Ik vind het assortiment van Rumble Store erg uitgebreid met een goede omschrijving en veel keuze binnen de producten. Ook zijn de producten scherp geprijsd. Mijn bestelling was snel gedaan en ook de v... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Goede en duidelijke webshop en inderdaad de volgende dag geleverd. Hun eigen merk is ongekend goed met prijs kwaliteit verhouding. Koop er al 27 jaar naar tevredenheid
Kickbokskleding en bescherming voor de kids gekocht. Ging allemaal heel soepel, snel bezorgd. Had alleen 1 shirtje een maat te groot besteld, die moeten retourneren. Ook dat proces ging allemaal pr... もっと見る
Beenbeschermers online besteld die niet helemaal bleken te passen. Gebeld met de fysieke winkel en goede tips gekregen, waarna we nieuwe besteld hebben die wel goed pasten. Zeer vriendelijk en goed ad... もっと見る
企業情報
Rumble Store Holland について
当該企業による記述
Rumble Store
Met de uitgebreidste collectie en de grootste voorraad is Rumble Store al meer dan 20 jaar dé marktleider in de vechtsportwereld. Of je nu een beginner bent of een professional, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Kwaliteit en passie voor vechtsport staan bij ons voorop.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering.
Fantastische service
Ik had een probleem met gekochte bokshandschoenen en dat is super netjes opgelost. Ook perfecte hulp gekregen bij het uitzoeken van nieuwe bokshandschoenen. Zeer tevreden!
Klantvriendelijk
We hadden 2 bestellingen, uit beide bestelling ging iets retour. Dat zou betekenen 2x retourkosten.
Telefonisch contact gehad en het kon in 1 pakket.
Bestelling is ook snel geleverd 👍🏼
Vriendelijk en geduldig.
Ik werd vriendelijk en geduldig geholpen. Er werd de tijd genomen om de juiste bokshandschoenen voor mij te vinden. Fijne service!
Handschoenen en scheenbeschermers zijn…
Handschoenen en scheenbeschermers zijn top. Goede service. Ben tevreden
Topservice als altijd
Topservice als altijd, ik was niet op tijd bij de shop, maar alles werd goed geregeld, alsnog het pakketje in ontvangst mogen nemen.
Vlekken in bandages
Setje bandages besteld, helaas zaten er aantal vlekken in bij openen van de verpakking. Contact opgenomen met klantenservice met wat foto’s en de volgende dag gelijk het bestelbedrag aan shoptegoed terug gekregen. Goede en snelle service.
Goede kwaliteit en snelle levering…
In eerste instantie verkeerde…
In eerste instantie verkeerde scheenbeschermers geleverd gekregen (foutje kan gebeuren) maar hierna een prima service om dit weer op te lossen. Uiteindelijk scheenbeschermers in de winkel gepast en gekocht, met vriendelijk winkelpersoneel en ook weer een prima service in afhandeling van mijn eerdere bestelling
Snelle levering en snelle contact
Ik had de indruk dat de order was vergeten. Maar na een vraag gesteld te hebben, werd deze alsnog snel verzonden
Zondag besteld, dinsdag bij afhaalpunt
Snel geleverd. Goede prijs. Product voldoet aan beschrijving.
Super advies en goed geleverd!
Via WhatsApp maatadvies gevraagd, besteld en snel in huis! Prima!
vlotte afhandeling
Het bedrijf stuurde het product dat ik wilde, op tijd, zonder onduidelijkheden. De afhandeling was vlot.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。