Saint Basics レビュー 779

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I bought a St. Elsa short top which I use to work out at home, and I was amazed how long I could wear it before having to wash it (even on the hottest days). The antibacterial washing really works!

5つ星のうち5の評価

Heerlijk ondergoed; zacht en soepel, zit comfortabel. Sportieve, no nonsense ontwerpen in moderne kleuren. Het idee dat je de meest milieuvriendelijke keuze maakt, voelt inderdaad super. De verpak... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Enorm snelle levering! ‘s avonds besteld, volgende middag in de brievenbus. Leuk dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Kunnen jullie wel even melden wat de toegevoegde waarde van de papier... もっと見る

企業情報

1. 下着店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Saint Basics is een merk met een missie: jou voorzien van "cleaner underwear" die je ook onderhuids een schoner gevoel geeft. Onze boxers en t-shirts zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen, dragen superzacht en sluiten goed aan op je lichaam. Bovendien zijn ze vrij van kinderarbeid, oneerlijke handel, pesticiden en milieuvervuiling. Van buiten gaaf en van binnen schoon dus. Dat voelt gelijk een stuk prettiger, aan het begin van je dag.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Al jaren mijn favoriet!

Saint Basics bio katoenen t-shirts zijn super zacht en hebben de perfecte pasvorm. Hele goede kwaliteit, voor jezelf en voor het milieu. Al vele jaren mijn favorieten shirts! Nu monster bestelling geplaatst van 10 shirts en alle andere merk t-shirts, die ik alleen droeg als mijn favo's op warm, wegedaan.

2020年11月28日

Heerlijk zacht ondergoed

Heerlijk zacht ondergoed. En het voelt nog beter als ik besef dat het stukken duurzamer is dan ondergoed ergens anders vandaan. Met minimale verpakking en toch precies voldoende. En met humor. Ik kon erg lachen om het luid en duidelijke compliment op de verpakking.

2020年11月27日

Mooi t-shirt

Mooi t-shirt
Mijn dochter is blij met haar mooie blauwe t-shirt om te sporten en ik vind het een goed gevoel dat het duurzaam is gemaakt. Snel bezorgd.

2020年11月22日

Geweldig!

Super fijne producten! Ben dik tevreden ermee! En daarnaast mega snel geleverd én fijne service als je belt met een verzoek.

2020年11月19日
5つ星のうち4の評価

Ik was heel tevreden over het verloop…

Ik was heel tevreden over het verloop van bestellen nl. de snelheid en vriendelijkheid van communicatie, de klantgerichtheid, de verpakkingsmaterialen (1 herbruikbare zak en enkel een herbruikbaar kartonnetje per kledingstuk ter bescherming). Ik heb wel mijn pakketje deels teruggezonden omdat niet alles mij lag wat betreft pasvorm en precieze kleur. Ik hoop dat dat ook vlot verloopt. Wel enkele heel mooie exemplaren! Ik heb nog niks gedragen dus daarover kan ik nog geen uitspraak doen. Ik stel voor om nog andere kleuren aan de collectie toe te voegen die me beter liggen, dan ben ik fan volgens mij!

2020年11月19日

Trustpilot エクスペリエンス