkoper moet je dat kunnen aantonen, en dat kunnen ze niet, dus verzinnen ze het erbij. Geen product, geen geld terug, alleen wisselende verhalen en nu regelrechte leugens in het openbaar. Blijf hier weg.

2026幎7月13日
自発的なレビュヌ
Rumble Store Holland ロゎ

Rumble Store Holland からの回答

Bedankt voor uw review.
Zoals eerder met u besproken, heeft een specialist van DHL een grondig onderzoek uitgevoerd naar de levering van uw bestelling. Daarbij zijn alle beschikbare gegevens en controles zorgvuldig beoordeeld. Uit dit onderzoek is gebleken dat de bestelling is afgeleverd op het door u opgegeven adres. Daarnaast is bij de ontvangst een handtekening geplaatst als bevestiging van de levering. De bijbehorende bewijzen hebben wij met u gedeeld en hierover is uitgebreid met u gecommuniceerd.

Wij begrijpen dat deze situatie voor u erg vervelend is en vinden het jammer dat dit tot ontevredenheid heeft geleid. Op basis van de onderzoeksresultaten kunnen wij echter helaas geen andere conclusie trekken.

Daarnaast hebben wij de situatie voorgelegd aan Klarna. Ook zij hebben aangegeven dat de beschikbare bewijzen voldoende aantonen dat de bestelling correct is afgeleverd. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。